- Konu Sahibi Meltemmisin
Bunda var mı peki çatlamaKızlar bu teste göre 03.00te yumurta çatlamış mı oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda var mı peki çatlamaKızlar bu teste göre 03.00te yumurta çatlamış mı oluyor.
Saat saat mı yaptın gün gün yap canım idrar yoğunluğuna göre koyulaşma olmuş burda ama değerlendir bugün yarınKızlar bu teste göre 03.00te yumurta çatlamış mı oluyor.
Yok balım değerlendirmiltim zaten hamileyim sanırım. Sadece çatlama olmaya başlamış mı onu sormak istedim. Sabahı piki gördüm gece 3teki testte artık pik değildi açılma vardı. C ondan bir tık daha koyıydu artık o zaman değerlendirdim.Saat saat mı yaptın gün gün yap canım idrar yoğunluğuna göre koyulaşma olmuş burda ama değerlendir bugün yarın
Bat ne zaman?Yok balım değerlendirmiltim zaten hamileyim sanırım. Sadece çatlama olmaya başlamış mı onu sormak istedim. Sabahı piki gördüm gece 3teki testte artık pik değildi açılma vardı. C ondan bir tık daha koyıydu artık o zaman değerlendirdim.
Hamileyken böyle koyumu cıkıyorYok balım değerlendirmiltim zaten hamileyim sanırım. Sadece çatlama olmaya başlamış mı onu sormak istedim. Sabahı piki gördüm gece 3teki testte artık pik değildi açılma vardı. C ondan bir tık daha koyıydu artık o zaman değerlendirdim.
Hayır kzuum bu testten 3.00olan testi yaptıktan sonra tek ilişkim oldu hamile kalmışım zaten. Ben çatlama zamanında olup olmadığını merak ediyorumHamileyken böyle koyumu cıkıyor![]()
Yok canım tamamen silikleşmeli bariz kırmızı yine ben de kullandım dahs önce ovu testiCanım diğerine göre silik ama pik değil ki artık.
Yani şöyle diyim belki 6 saat sonra çatladı dahs sonra yapmadım mı testHayır kzuum bu testten 3.00olan testi yaptıktan sonra tek ilişkim oldu hamile kalmışım zaten. Ben çatlama zamanında olup olmadığını merak ediyorum
Sabahında yaptım canım birde. Tabii gece 3 değerlendirdim sabah 10dayaptım. Bu testte sabah yaptığım test daha da yapmadım.öpYani şöyle diyim belki 6 saat sonra çatladı dahs sonra yapmadım mı test
Ne bileyim canım pik olduktan sonra t silikleşmeye başladığı anda diyorlar. T pik oluyor sonra rengi açılmaya başlıyor işte. Anlamadım ya. Her neyse iş işten geçti zaten. Rabbim hayırlı evlat versinYok canım tamamen silikleşmeli bariz kırmızı yine ben de kullandım dahs önce ovu testi
Bak çok belirgin canım çatlamamış henüz hcg testi yaptın mı canım son durum neSabahında yaptım canım birde. Tabii gece 3 değerlendirdim sabah 10dayaptım. Bu testte sabah yaptığım test daha da yapmadım.öp
tatlım yapmadım tekrar bunu 13 gün önce yapmıştım hamileyim sanırım. Çat zamanında mı hamile kaldım onu merak ediyorum. 3.00 oln testin ardından ilişkim oldu. Sonuç sanırım hamileyim kan vermediğim için sanırım diyorumBak çok belirgin canım çatlamamış henüz hcg testi yaptın mı canım son durum ne
Teste devam edin daha yumurtlama olmamışBende ilk defa bu testi yapanlardanim dün ve bugüne ait sonuçları yüklüyorum bı yorumlarmisiniz
Anladım teşekkürler peki dün çift çizgi çıkıp bugün tek olma nedeni kafamı karıştırdı onun sebebi ne olabilir ki ilk deniyorum hiç bir bilgim yokTeste devam edin daha yumurtlama olmamış
Canım bu lh hormonu vücudumuzda her daim var çok az artıyor çok az azalıyor gün geçtikçe bunlar normal o yüzden de testte bazen silik bazen birazcık belirgin filan çıkabilir. Sadece yumurtlama olduğu zaman çok koyu çıkıyor ve biz anlıyoruz ki yumurtlama var. Sonrasında yine testle takibe devam ediyoruz. Yine eskisi gibi silikleştiği zaman da anlıyoruz ki yumurtlama bitmiş ve yumurtamız çatlamış. Yani 24 saat içerisinde ilişki olmalı ki hamile kalabilelim. Bu testin amaçlı buAnladım teşekkürler peki dün çift çizgi çıkıp bugün tek olma nedeni kafamı karıştırdı onun sebebi ne olabilir ki ilk deniyorum hiç bir bilgim yok
Çatlayınca mı şans artıyor ?Hayır canım bu teste göre çatlamak üzere çatlamamış çatlayınca ovu testi silik oluyor burda çizgiler çok belirgin
Bende bir şey sorabilir miyim :)Saat saat mı yaptın gün gün yap canım idrar yoğunluğuna göre koyulaşma olmuş burda ama değerlendir bugün yarın
Çift çizgiden 24 saat içinde mi ilişki olmalıCanım bu lh hormonu vücudumuzda her daim var çok az artıyor çok az azalıyor gün geçtikçe bunlar normal o yüzden de testte bazen silik bazen birazcık belirgin filan çıkabilir. Sadece yumurtlama olduğu zaman çok koyu çıkıyor ve biz anlıyoruz ki yumurtlama var. Sonrasında yine testle takibe devam ediyoruz. Yine eskisi gibi silikleştiği zaman da anlıyoruz ki yumurtlama bitmiş ve yumurtamız çatlamış. Yani 24 saat içerisinde ilişki olmalı ki hamile kalabilelim. Bu testin amaçlı bu