• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlayabilen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200729_103643.webp
    IMG_20200729_103643.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 76
Saat saat mı yaptın gün gün yap canım idrar yoğunluğuna göre koyulaşma olmuş burda ama değerlendir bugün yarın
Yok balım değerlendirmiltim zaten hamileyim sanırım. Sadece çatlama olmaya başlamış mı onu sormak istedim. Sabahı piki gördüm gece 3teki testte artık pik değildi açılma vardı. C ondan bir tık daha koyıydu artık o zaman değerlendirdim.

Yok balım değerlendirmiltim zaten hamileyim sanırım. Sadece çatlama olmaya başlamış mı onu sormak istedim. Sabahı piki gördüm gece 3teki testte artık pik değildi açılma vardı. C ondan bir tık daha koyıydu artık o zaman değerlendirdim.
Bat ne zaman?

Hamileyken böyle koyumu cıkıyor🤔

Yani şöyle diyim belki 6 saat sonra çatladı dahs sonra yapmadım mı test
Sabahında yaptım canım birde. Tabii gece 3 değerlendirdim sabah 10dayaptım. Bu testte sabah yaptığım test daha da yapmadım.öp

Eklentiler

• IMG_20200729_103716.webp
    IMG_20200729_103716.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 66
Yok canım tamamen silikleşmeli bariz kırmızı yine ben de kullandım dahs önce ovu testi
Ne bileyim canım pik olduktan sonra t silikleşmeye başladığı anda diyorlar. T pik oluyor sonra rengi açılmaya başlıyor işte. Anlamadım ya. Her neyse iş işten geçti zaten. Rabbim hayırlı evlat versin

Bak çok belirgin canım çatlamamış henüz hcg testi yaptın mı canım son durum ne
tatlım yapmadım tekrar bunu 13 gün önce yapmıştım hamileyim sanırım. Çat zamanında mı hamile kaldım onu merak ediyorum. 3.00 oln testin ardından ilişkim oldu. Sonuç sanırım hamileyim kan vermediğim için sanırım diyorum

Bugün 9 gün karmaşık bir adet düzenim var 28 36 gün arası gidip geliyor bende bugünden başladım yorumlayabilen ?

Eklentiler

• E63E662C-D6B4-48A1-BD67-DD40812F72B9.webp
    E63E662C-D6B4-48A1-BD67-DD40812F72B9.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 69
Bende ilk defa bu testi yapanlardanim dün ve bugüne ait sonuçları yüklüyorum bı yorumlarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20200812_170152.webp
    IMG_20200812_170152.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 59
Anladım teşekkürler peki dün çift çizgi çıkıp bugün tek olma nedeni kafamı karıştırdı onun sebebi ne olabilir ki ilk deniyorum hiç bir bilgim yok
Canım bu lh hormonu vücudumuzda her daim var çok az artıyor çok az azalıyor gün geçtikçe bunlar normal o yüzden de testte bazen silik bazen birazcık belirgin filan çıkabilir. Sadece yumurtlama olduğu zaman çok koyu çıkıyor ve biz anlıyoruz ki yumurtlama var. Sonrasında yine testle takibe devam ediyoruz. Yine eskisi gibi silikleştiği zaman da anlıyoruz ki yumurtlama bitmiş ve yumurtamız çatlamış. Yani 24 saat içerisinde ilişki olmalı ki hamile kalabilelim. Bu testin amaçlı bu

Saat saat mı yaptın gün gün yap canım idrar yoğunluğuna göre koyulaşma olmuş burda ama değerlendir bugün yarın
Bende bir şey sorabilir miyim :)
Çift çizgi olunca çatlamak üzere olduğunu gösteriyor , çizginin biri hafif silinince mi değerlendirmek gerekiyor ?

Canım bu lh hormonu vücudumuzda her daim var çok az artıyor çok az azalıyor gün geçtikçe bunlar normal o yüzden de testte bazen silik bazen birazcık belirgin filan çıkabilir. Sadece yumurtlama olduğu zaman çok koyu çıkıyor ve biz anlıyoruz ki yumurtlama var. Sonrasında yine testle takibe devam ediyoruz. Yine eskisi gibi silikleştiği zaman da anlıyoruz ki yumurtlama bitmiş ve yumurtamız çatlamış. Yani 24 saat içerisinde ilişki olmalı ki hamile kalabilelim. Bu testin amaçlı bu
Çift çizgiden 24 saat içinde mi ilişki olmalı

Back