- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi Meltemmisin
Çift çizgi ve devamındaki 3 gün ilişki olmalı deniyorÇift çizgiden 24 saat içinde mi ilişki olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizgi ve devamındaki 3 gün ilişki olmalı deniyorÇift çizgiden 24 saat içinde mi ilişki olmalı
Şansa bırakmamak içinÇift çizgiden 24 saat içinde mi ilişki olmalı
Hmm yumurta çatlağında yakalasın diyeÇift çizgi ve devamındaki 3 gün ilişki olmalı deniyor
Çift çizgi çatlayacak bugün yarın çatlar anlamına mı geliyor ?Şansa bırakmamak için
Aynen canım koyu 2. Çizgi çıkınca silikleşmediniz bekliyorsun ki zaten max 1-2 güne silikleşiyor bazen de aynı gün siliniyorÇift çizgi çatlayacak bugün yarın çatlar anlamına mı geliyor ?
Canım şimdi ikisi de aynı koyulukta olunca 36 saat içinde yumurtan çatlıyor koyuluk yakalayınca üst üste 3 gün ilişki öneriliyor kaçırma şansı kalmıyor koyuluk gidince yumurta çatlamış oluyorÇatlayınca mı şans artıyor ?
Yoksa çizgiler belirgin olunca mı ilişkiye girmek gerekiyor ?
Bende hep sanırdım ki çift çizgi olduğu gün yapılmalıAynen canım koyu 2. Çizgi çıkınca silikleşmediniz bekliyorsun ki zaten max 1-2 güne silikleşiyor bazen de aynı gün siliniyor
Anladım şimdi :))Canım şimdi ikisi de aynı koyulukta olunca 36 saat içinde yumurtan çatlıyor koyuluk yakalayınca üst üste 3 gün ilişki öneriliyor kaçırma şansı kalmıyor koyuluk gidince yumurta çatlamış oluyor
Çift çizgiyi koyu gördüğün gunden itibaren 3gun yüksek efor yaniAnladım şimdi :))
Çok sağol canım cevap verdiğin için :)
Tamam şimdi anladım :)))Çift çizgiyi koyu gördüğün gunden itibaren 3gun yüksek efor yani![]()
Ben de gecen ay bu islere adimimi attim valla matematik havuz problemi kadar zor geliyodu hicbisey anlayamamistimHmm yumurta çatlağında yakalasın diye
Ne zor işmiş :/
Takip et canım koyulaşma başlamış tahmini 2 güne pik olur yani aynı koyulukBugünde böyle çıktı dün hiç yoktu
3 gün ilişki olsun canım yumurtan çatlamak üzereBen de gecen ay bu islere adimimi attim valla matematik havuz problemi kadar zor geliyodu hicbisey anlayamamistimsimdi simdi biraz anladim. Yumurta catlamadan bir iki gun oncesi de iliski oneriliyor bu arada,spermler 72 saate kadar canli kalabiliyormus. Yani catlama oncesi ve sonrasi 3 er gun desek o 6 gunu degerlendirmek lazim. Ben gecen ay bilemedigim icin testi yanlis zamanda yapmaya basladim ve yumurtlamayi kacirdim. Ama bu ay sanirim yakaladim ya da yakaliycam cunku bugun yaptim ve soyle cikti.
Eki Görüntüle 2674877
Ayyy3 gün ilişki olsun canım yumurtan çatlamak üzere
Evet baya zormuş :)))Ben de gecen ay bu islere adimimi attim valla matematik havuz problemi kadar zor geliyodu hicbisey anlayamamistimsimdi simdi biraz anladim. Yumurta catlamadan bir iki gun oncesi de iliski oneriliyor bu arada,spermler 72 saate kadar canli kalabiliyormus. Yani catlama oncesi ve sonrasi 3 er gun desek o 6 gunu degerlendirmek lazim. Ben gecen ay bilemedigim icin testi yanlis zamanda yapmaya basladim ve yumurtlamayi kacirdim. Ama bu ay sanirim yakaladim ya da yakaliycam cunku bugun yaptim ve soyle cikti.
Eki Görüntüle 2674877
Bravooo, isi kaptinEvet baya zormuş :)))
Sen ilk kez mi yaptın bu ay
2 çizgi var ama aynı koyulukta değil demek ki daha yumurta olgunlaşıyor
Çözmüşüm dimi :))![]()
Canım hatta mümkünse 1 günde 2 ilişki olsun ikinci ilişkide sperm daha hızlı oluyormuşAyyyilk defa tarihini tutturucam cok heyecanliyim
![]()
Testi sabah akşam yapmaya devam edinBravooo, isi kaptin
Bu arada cok tatlisinevet bu ay ilk kez yaptim. Adet bitiminden bir iki gun sonra yapmaya baslayin diyor genelde forumdaki arkadaslar ama elimdeki testim yetersizdi. Gecen ay bilmeden sallamasyon yapinca biraz tuketmisim
zaten o gunler baslasam bir isime yaramazdi ki, daha yumurtlamaya vardi, yani hemen yumurtlanmiyo sonucta adetten sonra:) bir de benim telefonumda ovulasyonla ilgili bir uygulama var. Son adet tarihini giriyosun, adetinin ortalama kac gun surdugunu vs, sana girdigin verilere gore tahimini yumurtlama tarihini oncesi ve sonrasiyla gosteriyo. Brn biraz da ordan bakip ona gore yaptim testi. Eger sadece oraya bagli kalsaydim tarihleri kacirirmisim ama.cunku uygulamaya gore ayin 18 i yumurtlama gunum. Ama benim bugun yani ayin 13 unde 2 cizgi de koyulasmis. Yani yarin yumurtlayabilirim
![]()
1 gunde 2 tane cok zorCanım hatta mümkünse 1 günde 2 ilişki olsun ikinci ilişkide sperm daha hızlı oluyormuş