• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkutmak istemiyorum tabiiki ama örneğin 12.günde yumurtluyorsaniz +14 gün luteal faz dönemi ile iki adet doneminizin arası 25-26 gün olmasi gerekli,sizinki sanırım 10 ya da 9 gün sürüyor yumurtlama sonrası bu da luteal faz yetmezliği olarak adlandiriliyor ve sanırım tiroitle ilişkisi olabilir

Benim soyle mesela son birkac aylik regl baslangiclarim soyle:
26 Ocak
17 Subat
10 Mart
Hepsi de tam 22. Gunde tekrar etti. Bugun de mesela 22. Gun bekliyorum gelmesini zaten agriyor karnim. Yaklasik
Ben ilk damladan sonra damlaya kadar sayiyorum, yani minicik bile leke olsa basladi sayiyorum ve boyle olunca 6 bazen de 7 gun suruyor.

Benim soyle mesela son birkac aylik regl baslangiclarim soyle:
26 Ocak
17 Subat
10 Mart
Hepsi de tam 22. Gunde tekrar etti. Bugun de mesela 22. Gun bekliyorum gelmesini zaten agriyor karnim. Yaklasik
Ben ilk damladan sonra damlaya kadar sayiyorum, yani minicik bile leke olsa basladi sayiyorum ve boyle olunca 6 bazen de 7 gun suruyor.

En son mesela yaptigim ovu testinden tahminle ( yakalayamamis da olabilirim) 25-26 mart yumurtlama gec aslinda takvim baska hesapliyoe test farkli cikartiyor. Belki de yumurtlama olmuyor.

En son mesela yaptigim ovu testinden tahminle ( yakalayamamis da olabilirim) 25-26 mart yumurtlama gec aslinda takvim baska hesapliyoe test farkli cikartiyor. Belki de yumurtlama olmuyor.
Şu günlerde biraz zor olsa da bir Dr bilgisine başvurun derim gebelik planliyorsaniz,yumurtlamaniz olup olmadığı ile ilgili doğru cevabı size ancak bir Dr verebilecektir ancak ben luteal fazınizin kısa olduğunu söyleyebilirim bu durumda çünkü adet başı 10 Mart yumurtlama 25 Mart ise 15 gün öyle geçmiş zaten geriye adete kadar 6 gün kalıyor bu da oldukça kısa,bunun için mutlaka bir çözüm bulunup yumurtlamanin olmasi sağlanacaktir 🙏

Şu günlerde biraz zor olsa da bir Dr bilgisine başvurun derim gebelik planliyorsaniz,yumurtlamaniz olup olmadığı ile ilgili doğru cevabı size ancak bir Dr verebilecektir ancak ben luteal fazınizin kısa olduğunu söyleyebilirim bu durumda çünkü adet başı 10 Mart yumurtlama 25 Mart ise 15 gün öyle geçmiş zaten geriye adete kadar 6 gün kalıyor bu da oldukça kısa,bunun için mutlaka bir çözüm bulunup yumurtlamanin olmasi sağlanacaktir 🙏

Tesekkur ederim doktorum suan sadece acil durunlara bakiyor dogum dusuk vb gibi. Istesem de sanirk. Gidemem ama hasta kabul eder etmez kapisindayim. Teekkurler yardimlarin icin

Kızlar ben daha yeni yumurtluyorum zannediyorum ama 50 gündür adet olmuyorum şimdi öylesine gebelik yaptım bir bakar mısınız görünüyor mu sizce

Eklentiler

• 39799B55-1605-42FE-81EC-2F713AD0F8E6.jpeg
    39799B55-1605-42FE-81EC-2F713AD0F8E6.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 67
  • A78F92E2-B903-4D87-8757-2472F7308587.jpeg
    A78F92E2-B903-4D87-8757-2472F7308587.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar ben daha yeni yumurtluyorum zannediyorum ama 50 gündür adet olmuyorum şimdi öylesine gebelik yaptım bir bakar mısınız görünüyor mu sizce
Canım ben göremedim yakınlaştırıp baktım ama... belki kameraya yansımıyordur. Eğer sen görebiliyorsan vardır tabii ki. İnşallah vardır, kocaman amin 🤲🏻❤️

evet canım ben de sen düşünüyorum. bir S Sevgibahceci15 bir de sen aklımdasın hep. o ne güzel hamile kaldı. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤💕 ben bugün kürlerin 2. ayına başladım. sen ne durumdasın?
Kuzummm❤️yerim seniii. Sen de benim inan hepaklımdasın acaba naptı deyip duruyorum. Dualarımdasın 🤲herşeyin hayırlısını versin Rabbim bak ortalık ne hallerde. Ama inanıyorum çok geçmeden sen de kavuşucaksın inşallah dileğine😍senin sayende erkenden öğrenmiştim bende canım benim❤️❤️❤️

Kuzummm❤yerim seniii. Sen de benim inan hepaklımdasın acaba naptı deyip duruyorum. Dualarımdasın 🤲herşeyin hayırlısını versin Rabbim bak ortalık ne hallerde. Ama inanıyorum çok geçmeden sen de kavuşucaksın inşallah dileğine😍senin sayende erkenden öğrenmiştim bende canım benim❤❤❤
Canım benim! Allah razı olsun 🥰 nasıl gidiyor hamileliğin? Ben aynı durumdayım. Reglim yeni bitti. Bu ay ovülasyon testlerine başladım. Bir de bunu deneyeyim bakayım dedim. Bir de işte preseed jel aldım. Kürler devam ediyor. Hünnap Keçiboynuzu özü de aldım. Kocam kaşıkla yiyor ben suyla karıştırıp içiyorum. Bunlara rağmen Daha da olmazsa bu ay artık Allah’ın takdiri 🙏🏻

Ben progesteron kullandım östrojen seviyesini dışarıdan verilen bu hormonla düzenliyorlar bu da adetlerimi düzenledi çok şükür ama sadece o kadar sanırım kaliteli yumurtam oluşmuyor zira bir tane kimyasal gebelik yaşadım Aralikta

Bu arada aklima bir sey geldi. Benim tiroid doktorum en son gittigimde Coenzim QH yazdi bana, 6 ay boyunca her gun ic dedi. Hep duyardim ama ne ise yarar bilmiyorudum, hasarli organ/doku tamiri icin kullaniliyormus. Hatta insanlar kendilinden alip yaslanmaya karsi kullanirmis bunu. Sonra bir yerlerde bunu kullandigimi yazinca birisi bana ileri yasta koenzim falan yetmez kaliteli yumurta icin dedi. Ben o ana kadar hic uyanmamistim konuya. Ben doktorum bana tiroid bezim hasarli oldugu icin verdi diye dusunmustum ki gercekten oyle hasarli. O an acaba doktor bana yumurta kalitem de artsin diye vermis olabilir mi diye dusundum cunku cocuk dusundugumuzu soylemistim. Isterseniz siz de bir arastirin, zarari yokmus, umarim faydasi olur. Bana OSENDE marka yazdi doktorum.

Bu arada aklima bir sey geldi. Benim tiroid doktorum en son gittigimde Coenzim QH yazdi bana, 6 ay boyunca her gun ic dedi. Hep duyardim ama ne ise yarar bilmiyorudum, hasarli organ/doku tamiri icin kullaniliyormus. Hatta insanlar kendilinden alip yaslanmaya karsi kullanirmis bunu. Sonra bir yerlerde bunu kullandigimi yazinca birisi bana ileri yasta koenzim falan yetmez kaliteli yumurta icin dedi. Ben o ana kadar hic uyanmamistim konuya. Ben doktorum bana tiroid bezim hasarli oldugu icin verdi diye dusunmustum ki gercekten oyle hasarli. O an acaba doktor bana yumurta kalitem de artsin diye vermis olabilir mi diye dusundum cunku cocuk dusundugumuzu soylemistim. Isterseniz siz de bir arastirin, zarari yokmus, umarim faydasi olur. Bana OSENDE marka yazdi doktorum.
Çok teşekkür ediyorum paylaşiminiz için,dediginiz gibi Koenzim Q10 kadın doğum drlarinin da tavsiye ettiği bir vitamin,mutlaka şans vericem her şeyi deniyorum zaten 😊 Ben 2 aydır bir de propolis kullanıyorum o da tavsiye ediliyor kaliteli yumurta ve sperm için Migrostan alıyorum BeeO marka

Çok teşekkür ediyorum paylaşiminiz için,dediginiz gibi Koenzim Q10 kadın doğum drlarinin da tavsiye ettiği bir vitamin,mutlaka şans vericem her şeyi deniyorum zaten 😊 Ben 2 aydır bir de propolis kullanıyorum o da tavsiye ediliyor kaliteli yumurta ve sperm için Migrostan alıyorum BeeO marka

Doğal Gebelik Olasılığında Artış
Arı sütünün doğurganlığı artırıcı etkisini fark eden dünyanın farklı ülkelerindeki çok sayıda çift, düzenli arı sütü tüketerek doğal gebelik olasılığını artırmıştır.

Arı sütü kadınlarda yumurta kalitesini, çapını ve çatlama kapasitesini artırarak gebe kalma ihtimalini artırıyor. Erkeklerde ise sperm kalitesini, hareketliliğini ve sayısını artırmaktadır. Arı sütü, bu faydaları sayesinde doğal gebelik için tercih edilen doğal bir gıda ürünüdür.
İnternette ne kadar doğru bilgi dolaşıyor bilinmez ama şu an 38 yaşında hamileliği güzel giden bir arkadaşım bahsetti bana propolisten öyle uyandım ve araştırdım,bugün adetimin 8.günü ovu testleri yapıyorum ve pik e yakın çift çizgi gördüm hemen ona attım propolis işini yapmış yorumunu aldım 😂

Yani bunun pik e yakın olduğunu söyledi,ben yeni başladım pek anlamıyorum

Eklentiler

• 20200402_181333.jpg
    20200402_181333.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 20200402_181342.jpg
    20200402_181342.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 70
Back