Amin cümlemizdenŞu çizgiyi gebelik testlerindede görmeyi nasip etsin Rabbim
Hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek tüm ay boyunca yapıyorum ama tam koyulaşmaya başlıyor çizgi sonra pik olmadan silikleşiyorCanım âdetin bitigi sornarki gün başla takı olana kadar durmak yok
Ovulasyon testlerinde çift çizgi görünce bende hayal kuruyorum bu gebelik testi olsa nasıl mutlu olurdum diyeŞu çizgiyi gebelik testlerindede görmeyi nasip etsin Rabbim
Sen mi benmi ovalasyon testleri iki çizgi hcg ise kalbim gibi tertemizOvulasyon testlerinde çift çizgi görünce bende hayal kuruyorum bu gebelik testi olsa nasıl mutlu olurdum diye
sorma ya artık hayali çizgiler görmeye başladımSen mi benmi ovalasyon testleri iki çizgi hcg ise kalbim gibi tertemiz
Demi böyle telefon flasiyla çizgi arama felan aminn canım inşallah bizimde kucagimiz dolarsorma ya artık hayali çizgiler görmeye başladımAllah hepimize nasip etsin inşallah
Merhabalar de bu şekilde yumurtlama günümü tam hesap edemediğim için ovülasyon tezleri ile takip ediyordum sizce yumurtlama oluşmuş mu çatlama oluşmuş mu bir yorumlama yapabilir misiniz lütfenYumurtlama günün inşallah hamile kalırsın bu günleri değerlerdir bir güne birgün ilişki yap ve teste devam et takı silik olnaa kadar ozmanin senin yumurta çatlamış demeki silik olnaa kadar
Henüz olmamış gibiKızlar ben ovülasyon testi yapıyorum fakat anlamıyorum yumurtlama olmuş mu olmamış mı lütfen bana da yardımcı olur musunuz
Henüz olmamış gibi
Yurtlamada kaç gün sonra gebelik testi yapcam 15 martan beri hep böyle çizgi çıkıyor 24 marta kan testi verdim bişi çıkmadı sürekli yumurtlamam ağrıyor biri sağ biri sol bugunde sol gogusum ağrıyor belim ağrıyor acba neyden dolayı oluyor gebelik testi yapıyorum çıkmıyor kan veriyorum çıkmıyor en doğru zamanın nemzan test yapayımEvet bunda olmuş
Devamlı böyle koyu mu çıkıyorYurtlamada kaç gün sonra gebelik testi yapcam 15 martan beri hep böyle çizgi çıkıyor 24 marta kan testi verdim bişi çıkmadı sürekli yumurtlamam ağrıyor biri sağ biri sol bugunde sol gogusum ağrıyor belim ağrıyor acba neyden dolayı oluyor gebelik testi yapıyorum çıkmıyor kan veriyorum çıkmıyor en doğru zamanın nemzan test yapayım
Yumurtlamadan 10-12 gün sonra kanda çıkarYurtlamada kaç gün sonra gebelik testi yapcam 15 martan beri hep böyle çizgi çıkıyor 24 marta kan testi verdim bişi çıkmadı sürekli yumurtlamam ağrıyor biri sağ biri sol bugunde sol gogusum ağrıyor belim ağrıyor acba neyden dolayı oluyor gebelik testi yapıyorum çıkmıyor kan veriyorum çıkmıyor en doğru zamanın nemzan test yapayım
15inden beri böyle koyu çıkıyorsa bi doktora gidin bence çünkü ovulasyon pik seviyesine ulaştıktan sonra 2 gün sonra falan çatlama olup silikleşmesi lazım ikinci çizgininBenim yurtlama olmusmsu acbaa ayın 15 beri yapıyorum hep aynı çizgi
Evet devamlı böyle köyü çıkıyor hiç silik olmuyor tek çizgi bile çıkmıyorDevamlı böyle koyu mu çıkıyor
Yani bunun sebebini bilemiyorum ama normal değil sanırımEvet devamlı böyle köyü çıkıyor hiç silik olmuyor tek çizgi bile çıkmıyor
Bende bişi anlamadım 18 Mart'ta hastaneye gitim doktor dedi bir hafta ilişki yap yumurtan büyük olmuş ondan sonra hep böyle çizgi çıkıyorYani bunun sebebini bilemiyorum ama normal değil sanırım