Ovulasyon testi...

Mehinimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
79
14
3
29
Mrb kizlar bugun ovulasyon testi yaptim positiv cikti hamilelik ihtimal varmi?

Ovulasyon testi ile gebelik testi farklı şeyler diye biliyorum.

Yani yumurta catlamasi ne zaman gerceklesir iliskiye girmek donemi

Gebelik testi direkt gebeliği gösterdiği gibi ovulasyon testi yumurtlama zamanını gösteriyor. Bence yinede bir gebelk testi temin edip garantiye alın.

Merhaba Kızlar;

şimdi ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız sizce pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG_7704.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_7707.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_7709.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_7713.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_7714.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_7718.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 127
Dün veya önceki gün ilişki olduysa yarın olabilir.Baya koyu olmuş ama çatlamamış demek ki.
canım kasıklarımda bir kaç gündür ağrı vardı hissettim yumurtlama olacağını dün ve ondan önceki gün belki olur diyerekten ilişki oldu. Kaç gün devam etmeli ? ve çatladığını nasıl anlayabilirim

Test varsa elinde o silikleşmeyi ve yogun Ağrı'yı takip et büyük ihtimal yarın olur gibi.

Test varsa elinde o silikleşmeyi ve yogun Ağrı'yı takip et büyük ihtimal yarın olur gibi.
tamam canım çok teşekkür ederim elimde daha test var. Silikleşinceye kadar yapacağım hatta bu gece bi daha mı yapsam acaba

10 gibi falan tekrar yaparım cnaım :)
9 yada 10 dan sonra yapma dıyolar cnm en guzelı sabah kalktıktan bıkac saat sonra ve 5 6 gıbı en gec 10 olurmu bılmıyorum yanlıs yonlendırmıyım hergun aynınsaatlerde yapmaya calıs

9 yada 10 dan sonra yapma dıyolar cnm en guzelı sabah kalktıktan bıkac saat sonra ve 5 6 gıbı en gec 10 olurmu bılmıyorum yanlıs yonlendırmıyım hergun aynınsaatlerde yapmaya calıs
ben normalde her gün 4 gibi yapıyordum. Şimdi pozitif çıktı ya 1 kaç saat sonra tekrar bir bakayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…