Yani yumurta catlamasi ne zaman gerceklesir iliskiye girmek donemiOvulasyon testi ile gebelik testi farklı şeyler diye biliyorum.
Yani yumurta catlamasi ne zaman gerceklesir iliskiye girmek donemi
Yarın gerçekleşir çatlaması.Yani yumurta catlamasi ne zaman gerceklesir iliskiye girmek donemi
Dün veya önceki gün ilişki olduysa yarın olabilir.Baya koyu olmuş ama çatlamamış demek ki.Merhaba Kızlar;
şimdi ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız sizce pozitif mi ?
canım kasıklarımda bir kaç gündür ağrı vardı hissettim yumurtlama olacağını dün ve ondan önceki gün belki olur diyerekten ilişki oldu. Kaç gün devam etmeli ? ve çatladığını nasıl anlayabilirimDün veya önceki gün ilişki olduysa yarın olabilir.Baya koyu olmuş ama çatlamamış demek ki.
Test varsa elinde o silikleşmeyi ve yogun Ağrı'yı takip et büyük ihtimal yarın olur gibi.canım kasıklarımda bir kaç gündür ağrı vardı hissettim yumurtlama olacağını dün ve ondan önceki gün belki olur diyerekten ilişki oldu. Kaç gün devam etmeli ? ve çatladığını nasıl anlayabilirim
Cnm bıkac gune catlar bence degerlendırmeye basla t c den koyu cunku kacırma üc defa falan bırlıkte olMerhaba Kızlar;
şimdi ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız sizce pozitif mi ?
canım çok teşekkür ediyorum yorumun için o zaman değerlendireceğim inşallah tutar bu ayCnm bıkac gune catlar bence degerlendırmeye basla t c den koyu cunku kacırma üc defa falan bırlıkte ol
tamam canım çok teşekkür ederim elimde daha test var. Silikleşinceye kadar yapacağım hatta bu gece bi daha mı yapsam acabaTest varsa elinde o silikleşmeyi ve yogun Ağrı'yı takip et büyük ihtimal yarın olur gibi.
Teste devam et aksam yada sabah ılk ıdrarda yapma sıkıklestıgı anda catlamıs demektor sen basla degerlendırmeyecanım çok teşekkür ediyorum yorumun için o zaman değerlendireceğim inşallah tutar bu ay
Yani gece 11 E kadar bir yap bakalım Bi nasılmış görelim.tamam canım çok teşekkür ederim elimde daha test var. Silikleşinceye kadar yapacağım hatta bu gece bi daha mı yapsam acaba
tamam canım çok teşekkür ederim bu akşam gece ve yarın bi daha yapıcam test bakalım silikleşicek miTeste devam et aksam yada sabah ılk ıdrarda yapma sıkıklestıgı anda catlamıs demektor sen basla degerlendırmeye
10 gibi falan tekrar yaparım cnaım :)Yani gece 11 E kadar bir yap bakalım Bi nasılmış görelim.
9 yada 10 dan sonra yapma dıyolar cnm en guzelı sabah kalktıktan bıkac saat sonra ve 5 6 gıbı en gec 10 olurmu bılmıyorum yanlıs yonlendırmıyım hergun aynınsaatlerde yapmaya calıs10 gibi falan tekrar yaparım cnaım :)
ben normalde her gün 4 gibi yapıyordum. Şimdi pozitif çıktı ya 1 kaç saat sonra tekrar bir bakayım diyorum9 yada 10 dan sonra yapma dıyolar cnm en guzelı sabah kalktıktan bıkac saat sonra ve 5 6 gıbı en gec 10 olurmu bılmıyorum yanlıs yonlendırmıyım hergun aynınsaatlerde yapmaya calıs
rekyok sabah 10 11 gıbı bakben normalde her gün 4 gibi yapıyordum. Şimdi pozitif çıktı ya 1 kaç saat sonra tekrar bir bakayım diyorum
tamam canım yarın yaparım o zaman. Pozitif çıktı ya heyecan yaptım heralde tutcak gibi geldi sanki :)Yok cnm ge
rekyok sabah 10 11 gıbı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?