Ovulasyon testi...

İlk yaptığım test 10 ocak sanki diğerlerine göre o daha koyu.Acaba erken olduda kaçırdımmı bilmyrum.

Doktor adetin başlangıcından itibaren 12.14.16.18 günleri değerlendirin dedi.Takvim uygulaması kullanıyorum o da tam bu dönemleri yumurtlama dönemi olarak gösteriydu.Son adet başlangıç tarihim 26 aralık.
Bide ayin 10ndan onxe yaptinmi hic test yoksa 10ndami basladin.

Tam agzimdan aldin lafi banada oyle geldi sanki ben sirf buyuzden reglin 5.gunu basladim yapmaya erken yumurtlamista olabilirsin.

Doktoru dinledim nasılsa daha vardır diye ama bende pko var belkide erken yumurtladım.Ona razıyım yeterki yumurtlamamda bi problem olmasın

Bak benımde boyle cıktı normalde 27 gunde bır adet oluyorum aama 16.gun koyulasıp aksamında sılıklestı

Eklentiler

• 7F288FD9-30BB-4D75-AC33-437F62A3B805.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 52
Bak benımde boyle cıktı normalde 27 gunde bır adet oluyorum aama 16.gun koyulasıp aksamında sılıklestı
Oo baya koyular. demekki 16.günde mi çatladı seninki? Ben test yapınca 5 dk sonra hemen fotoğrafını çekiyorum sonradan hepsini bir çekmeye kalkarsam koyu çıkıyo.Senin ilk yaptığın an mı böyle koyuydu hep

Topluca çekince böyle oldu renkler. bugün yaptığımda (en alttaki)5 dk sonra baktığımda açık renkti baya koyulaşmış.Ama 10dk dan sonrakileri dikkate almayın yazıyo

Eklentiler

• IMG_9936.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 48
Ilk cektım onkoyu olan cnm dun catladı 16.sıydı

Eklentiler

• 88028E24-F032-400E-89B0-0E9FCEA6D37E.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 49
Topluca çekince böyle oldu renkler. bugün yaptığımda (en alttaki)5 dk sonra baktığımda açık renkti baya koyulaşmış.Ama 10dk dan sonrakileri dikkate almayın yazıyo
Kacıncı gunun sabah aksam yapmyuöurtlamaya yakınsın

Kacıncı gunun sabah aksam yapmyuöurtlamaya yakınsın
Takvime göre yumurtlama dönemimdeyim.Hergün 1 tane yaptım.yapar yapmaz 5dk sonra fotolarını çektiğimde bak böyleydi

Eklentiler

• 1515690402848.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 1516014901853.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_9933.JPG
    19,7 KB · Görüntüleme: 45
Böyle her yaptığımda 5 dk sonra fotolarını çektim.Topluca çekmedim. Sonra üstlerine yazdım kalemle silinmiş.Şimdi hepsinin fotosunu birlikte topluca çektiğimde daha koyular özellikle bugünkü.yani diğer fotoda 15 ocak yazan bu fotoda en alttaki hiçbişey yazmayan

Eklentiler

• IMG_9936.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 57
Takvime göre yumurtlama dönemimdeyim.Hergün 1 tane yaptım.yapar yapmaz 5dk sonra fotolarını çektiğimde bak böyleydi
Adetın ılk gununden bugune kac gun gectı o takvımlere gore benımde 14 te olmam şazım 16 17 bazen 18 de catlıyo yumurtam akıntını takıp etnbıde

Adetın ılk gununden bugune kac gun gectı o takvımlere gore benımde 14 te olmam şazım 16 17 bazen 18 de catlıyo yumurtam akıntını takıp etnbıde
Akıntı olmuyo bende su gibi geliyo şuan ama yumurta akı gelmiyo.Adet başlangıcımdan itibaren 21.gün bugün.Takvim uygulamasına göre yumurtlama günüm dündü ama sanırım geç yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…