Ozamangec yumurtlama olabilir.yumurta takibi yapmali doktorun oyle tarihle olmaz canin herkes heray ayni tarihte yumurtlamiyorki belki gec yumurtlayacaksindir.benimde takvim uygulamasina gore bu ay 4 gun sonra oldu yumurtlama ovulasyonda.bekle bakalim ins gun gun koyulasir testlerin yinede degerlendirmelerini yap tabi.
Bide ayin 10ndan onxe yaptinmi hic test yoksa 10ndami basladin.Doktor adetin başlangıcından itibaren 12.14.16.18 günleri değerlendirin dedi.Takvim uygulaması kullanıyorum o da tam bu dönemleri yumurtlama dönemi olarak gösteriydu.Son adet başlangıç tarihim 26 aralık.
Teşekkürler inş bi sorun yoktur bende pko var çünkü ama adetim düzenliSuan yumurtlama Yok canm teste devam et
Tam agzimdan aldin lafi banada oyle geldi sanki ben sirf buyuzden reglin 5.gunu basladim yapmaya erken yumurtlamista olabilirsin.İlk yaptığım test 10 ocak sanki diğerlerine göre o daha koyu.Acaba erken olduda kaçırdımmı bilmyrum.
10 da başladım malesefBide ayin 10ndan onxe yaptinmi hic test yoksa 10ndami basladin.
Tam agzimdan aldin lafi banada oyle geldi sanki ben sirf buyuzden reglin 5.gunu basladim yapmaya erken yumurtlamista olabilirsin.
Uzulme canim benim olmazsa bi dahaki ay regl bitiminde baslarsin.doktorun neden yumurta takibi yapmiyor pekiDoktoru dinledim nasılsa daha vardır diye ama bende pko var belkide erken yumurtladım.Ona razıyım yeterki yumurtlamamda bi problem olmasın
-Uzulme canim benim olmazsa bi dahaki ay regl bitiminde baslarsin.doktorun neden yumurta takibi yapmiyor peki
Hiçbi fikrim yok yapsa kendiside para kazanıcak sonuçta ama anlayamadım.Uzulme canim benim olmazsa bi dahaki ay regl bitiminde baslarsin.doktorun neden yumurta takibi yapmiyor peki
Sen soyle simdiki doktorlar soylemeden bisey yapmiyorlar sen takip ediceksin canimHiçbi fikrim yok yapsa kendiside para kazanıcak sonuçta ama anlayamadım.
Anladım Teşekkürler şimdi yaptığım test dünkünden daha koyu çıktı takip edeyim bakalımSen soyle simdiki doktorlar soylemeden bisey yapmiyorlar sen takip ediceksin canim
Oo baya koyular. demekki 16.günde mi çatladı seninki? Ben test yapınca 5 dk sonra hemen fotoğrafını çekiyorum sonradan hepsini bir çekmeye kalkarsam koyu çıkıyo.Senin ilk yaptığın an mı böyle koyuydu hepBak benımde boyle cıktı normalde 27 gunde bır adet oluyorum aama 16.gun koyulasıp aksamında sılıklestı
Ilk cektım onkoyu olan cnm dun catladı 16.sıydıOo baya koyular. demekki 16.günde mi çatladı seninki? Ben test yapınca 5 dk sonra hemen fotoğrafını çekiyorum sonradan hepsini bir çekmeye kalkarsam koyu çıkıyo.Senin ilk yaptığın an mı böyle koyuydu hep
Kacıncı gunun sabah aksam yapmyuöurtlamaya yakınsınTopluca çekince böyle oldu renkler. bugün yaptığımda (en alttaki)5 dk sonra baktığımda açık renkti baya koyulaşmış.Ama 10dk dan sonrakileri dikkate almayın yazıyo
Takvime göre yumurtlama dönemimdeyim.Hergün 1 tane yaptım.yapar yapmaz 5dk sonra fotolarını çektiğimde bak böyleydiKacıncı gunun sabah aksam yapmyuöurtlamaya yakınsın
Adetın ılk gununden bugune kac gun gectı o takvımlere gore benımde 14 te olmam şazım 16 17 bazen 18 de catlıyo yumurtam akıntını takıp etnbıdeTakvime göre yumurtlama dönemimdeyim.Hergün 1 tane yaptım.yapar yapmaz 5dk sonra fotolarını çektiğimde bak böyleydi
Akıntı olmuyo bende su gibi geliyo şuan ama yumurta akı gelmiyo.Adet başlangıcımdan itibaren 21.gün bugün.Takvim uygulamasına göre yumurtlama günüm dündü ama sanırım geç yumurtluyorumAdetın ılk gununden bugune kac gun gectı o takvımlere gore benımde 14 te olmam şazım 16 17 bazen 18 de catlıyo yumurtam akıntını takıp etnbıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?