• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlayabilen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bravooo, isi kaptin:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::halay::KK31::KK70::KK70:

Bu arada cok tatlisin:KK60: evet bu ay ilk kez yaptim. Adet bitiminden bir iki gun sonra yapmaya baslayin diyor genelde forumdaki arkadaslar ama elimdeki testim yetersizdi. Gecen ay bilmeden sallamasyon yapinca biraz tuketmisim😃 zaten o gunler baslasam bir isime yaramazdi ki, daha yumurtlamaya vardi, yani hemen yumurtlanmiyo sonucta adetten sonra:) bir de benim telefonumda ovulasyonla ilgili bir uygulama var. Son adet tarihini giriyosun, adetinin ortalama kac gun surdugunu vs, sana girdigin verilere gore tahimini yumurtlama tarihini oncesi ve sonrasiyla gosteriyo. Brn biraz da ordan bakip ona gore yaptim testi. Eger sadece oraya bagli kalsaydim tarihleri kacirirmisim ama.cunku uygulamaya gore ayin 18 i yumurtlama gunum. Ama benim bugun yani ayin 13 unde 2 cizgi de koyulasmis. Yani yarin yumurtlayabilirim👀🐔

Sağol kuzumm sende çok tatlısın :KK200: Zaten kasık ağrısından akıntıdan anlaşılıyor ki yumurtlama olduğu erkenden yapıp tüm testleri aynı hafta bitirmeye gerek yok bence de :)) ;)

O uygulama peaap mı :)

Bende de var yüklü o hep 19. Günü mor gösteriyor testler daha güvenli sanki :))

Sağol kuzumm sende çok tatlısın :KK200: Zaten kasık ağrısından akıntıdan anlaşılıyor ki yumurtlama olduğu erkenden yapıp tüm testleri aynı hafta bitirmeye gerek yok bence de :)) :KK66:

O uygulama peaap mı :)

Bende de var yüklü o hep 19. Günü mor gösteriyor testler daha güvenli sanki :))
Ben hic anlayamiyorum fiziksel belirtilerden. Cunku akintim hep var,senelerdir. Her gun. Kasik agrisi da cok alakasiz zamanlarda geliyo o yuzden ayirt etmem cok zor.. test olmasa ben bilemezdim gunumu.

Uygulamanin adi takvimim/my tracker. Cok basit bir uygulama ama en azindan bir fikir veriyor gozumun onunde oluyo istedigimde o yuzden silmedim. Yarin bi daha test yapicam bakalim bu sefer nasil cikacak👀

Ben hic anlayamiyorum fiziksel belirtilerden. Cunku akintim hep var,senelerdir. Her gun. Kasik agrisi da cok alakasiz zamanlarda geliyo o yuzden ayirt etmem cok zor.. test olmasa ben bilemezdim gunumu.

Uygulamanin adi takvimim/my tracker. Cok basit bir uygulama ama en azindan bir fikir veriyor gozumun onunde oluyo istedigimde o yuzden silmedim. Yarin bi daha test yapicam bakalim bu sefer nasil cikacak👀
Yap bakalım :)

Bende hiç anlamam ne zaman yumurtlarım zaten doktor herkeste aynı zaman olmaz bazen değişebilir demişti ama en iyi sonucu test verir

bizde 2. çocuğu düşünüyoruz ilki hemen olmuştu 2.ler zor oluyo anlaşılan 7 ay oldu düşünmeye başlayalı hala tık yok doğru zamanı yakalayamadık bence benim adet düzensizliğim var 2 ay bazen 3 ayda olurum maalesef ne yaptıysak değişmedi zaten ilk hamileliğimdede 2ay adet olamayıp 3. ayda hamile olduğumu öğrendim dmeem su ki adet olunca yumurta çatlar vs algısı yok Allah ne zaman uygun görürse o zaman veriyor

Konu açılmışken bilgi almak istiyorum ben de 🥰 ilk defa ovulasyon testi kullandım. 4 gündür yapıyorum. Bugün çift cizgi net sanırım. Izlemem gereken yol nedir .🙏 fotoğrafı da ekliyorumm

Eklentiler

• 20200814_144941.webp
    20200814_144941.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 53
Konu açılmışken bilgi almak istiyorum ben de 🥰 ilk defa ovulasyon testi kullandım. 4 gündür yapıyorum. Bugün çift cizgi net sanırım. Izlemem gereken yol nedir .🙏 fotoğrafı da ekliyorumm
Izlemen gereken yolu ekte birakiyorum asagiya:

:KK8::KK8::KK8::KK31::KK31::KK31:

Dunku attığım testlerden sonra bugün bunu yaptım t çizgisi silik iyice dün yumrtladim bugün catladimmi yani benim testler çok dengesiz gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_20200818_160117.webp
    IMG_20200818_160117.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba arkadaşlar ben de sizden bilgi almak istiyorum pkoluyum pek ovu testleri daha önce yardımcı olmadı bana ama yapmak istedim .

Eklentiler

• PhotoGrid_1598013372675.webp
    PhotoGrid_1598013372675.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 28
Merhabalar bana yardımcı olurmusunuz rica etsem 13 gün baya t çizgis C yi geçmişti kötülükte bugün 20 gün t çizgisi tamamen hiç silinmedi ve bugün rengi tekrar koyulaşmaya başladı neden aceba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 21
Merhabalar bana yardımcı olurmusunuz rica etsem 13 gün baya t çizgis C yi geçmişti kötülükte bugün 20 gün t çizgisi tamamen hiç silinmedi ve bugün rengi tekrar koyulaşmaya başladı neden aceba
benimde yaptığım ilk günden beri t çizgisi hep çıkıyor ama c den koyu olmadı hiç eğer sürekli t c den koyuysa hamile demekmis

Back