- Konu Sahibi Meltemmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 3 gün önceden yapmaya başlamam gerekiyodu internetten aldıgım için geç geldi elime gelir gelmez yaptımTek testle belli olmaz bana sorarsan daha olmamış kopkoyu çıkması gerekiyor iki çizgininde
Devam et bi iki güne koyulaşma olucaktır kopkopu olucak silindiği gün pik olurAslında 3 gün önceden yapmaya başlamam gerekiyodu internetten aldıgım için geç geldi elime gelir gelmez yaptım![]()
Yani çatlasana hiç mi gözükmeZDevam et bi iki güne koyulaşma olucaktır kopkopu olucak silindiği gün pik olur
Ovalisyon testi bence adet bitiminde başlanmalı çünkü yumurtlamayı günü değişebiliyor kaçırmışta olabilirsiniz ama testiniz henüz pik değil yapmaya devam edin t çizgisi c kadar köyü yada daha koyu olmalıAdetim 21 temmuzdu adet döngüm 28 günde bir ve düzenlidir bugün ovulasyon testi yaptım durum nedir sizce yumurtlma varmı ilk defa yaptım
Hünüz değil ama yakınAdetim 21 temmuzdu adet döngüm 28 günde bir ve düzenlidir bugün ovulasyon testi yaptım durum nedir sizce yumurtlma varmı ilk defa yaptım
Bence sen test konusunu araştır nasıl olması gerektiğini yani ne zaman pik olucağını, pik ne demek onu. Şimdi her gün aynı saatte yapıyosun testini koyulaşma en yüksek gün hazır ol silikleşince çatladı pik yaptı yaniYani çatlasana hiç mi gözükmeZ
Ovulasyon olucaktıOvalisyon testi bence adet bitiminde başlanmalı çünkü yumurtlamayı günü değişebiliyor kaçırmışta olabilirsiniz ama testiniz henüz pik değil yapmaya devam edin t çizgisi c kadar köyü yada daha koyu olmalı
Teşekkür edermYArın tekrar yapacam saat kaçta yapmam gerekiyor peki ?Bence sen test konusunu araştır nasıl olması gerektiğini yani ne zaman pik olucağını, pik ne demek onu. Şimdi her gün aynı saatte yapıyosun testini koyulaşma en yüksek gün hazır ol silikleşince çatladı pik yaptı yani
Bugünmü yapayim yine yoksa yarınmıOvalisyon testi bence adet bitiminde başlanmalı çünkü yumurtlamayı günü değişebiliyor kaçırmışta olabilirsiniz ama testiniz henüz pik değil yapmaya devam edin t çizgisi c kadar köyü yada daha koyu olmalı
Yarın yap ilk idrar olmayacak yapmadan 2 3 saat önce su içecek içmeyi kesiceksin hergün aynı saatte yaparsan daha doğru sonuç alırsınBugünmü yapayim yine yoksa yarınmı
İlk idrar dışında aynı saatlerde olmasına özen göster. En iyisi sabah ikinci idrarla olan diye biliyorumTeşekkür edermYArın tekrar yapacam saat kaçta yapmam gerekiyor peki ?
Benim ayın 7 si yumurtlama günün takvime göre ama testi bugün yapabldim bu çizgi çatlama çizgisi olabilirmi acaba bilemedimİlk idrar dışında aynı saatlerde olmasına özen göster. En iyisi sabah ikinci idrarla olan diye biliyorum
Kacirmamak icin değerlendir benceBenim ayın 7 si yumurtlama günün takvime göre ama testi bugün yapabldim bu çizgi çatlama çizgisi olabilirmi acaba bilemedim
Eşim gece calısıyo bugün degerlendirdim sabah adam yorgn geliyo. Bide ben adamı yoruyom 3 gündür kendimden bıktırcamKacirmamak icin değerlendir bence
Eşim gece calısıyo bugün degerlendirdim sabah adam yorgn geliyo. Bide ben adamı yoruyom 3 gündür kendimden bıktırcam![]()
Hayır canım bu teste göre çatlamak üzere çatlamamış çatlayınca ovu testi silik oluyor burda çizgiler çok belirginKızlar bu teste göre 03.00te yumurta çatlamış mı oluyor.
Canım diğerine göre silik ama pik değil ki artık.Hayır canım bu teste göre çatlamak üzere çatlamamış çatlayınca ovu testi silik oluyor burda çizgiler çok belirgin