Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canm yakalarsın merk etme hayırlısı inşallah bende 6.5 yıllık evliyim 2 seneye kadr çocuk düşünmedik umursamadm takipte etmemistm ama hata yapmışım şimdi zorluk çekiyoruz.
Bir sorun var mı peki bu sebepsiz olmayış insanı daha çok deli ediyordur eminim inş allah gönlünüze göre versin aşılama tüp bebek fln düşünmediniz mi

13ocak olan en belirgin gb sanki resimden öyle gördüm ben.evet aslinda daha koyu çiması gerek gelecek adet günün nezaman
banada 15 ocak ve 21 ocak yani bugün en koyu geldi.28 ocak adetim 7 gün kaldı

Bir sorun var mı peki bu sebepsiz olmayış insanı daha çok deli ediyordur eminim inş allah gönlünüze göre versin aşılama tüp bebek fln düşünmediniz mi
2 yıl oldu gittik doktora eşimin sperm sayisi çok düşük çikti bide fıtık çıktı ameliyt oldu birdaha gitmedi gecen ay çikti yine biraz düsük ilac kullandi ancak şimdide varikosel çikti oymus düşük olmasinin sebebi.doktor suanki sperm yetrli dedi ama ameliyatta şartmış.bende bu ay bi mucize diyorum iste bende iğne vuruldum ya.ameliyattan sonra yine bi 6 ay falan veriyor doktorlar oda olursa.

banada 15 ocak ve 21 ocak yani bugün en koyu geldi.28 ocak adetim 7 gün kaldı
Kırmızılık olmusya 13.te o resimde yaniltmista olabilir beni 21 daha silik cnm 15 evet belirgin ama çok ince bi çizgi.benm daha kalın koyu gözüküyodu.attım elimde olsa atardim sana.sen devam et yine yapmaya.en güzeli silikte olsa çizgi gördugn zaman değerlendir.

2 yıl oldu gittik doktora eşimin sperm sayisi çok düşük çikti bide fıtık çıktı ameliyt oldu birdaha gitmedi gecen ay çikti yine biraz düsük ilac kullandi ancak şimdide varikosel çikti oymus düşük olmasinin sebebi.doktor suanki sperm yetrli dedi ama ameliyatta şartmış.bende bu ay bi mucize diyorum iste bende iğne vuruldum ya.ameliyattan sonra yine bi 6 ay falan veriyor doktorlar oda olursa.
Olsun süreç ne kadar uzun olursa olsun sonunda mucize varsa herşeye değer geç olsun güç olmasın.İnşallah en kısa sürede yavrunuzu alırsınız kucağınıza bence tedaviyi aksatmadan ve vakit kaybetmeden devam edin.aşılama yada tüp bebekte deneyebilirsiniz herkes normal yolla bebek sahibi olacak die bi kaide de yok Rabbim ol desin yeter ki gzl haberlerinizi bekliyorum allahın izniyle

Kırmızılık olmusya 13.te o resimde yaniltmista olabilir beni 21 daha silik cnm 15 evet belirgin ama çok ince bi çizgi.benm daha kalın koyu gözüküyodu.attım elimde olsa atardim sana.sen devam et yine yapmaya.en güzeli silikte olsa çizgi gördugn zaman değerlendir.
Evet sağol inşallah bu arada özel mesj gönderdim :oops:

Olsun süreç ne kadar uzun olursa olsun sonunda mucize varsa herşeye değer geç olsun güç olmasın.İnşallah en kısa sürede yavrunuzu alırsınız kucağınıza bence tedaviyi aksatmadan ve vakit kaybetmeden devam edin.aşılama yada tüp bebekte deneyebilirsiniz herkes normal yolla bebek sahibi olacak die bi kaide de yok Rabbim ol desin yeter ki gzl haberlerinizi bekliyorum allahın izniyle
İnşallah canm inşallah ben aşılama tüpbebek takamam eşim biraz huysuz.ben kendim her ay gidiyorum bakalim olmazsa sırayla yapicaz mecbur

Ustekiler 14 gunum alttakilerde bugun ki hanimlar bi yardim lutfen 17 ci gunum bugunde mor olan testler 14 digeri bugunkuler

Eklentiler

• 20180124_175743.jpg
    20180124_175743.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 107
Ustekiler 14 gunum alttakilerde bugun ki hanimlar bi yardim lutfen 17 ci gunum bugunde mor olan testler 14 digeri bugunkuler
Ovulasyon testimi bunlar?eger öyleyse bugn yaptgn test daha belirgn cnm birtanesi bozuk sanirim buzamnlarini degerlendir bos birakma ve testleri hergün yapmaya devam et.catlama bitince zaten test cok silik olcak

gebelik testi yaptım silik çıktı, birkaç yere daha resmini yolladım, heyecanlandım biraz, hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum ama 2. çizgi silik görünüyor (görmek istediğim içinmi bilmem)

Eklentiler

• 70A9AA4D-E59B-4B37-BEBB-7600D01B7FE2.jpeg
    70A9AA4D-E59B-4B37-BEBB-7600D01B7FE2.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 124
  • E4F8581F-BF7F-4E00-B007-7E77832719B2.jpeg
    E4F8581F-BF7F-4E00-B007-7E77832719B2.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 129
gebelik testi yaptım silik çıktı, birkaç yere daha resmini yolladım, heyecanlandım biraz, hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum ama 2. çizgi silik görünüyor (görmek istediğim içinmi bilmem)

Ayy resmen var 2. Cizgiii. 2 3 gun sonra kan ver bence canim. Hadi insallah saglikli bebisin vardir

Ayy resmen var 2. Cizgiii. 2 3 gun sonra kan ver bence canim. Hadi insallah saglikli bebisin vardir
inşallah sağlıklıdır. hcg 45 çıktı çok düşük. iki gün sonra tekrar kan vereceğim iki kat artmışmı diye. gerçi ovülasyon testi yapmıştım ve yumurtlamam geç olmuştu(20. günde olmuştu ovülasyon) belki geç döllenmedir diye umut ediyorum.

inşallah sağlıklıdır. hcg 45 çıktı çok düşük. iki gün sonra tekrar kan vereceğim iki kat artmışmı diye. gerçi ovülasyon testi yapmıştım ve yumurtlamam geç olmuştu(20. günde olmuştu ovülasyon) belki geç döllenmedir diye umut ediyorum.

Canim guzel dusun. Ben bugune kadar hcg min 10 uzerinde oldugunu bile gormedim. Saglikla sihhatle bebegine kavusursun insallah :KK200:

Mrb arkadaslar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 9 ocaktada düşük yaptım doktor kanamanın ilk gününü regli baslangıcı sayıyorsun dedi ve ocak 14 tede bitti kanamam .adetin 8.günüde ovulasyon testine başladım 10.güne kadar silikti 11.gün biraz belirgindi daha sonra yapamadım 21.gün tekrar bi ümit yapim dedim ve ikiside aynı koyuluktaydı sonraki günde öyle ama ondan sonraki gün çok çok silikti zor görülüyodu.bugün yine yaptım test ve aynı koyulukta olmasada belli oluyordu adetime bugünle beraber 4 gün var ve bu arada benim yumurtlıklarım tembel ve küçük demişti doktor

Testlerimin fotoları bunlar

Eklentiler

• EBED1EA8-4567-481E-A739-AD37BEF5C407.jpeg
    EBED1EA8-4567-481E-A739-AD37BEF5C407.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 125
En koyusu 21.günüm diğeride 22.gün sonrasıda görülmicek derecedeydi

Eklentiler

• CDAD983D-0ECA-4EE6-B890-180B07DC49A5.jpeg
    CDAD983D-0ECA-4EE6-B890-180B07DC49A5.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 102
  • 3320611E-28E9-45A1-ADC5-125DE6031192.jpeg
    3320611E-28E9-45A1-ADC5-125DE6031192.jpeg