- 9 Haziran 2018
- 594
- 303
- 103
- Konu Sahibi Yenianne59
Olsun canım değerin çıkmış ne güzel yumurtlama gününle tutuyor mu günü14 günlükmüş daha çok kücük ultrasonda gözükmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım değerin çıkmış ne güzel yumurtlama gününle tutuyor mu günü14 günlükmüş daha çok kücük ultrasonda gözükmedi
Evet tutyor cumartesi 114 cıkmıstı testim bugün 370 cıktı şükürler olsunOlsun canım değerin çıkmış ne güzel yumurtlama gününle tutuyor mu günü
İnsallah dualarım sizinleÇok çok sevindim canım rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Canım kaç tane ovulasyon test yaptın bu ayKizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var
Canım kaç tane ovulasyon test yaptın bu ay
Bende 23 tane mi ne yapıp çift çizgiyi görünce bırakmıştımda sonradan tesadüfen 12 gün sonra 1 tane yapıyım dedim o zaman gerçekten yumurtladığımı görmüştüm yani adetimden 44 gün sonra o yüzden sadece bu kadar yapıyosanız bence adetinizin bitişinden diğer adet gününüze kadar devam edin eğer silik olan kısımlar t cizgisi ise.Kac tane derken anlamadim. Fotoda gonderdiklerim 13 gun yaptim
Bende 23 tane mi ne yapıp çift çizgiyi görünce bırakmıştımda sonradan tesadüfen 12 gün sonra 1 tane yapıyım dedim o zaman gerçekten yumurtladığımı görmüştüm yani adetimden 44 gün sonra o yüzden sadece bu kadar yapıyosanız bence adetinizin bitişinden diğer adet gününüze kadar devam edin eğer silik olan kısımlar t cizgisi ise.
Peki adetten 44 sonra yaptim dediniz o arada tekrar regl olmadiniz mi?Bende 23 tane mi ne yapıp çift çizgiyi görünce bırakmıştımda sonradan tesadüfen 12 gün sonra 1 tane yapıyım dedim o zaman gerçekten yumurtladığımı görmüştüm yani adetimden 44 gün sonra o yüzden sadece bu kadar yapıyosanız bence adetinizin bitişinden diğer adet gününüze kadar devam edin eğer silik olan kısımlar t cizgisi ise.
Bende 23 tane mi ne yapıp çift çizgiyi görünce bırakmıştımda sonradan tesadüfen 12 gün sonra 1 tane yapıyım dedim o zaman gerçekten yumurtladığımı görmüştüm yani adetimden 44 gün sonra o yüzden sadece bu kadar yapıyosanız bence adetinizin bitişinden diğer adet gününüze kadar devam edin eğer silik olan kısımlar t cizgisi ise.
Hayır olmadım hiçPeki adetten 44 sonra yaptim dediniz o arada tekrar regl olmadiniz mi?
Hayırlı olsun bebeğiniz, en baştan beri okudum yazdıklarınızı çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahHayır olmadım hiç
Benim de bugün 50. Günüm ve bende pco var şimdiye kadar hiç koyu çizgiyi görmedim sizce yumurtlamış mıyım? Hala adet olmadımHayır olmadım hiç
Canım bugünü değerlendir ama t daha koyu olmalı mutlaka hergün ovulasyın testini yap bende 44. Günümde görmüstümBenim de bugün 50. Günüm ve bende pco var şimdiye kadar hiç koyu çizgiyi görmedim sizce yumurtlamış mıyım? Hala adet olmadım
Canım senle ben ne olucaz böyle ya...Benim de bugün 50. Günüm ve bende pco var şimdiye kadar hiç koyu çizgiyi görmedim sizce yumurtlamış mıyım? Hala adet olmadım
Canım kesinlikle çişten 2 3 sat önce suyu kesKizlar siz test oncesi su icmemeye dikkat ediyor musunuz, ben hic etmiyorum da.. acaba ondan mi tam koyulasma olmuyor kendimi kandirmasam mi
Canım kesinlikle çişten 2 3 sat önce suyu kes
Olabilir açıklamasında bile 2 sat önce kesin diye yazıyordu bende mesela sabah kalktıgında ilk çişini yap 2 sat sonra testi yap ben hep öyle yaptımBen hic duramam susuz hic dikkat de etmedim hep ictim likir likir valla. Tuh bee acaba ondan oyle tam koyulasmiyor olabilir mi? Yoksa ben yumurtlamiyir muyum