Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir açıklamasında bile 2 sat önce kesin diye yazıyordu bende mesela sabah kalktıgında ilk çişini yap 2 sat sonra testi yap ben hep öyle yaptım

Mantikli evet yazıyor da ben de forumlarda okutyunca cok etkilemez fln diye oyle yardirdim gitti. Sagol cnm. Bu ay olmadi zaar gece adet sancisiyla uyandim yarina bekliyorum kendisini:) Senin bebek nasil iyi mi:) Kac aylikti?

Mantikli evet yazıyor da ben de forumlarda okutyunca cok etkilemez fln diye oyle yardirdim gitti. Sagol cnm. Bu ay olmadi zaar gece adet sancisiyla uyandim yarina bekliyorum kendisini:) Senin bebek nasil iyi mi:) Kac aylikti?
Canım benim yaptığımı ben öğlen yaptım bence çok değişmiyor sanırım yani benimki koyu çıktı.. gerçi 50. Günde çıktı ama çıktı sonuçta

Canım valla ne zaman seni görsem aynısı aklıma geliyor inşallah en kısa zamanda muradımıza ereriz
evet canım ben de sen düşünüyorum. bir S Sevgibahceci15 bir de sen aklımdasın hep. o ne güzel hamile kaldı. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤ ben bugün kürlerin 2. ayına başladım. sen ne durumdasın?

Ben 15 günlük hamileyim daha cok kücük

Amin Canımm Valla ben tam 50 gündür hayıt içiyorum. Adetin 1. Gününden beri yani. Ve sanırım bugün yumurtladım gördüğün gibi.. ama yine de emin değilim belli olmaz pco işi, beklemedeyim

Amin Canımm ❤ Valla ben tam 50 gündür hayıt içiyorum. Adetin 1. Gününden beri yani. Ve sanırım bugün yumurtladım gördüğün gibi.. ama yine de emin değilim belli olmaz pco işi, beklemedeyim
Hoooffff senin işinde zor ya. Ben 1 ay adet olmadığımda yani geç olduğumda kafayı yiyorum çünkü sinir yapıyor, ateş basıyor sökülemeyince. Allahım inşallah bize de verir en kısa sürede.

Herkesin de çeşitler çeşitler benim de cok sik adet olmak gibi bir sorunum var. Duzenli sayilir ama kisala kisala 22 gune dustu. Bir de uzun suruyor genelde 6 gun. ben 1 damla dahi olan gunleri sayiyorum. Artik adet gunlerimle yumurtlamamin cakistigini dusunmeye basladim. Bu durumda nasil gebe kalabilirim ki..Ayhh hayat ne zor beaa

Merhaba,adet sürenizin kısalması erken menapoz belirtisi olabilir,Amh fsh gibi değerlere baktirdiniz mı acaba,önceye göre kısaldi diyorsaniz mutlaka Dr unuza danışın

Merhaba,adet sürenizin kısalması erken menapoz belirtisi olabilir,Amh fsh gibi değerlere baktirdiniz mı acaba,önceye göre kısaldi diyorsaniz mutlaka Dr unuza danışın

Yok henuz doktora gitmedim aslinda ihmal ettim haklisiniz. Menopoz degildir insallah. Troid sorunum var ilac kullaniyorum degerlerim normal araliklarda ama bunum da etkisi olabilir diye dusnunuyorm

Ben normal oldugunu düsünüyorum ablamda öyle 22 günde bir oluyor bazı kadınlar 40 günde bir oluyor ablamın doktoru bunun normal oldugunu söylemişti ama tabi herkesin aynı olmayabilir

Hemen gitmenizi tavsiye ederim,ben de ihmal ettim bir süre adetlerim 22 23 güne indi,yaklaşık 6 7 ay sonra Dr a noluyoruz diye gittiğimde yumurtalık rezervimin gerçeği ile karşı karşıya kaldım,o adetlerin kisaldigi dönemde yumurtalarim çat cut gitmiş şimdi adetim düzenlendi ancak 5 aydır hamile kalamiyorum

Ben normal oldugunu düsünüyorum ablamda öyle 22 günde bir oluyor bazı kadınlar 40 günde bir oluyor ablamın doktoru bunun normal oldugunu söylemişti ama tabi herkesin aynı olmayabilir

Insallah zaman icinde degisebilirmis. Benim eskiden cok duzdenli ve 28 gunde bir idi, yillarca boyleydi, sonra 26 ya dustu 6-7 yil da boyle devam etti, sonra 24, 2-3 sene.. son 3-4 aydir da 22 oldu. Menopozu aklima getirmek istemiyorum. Menooazda ay atkama fkn oluyormus genelde, benim hic atlamaz cok sukur. Ama tabi bilemiyorum insan vucudu bi degisik. Tiroid cok onemli iste beni de o mahfetti

Ne kullandiniz peki yani tedavisi varsa guzel ben de su ortalik toparlaninca hemen gideyim korktum(

Ne kullandiniz peki yani tedavisi varsa guzel ben de su ortalik toparlaninca hemen gideyim korktum(
Ben progesteron kullandım östrojen seviyesini dışarıdan verilen bu hormonla düzenliyorlar bu da adetlerimi düzenledi çok şükür ama sadece o kadar sanırım kaliteli yumurtam oluşmuyor zira bir tane kimyasal gebelik yaşadım Aralikta

Korkutmak istemiyorum tabiiki ama örneğin 12.günde yumurtluyorsaniz +14 gün luteal faz dönemi ile iki adet doneminizin arası 25-26 gün olmasi gerekli,sizinki sanırım 10 ya da 9 gün sürüyor yumurtlama sonrası bu da luteal faz yetmezliği olarak adlandiriliyor ve sanırım tiroitle ilişkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…