• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izde3005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
43
18
3
40
kızlar merhaba,
Ben en son 26 nisan da regl oldum, adet periyodum 29 gün. Bugün son adetten itibaren 10. Gün. Ovüşasyon testine başladım. Ek de fotoğrafı paylaşıyorum. Neredeyse iki çizginin rengi de aynı gibi. Sizce en uygun ilişkiye girme Zaman'ı ne Zaman olur? Ne yapmalıyım?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 353
Bugünü değerlendirin mutlaka. Yarın da aynı koyulukta çıkarsa yarını da değerlendirirsiniz. Ben 3 gün üst üste ilişki ile hamile kaldım ovulasyon testi kullanarak.

Can'ım çok teşekkür ederim yorumun için.
Bişey sormak istiyorum biraz özel olacak ama, biz dün akşam birliktelik yaşadık. Bugün ve yarın da yaparsak sperm kalitesi düşmüyor mu? Yani öyle biliyordum ben. Bende dün olduğu için bugünü pas geçip yarın mı yapsak acaba diye düşünmüştüm ama sen şimdi böyle söyleyince fikrim değişti, bir de Hamil kalmışsın Can'ım tebrik ederim seni çok

Can'ım çok teşekkür ederim yorumun için.
Bişey sormak istiyorum biraz özel olacak ama, biz dün akşam birliktelik yaşadık. Bugün ve yarın da yaparsak sperm kalitesi düşmüyor mu? Yani öyle biliyordum ben. Bende dün olduğu için bugünü pas geçip yarın mı yapsak acaba diye düşünmüştüm ama sen şimdi böyle söyleyince fikrim değişti, bir de Hamil kalmışsın Can'ım tebrik ederim seni çok
Ovulasyon testinde iki gün aynı koyulukta çizgi çıktı bende. 3. gün de silikleşti. O 3 günü de değerlendirdik :) Olmasaydı eğer pas geçerek denemeyi düşünüyordum bir daha ki ay için. Çok şükür tuttu. Sperm sayısı yeterliyse kalitesinin düşeceğini sanmıyorum o sperm sayısı çok düşük olanlar için geçerli bence.

Konu ovulasyon testi olunca ben de bir şey sorayım,ben de 21 nisanda düşük yaptım,dün ovulasyon testi yaptım 2.çizgiden eser yok,yumurtlama mı olmadı test gerçeği mi yansıtmıyor Nasıl yorumlayabiliriz bu durumu sizce?

Scarlet, öncelikle çok geçmiş olsun Can'ım. Bence yaşadığın sıkıntılı durumun ardından bu ay bir doktora görünmelisin, yumurtlama döngün değişmiş olabilir

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Back