Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ne güzel sabırla beklemişsin ve tutmuş çok çok sevindim canım inşallah bu sürecin bütün güzelliklerini en hayırlı biçimde yaşarsın
Canım burda sabırla beklemişsin dedin ya o kadar sabırsız ve strsliydim ki 11 tane gebelik testi büssürü ovulasyon testi yaptım 12. Gebelik testimde öğrendim inanılmaz sabırsızdım deli gibi düsünyordum ağlıyordum hep

Aslına bakarsan geçen ay bende öyleydim canım geçen ay rahim filmi çekildim 9 gün geç adet oldum o süreçte kaç tane test harcadım İnan bilmiyorum ama olmadı malesef bunay biraz daha sakin ilerliyorum ama daha yumurtlamayı görmedim daha büyük ihtimalle bu yüzden yine geç adet olucam yumurtlama olmadığına göre adetim çok düzenliydi bu rahim filmini çektirerek iyi mi yaptım kötü mü anlamadım

Ben artık dedim ki ama hastaydım öksürük nefes alamyodm artık dedim ki virüs oldum heralde bu sefer gece hep virüsü düsndm hamilemym düsnemedm belkide ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…