Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var

Eklentiler

• 20200327_164929.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 99
Kac tane derken anlamadim. Fotoda gonderdiklerim 13 gun yaptim
Bende 23 tane mi ne yapıp çift çizgiyi görünce bırakmıştımda sonradan tesadüfen 12 gün sonra 1 tane yapıyım dedim o zaman gerçekten yumurtladığımı görmüştüm yani adetimden 44 gün sonra o yüzden sadece bu kadar yapıyosanız bence adetinizin bitişinden diğer adet gününüze kadar devam edin eğer silik olan kısımlar t cizgisi ise.

Ha ok Anladim. Ben 13.den sonra 2 gun daha yapip biraktim ama evet haklisiniz devam etmem gerekiodu.. regl sancim da basladi zaten. Bir sonraki aya sıkı takip etmeli. Tesekkur ederim. Bebeginiz saglikla gelsin insallah

Peki adetten 44 sonra yaptim dediniz o arada tekrar regl olmadiniz mi?

Pardon bebeginiz gelmis zaten, saglikla buyutun:)

Benim de bugün 50. Günüm ve bende pco var şimdiye kadar hiç koyu çizgiyi görmedim sizce yumurtlamış mıyım? Hala adet olmadım
Canım bugünü değerlendir ama t daha koyu olmalı mutlaka hergün ovulasyın testini yap bende 44. Günümde görmüstüm

Kizlar siz test oncesi su icmemeye dikkat ediyor musunuz, ben hic etmiyorum da.. acaba ondan mi tam koyulasma olmuyor kendimi kandirmasam mi

Ben hic duramam susuz hic dikkat de etmedim hep ictim likir likir valla. Tuh bee acaba ondan oyle tam koyulasmiyor olabilir mi? Yoksa ben yumurtlamiyir muyum
Olabilir açıklamasında bile 2 sat önce kesin diye yazıyordu bende mesela sabah kalktıgında ilk çişini yap 2 sat sonra testi yap ben hep öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…