- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
-
Tebrik ederim canımKızlar ben hamileyimm
Gözün aydın çoook mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasipteydin inşallahKızlar ben hamileyimm
Testle mi öğrendin canım doktora gittin miKızlar ben hamileyimm
Tebrik ederim canımAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤
Hepinize teşekkür ederim erken gebelik testiyle öğrendim yumurtlamamdan 11 gün sonraTestle mi öğrendin canım doktora gittin mi
Çok çok sevindim canım inankiHepinize teşekkür ederim erken gebelik testiyle öğrendim yumurtlamamdan 11 gün sonra
Bende sabahtan beri ağlyorm hala inanamyormÇok çok sevindim canım inanki
Ağla canım ağla mutluluktan ağlayalım yeter ki sen bir ayda 2 kez mi yumurtlamıştın canım ben mi yanlış hatırlıyorumBende sabahtan beri ağlyorm hala inanamyorm
Ben 2 kez yumurtlamadım bence ya benim 3 martta t ve c aynı koyuluktaydı ama 16 martta t cok koyuydu c standarttıAğla canım ağla mutluluktan ağlayalım yeter ki sen bir ayda 2 kez mi yumurtlamıştın canım ben mi yanlış hatırlıyorum
Yani kaçıncı gün yumurtladın o zaman canımBen 2 kez yumurtlamadım bence ya benim 3 martta t ve c aynı koyuluktaydı ama 16 martta t cok koyuydu c standarttı
Ben adetimden 43 gün sonra yumurtladımYani kaçıncı gün yumurtladın o zaman canım
Ama ne güzel sabırla beklemişsin ve tutmuş çok çok sevindim canım inşallah bu sürecin bütün güzelliklerini en hayırlı biçimde yaşarsınBen adetimden 43 gün sonra yumurtladım
Amin insallah allah herkese nasip etsinAma ne güzel sabırla beklemişsin ve tutmuş çok çok sevindim canım inşallah bu sürecin bütün güzelliklerini en hayırlı biçimde yaşarsın
Canım burda sabırla beklemişsin dedin ya o kadar sabırsız ve strsliydim ki 11 tane gebelik testi büssürü ovulasyon testi yaptım 12. Gebelik testimde öğrendimAma ne güzel sabırla beklemişsin ve tutmuş çok çok sevindim canım inşallah bu sürecin bütün güzelliklerini en hayırlı biçimde yaşarsın
Aslına bakarsan geçen ay bende öyleydim canım geçen ay rahim filmi çekildim 9 gün geç adet oldum o süreçte kaç tane test harcadım İnan bilmiyorum ama olmadı malesef bunay biraz daha sakin ilerliyorum ama daha yumurtlamayı görmedim daha büyük ihtimalle bu yüzden yine geç adet olucam yumurtlama olmadığına göre adetim çok düzenliydi bu rahim filmini çektirerek iyi mi yaptım kötü mü anlamadımCanım burda sabırla beklemişsin dedin ya o kadar sabırsız ve strsliydim ki 11 tane gebelik testi büssürü ovulasyon testi yaptım 12. Gebelik testimde öğrendiminanılmaz sabırsızdım deli gibi düsünyordum ağlıyordum hep
Ben artık dedim ki ama hastaydım öksürük nefes alamyodm artık dedim ki virüs oldum heralde bu sefer gece hep virüsü düsndm hamilemym düsnemedm belkide ondan olduAslına bakarsan geçen ay bende öyleydim canım geçen ay rahim filmi çekildim 9 gün geç adet oldum o süreçte kaç tane test harcadım İnan bilmiyorum ama olmadı malesef bunay biraz daha sakin ilerliyorum ama daha yumurtlamayı görmedim daha büyük ihtimalle bu yüzden yine geç adet olucam yumurtlama olmadığına göre adetim çok düzenliydi bu rahim filmini çektirerek iyi mi yaptım kötü mü anlamadım
Bellide canım ama çok şükür oldu ne zamm doktora gideceksinBen artık dedim ki ama hastaydım öksürük nefes alamyodm artık dedim ki virüs oldum heralde bu sefer gece hep virüsü düsndm hamilemym düsnemedm belkide ondan oldu
Birazdan gidicemBellide canım ama çok şükür oldu ne zamm doktora gideceksin
Gittin mi canım inşallah güzel haberlerinizi alırızBirazdan gidicem
14 günlükmüş daha çok kücük ultrasonda gözükmediGittin mi canım inşallah güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?