• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlayabilen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Adetim 21 temmuzdu adet döngüm 28 günde bir ve düzenlidir bugün ovulasyon testi yaptım durum nedir sizce yumurtlma varmı ilk defa yaptım

Eklentiler

• D9125094-F8BF-4D28-8FE1-3C54C4FA23BE.webp
    D9125094-F8BF-4D28-8FE1-3C54C4FA23BE.webp
    166,3 KB · Görüntüleme: 166
Tek testle belli olmaz bana sorarsan daha olmamış kopkoyu çıkması gerekiyor iki çizgininde

Adetim 21 temmuzdu adet döngüm 28 günde bir ve düzenlidir bugün ovulasyon testi yaptım durum nedir sizce yumurtlma varmı ilk defa yaptım
Ovalisyon testi bence adet bitiminde başlanmalı çünkü yumurtlamayı günü değişebiliyor kaçırmışta olabilirsiniz ama testiniz henüz pik değil yapmaya devam edin t çizgisi c kadar köyü yada daha koyu olmalı

Yani çatlasana hiç mi gözükmeZ
Bence sen test konusunu araştır nasıl olması gerektiğini yani ne zaman pik olucağını, pik ne demek onu. Şimdi her gün aynı saatte yapıyosun testini koyulaşma en yüksek gün hazır ol silikleşince çatladı pik yaptı yani

Ovalisyon testi bence adet bitiminde başlanmalı çünkü yumurtlamayı günü değişebiliyor kaçırmışta olabilirsiniz ama testiniz henüz pik değil yapmaya devam edin t çizgisi c kadar köyü yada daha koyu olmalı
Ovulasyon olucaktı

Bence sen test konusunu araştır nasıl olması gerektiğini yani ne zaman pik olucağını, pik ne demek onu. Şimdi her gün aynı saatte yapıyosun testini koyulaşma en yüksek gün hazır ol silikleşince çatladı pik yaptı yani
Teşekkür edermYArın tekrar yapacam saat kaçta yapmam gerekiyor peki ?

Bugünmü yapayim yine yoksa yarınmı

Eşim gece calısıyo bugün degerlendirdim sabah adam yorgn geliyo. Bide ben adamı yoruyom 3 gündür kendimden bıktırcam 🥴🥴
😂😂😂😂😂 değerlendirdiysen sorun yok yarında yap testi ben ilk idrarmi yapıp 2 saat hiç birden içmedim öğlen saat 1 de feslerimi yaptim

Kızlar bu teste göre 03.00te yumurta çatlamış mı oluyor.

Eklentiler

• CollageMaker_20200729_030828190.webp
    CollageMaker_20200729_030828190.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 146
Back