Öyle yapim sağol insan umutlanıyor iste ama beklicem mecbur inşallah ya insallah olsunBi kaç gün daha yapın yine bu şekilde çıkarsa gebelik testi yapın bence her çiftçiyi çıkan hamilede olmayabiliyor burda örneklerini gördük kafanızı rahatlatın stres yapmayın inşallah vardır
Çok geçmis olsun.bende buralarda duydum hep biran umutlandım.ama yine 2 gün daha beklim ben sat 22 aralık tı.inşallah bir mucize olur.Allahım hepimize isteyen herkese nasip etsinbu koyuluk lh nin beta hcg ile beraber yeniden yükselmesi ile oluşuyor
ben ilk düşüğümde ovunun koyuluğundan şüphelenip gebelik testi yapmıştım ve hamileydim
Amin inşallah bizide haberdar edin mutlaka:)Çok geçmis olsun.bende buralarda duydum hep biran umutlandım.ama yine 2 gün daha beklim ben sat 22 aralık tı.inşallah bir mucize olur.Allahım hepimize isteyen herkese nasip etsin
Çok geçmis olsun.bende buralarda duydum hep biran umutlandım.ama yine 2 gün daha beklim ben sat 22 aralık tı.inşallah bir mucize olur.Allahım hepimize isteyen herkese nasip etsin
Tabi ki inşallah:)Amin inşallah bizide haberdar edin mutlaka:)
İnşallah canm inşallah kaptırmak istemiyorum kendimi ama umutlanıyorum eşime hiç demedim bu testi akşam dikkat et tuttmuştur belki dedi ilk defa oda umutlandı üzmek üzülmek istemiyorum.inşallah.haber veririm:)amin canım inşallah gönlünce olur
az kalmış canım batına
lh nin yüksek çıkması gebelik işaretidir genelde
haber ver bana da :)
Canm adet bitimnden itibaren hergün aynı saatte yap ilk idrarla yapma genelde sabah 11de falan yap.gün atlama sadece bir günde koyulaşıyor yumurta çatladığnda benm ertesi gün siliklesiyor yine.atlarsan anlayamazsında.ben bu ay hic yapmamıstm catlatma iğnesi vuruldum ondan sanırım bayağı anladim kendim büyüýp çatladığını.Kızlar merhaba.Bende pko var adetlerimde düzenli ama ovulasyon testinde koyu çizgi olmuyo hep ikinci çizgi var ama silik koyu değil.günlerdir yapıyorum neden böyle olabilir? 1 haftayı geçti su gibide bi akıntı geliyo ama yumurta akı kıvamında değil..
İlk idrarla yapmadım hergün yaptım 21. Günlere kadar arada bi gün koyulaştı ama tam değil hafifti o gün akşam bidaha yaptım silikti ertesi günde silikti.Tam koyu hiç olmadı adetim düzenli yumurtam çatlamıyo gibi bi durum olabilirmiCanm adet bitimnden itibaren hergün aynı saatte yap ilk idrarla yapma genelde sabah 11de falan yap.gün atlama sadece bir günde koyulaşıyor yumurta çatladığnda benm ertesi gün siliklesiyor yine.atlarsan anlayamazsında.ben bu ay hic yapmamıstm catlatma iğnesi vuruldum ondan sanırım bayağı anladim kendim büyüýp çatladığını.
Canım yapmadim yarini beklicem yarın ve salı adet olmazsam salı günü yapicam.bende merakla bekliyorum bakalım.sen nezaman başladın ne durumdaEmoji ne durumdasın ovülasyon testi yaptın mı bugun bende bu ay ilk kez kullanıyorum merak ediyorum valla sonucunu:)
Vala canım o koyulaştı an catlamıs olabilir bende testle takip ederken 2.cizgi cok cok silikti hep. birgun koyulasti dedign gb yine siliklik vardi ama o an catlamısti.adetine kadr devam et sen yine belli olmaz belki catlamamıstr yada 2 kez ayri zamanda catlayanda varmıs.İlk idrarla yapmadım hergün yaptım 21. Günlere kadar arada bi gün koyulaştı ama tam değil hafifti o gün akşam bidaha yaptım silikti ertesi günde silikti.Tam koyu hiç olmadı adetim düzenli yumurtam çatlamıyo gibi bi durum olabilirmi
Bnmde 2. Ayım daha yeni başladım ovülasyon da bu ay ilk denemem bakalım nasip artk inş 1.5 yıllık evliyim 12. Günüm çift çizgiyi yakalamadm henüz devam ediyorum işteCanım yapmadim yarini beklicem yarın ve salı adet olmazsam salı günü yapicam.bende merakla bekliyorum bakalım.sen nezaman başladın ne durumda
anladım canım sağolasınVala canım o koyulaştı an catlamıs olabilir bende testle takip ederken 2.cizgi cok cok silikti hep. birgun koyulasti dedign gb yine siliklik vardi ama o an catlamısti.adetine kadr devam et sen yine belli olmaz belki catlamamıstr yada 2 kez ayri zamanda catlayanda varmıs.
Anladım canm yakalarsın merk etme hayırlısı inşallah bende 6.5 yıllık evliyim 2 seneye kadr çocuk düşünmedik umursamadm takipte etmemistm ama hata yapmışım şimdi zorluk çekiyoruz.Bnmde 2. Ayım daha yeni başladım ovülasyon da bu ay ilk denemem bakalım nasip artk inş 1.5 yıllık evliyim 12. Günüm çift çizgiyi yakalamadm henüz devam ediyorum işte
Sende sağol canm habersiz bırakma bizi sende:)anladım canım sağolasın
Bak bugünkü böyle diğerlerinide ekliyorum.... 6 ocak yazan 16ocak 1i çıkmamışSende sağol canm habersiz bırakma bizi sende:)