Sen yinede bunları değerlendir. İnşallah Rabbım hepimize bebek nasip etsin şu mübarek aydaAynı koyuluktalar ama bugün de yapacam bakalım nasıl çıkacak teşekkür ederim
Bende bazen öyle yapıyorum ama sonuç alamadım henüzKızlar bir şey sorucam benim gibi birliktelik sonrası hiç kalkmadan direk uyuyan var mı bana bir arkadaşım söylemişti hiç kalkma direk uyu diye o şekilde hamile kalmış. Ben ekstra yastık da koyuyorum belimin altına
İnşallah Rabbim bizim de ve isteyen herkesin de kucağını boş bırakmasın aminSen yinede bunları değerlendir. İnşallah Rabbım hepimize bebek nasip etsin şu mübarek ayda
Sanırım silikleşti şimdi anlamadım dün mü çatlama oldu bu gün mü çatlama oldu da silikleşti ve dün gece ilişki olmadı bu sabah oldu acaba kaçırdık mı dün gece gördüm çizgiyi ama bu sabah değerlendirdik zamanı doğru mu oldu yoksa geç mi acaba
İnşallah hepimiz alırız o güzel haberi , ben ne zaman test yapmam lazım peki çünkü ben daha adet olmadığım için adet gününü bilmiyorum daSpermde yumurtada rahim içinde saatlerde yaklaşık yumurta 24 saat sperm 48 saat sanırım yaşayabildiği için mutlaka denk gelmiştir bundan sonrası artık döllenip döllenmiyceni beklemekumarım güzel haberler verirsin burdan bize
Yumurtlamadan sonra en erken 10 gün sonra kanda çıkar idrarda çıkması 12-14 günü bulur diye biliyorum.10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrenende varİnşallah hepimiz alırız o güzel haberi , ben ne zaman test yapmam lazım peki çünkü ben daha adet olmadığım için adet gününü bilmiyorum da
Doktor adet ol.gel şimdi beli olmaz dedi âdet gecik mesi yaşansan geldedi bana 3 gündür belim ağrıyor göğüslerim sert olmuş bende anlamdım doktora gitim oda anlamdım bende eve geldim direk sinriden madem doktorluk yapamıyorsun bakma bize doktorluk tan çık git biraz kızdım geldim şuan bekliyorumCanım gittin mi ne dedi doktor
Âdetin bitigi sornarki gün başla devam et takı çizgi olana kadarKızlar ovulasyon testi olarak hangi markayı önerirsiniz ben 2-3 aydır yumurtlama göremiyorum acaba testlerde mi sıkıntı var
Teşekkür ederimYumurtlamadan sonra en erken 10 gün sonra kanda çıkar idrarda çıkması 12-14 günü bulur diye biliyorum.10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrenende var
26 27 pik gibi duruyor sonrası çatlama olmuş insallah sperm ve yunurta bulunmuştur canımKızlar benim ovülasyon testime de bakar mısınız rica etsem yumurtlama ne zaman olmuş bugün yaptığım en alttaki sanki yine koyulaşmaya başlamış gibipek anlamıyorum da 27-28 değerlendirdim
Havuç yiyin diyorlar canım çatlama için15 marta bu yana test yapıyorum kafayı yiyecem gebelik testi yapıyorum bişi çıkmıyor bu hiç silik olmuyor silik olması için ne yapmam gerekiyor fikir verin Allah aşkına kafayı yedim benn
Yarın gidiyorum bir kasa havuçHavuç yiyin diyorlar canım çatlama için
Amin inşallah canım26 27 pik gibi duruyor sonrası çatlama olmuş insallah sperm ve yunurta bulunmuştur canım