- 20 Mart 2024
- 45
- 16
Bende de hiç koyu çıkmıyor tam koyulaşacak siliniyor sanırım yumurtam yeterli büyüklüğe gelemiyorEvet devamlı böyle köyü çıkıyor hiç silik olmuyor tek çizgi bile çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de hiç koyu çıkmıyor tam koyulaşacak siliniyor sanırım yumurtam yeterli büyüklüğe gelemiyorEvet devamlı böyle köyü çıkıyor hiç silik olmuyor tek çizgi bile çıkmıyor
Çatlama nezman oluyor kaç gün sürüyorYani bunun sebebini bilemiyorum ama normal değil sanırım
Çatlayamadı mı acabaBende bişi anlamadım 18 Mart'ta hastaneye gitim doktor dedi bir hafta ilişki yap yumurtan büyük olmuş ondan sonra hep böyle çizgi çıkıyor
En koyu haline geldikten bir iki gün sonra çatlama olup ikinci çizginin silikleşmesi gerekiyorÇatlama nezman oluyor kaç gün sürüyor
Bende onu bilmiyorum 18 Mart'ta doktor a gitim yumurta büyük olmuş yumurta nemzan çatlar kaç gün sürüyor kafam karıştıÇatlayamadı mı acaba
Benim öyle değil işte hep koyu oluyor saaat 3 yapcam yine aynı çıkarsa direk doktora gidecemmEn koyu haline geldikten bir iki gün sonra çatlama olup ikinci çizginin silikleşmesi gerekiyor
Evet bencede bi git için rahat eder en azındanBenim öyle değil işte hep koyu oluyor saaat 3 yapcam yine aynı çıkarsa direk doktora gidecemm
Haber ver mutlaka inşallah güzel şeyler söyler doktorBenim öyle değil işte hep koyu oluyor saaat 3 yapcam yine aynı çıkarsa direk doktora gidecemm
Gideyim bakalım niye böyle çıkıyor sürekli acba benimde piskoljk denen bişi kalamdiHaber ver mutlaka inşallah güzel şeyler söyler doktor
Canım gittin mi ne dedi doktorGideyim bakalım niye böyle çıkıyor sürekli acba benimde piskoljk denen bişi kalamdi
Bence olmuş yarın bi daha dene iyice silikleşirKızlar sizce durum ne çatlama olmuş mu olmamış mı
Sabah bakicam bakalım ama son 3 günü hep değerlendirdikBence olmuş yarın bi daha dene iyice silikleşir
Çatlama bugün olmuş gibi sanki yarınıda mutlaka değerlendirinSabah bakicam bakalım ama son 3 günü hep değerlendirdik
Bence bugünde test yap t bir tık daha koyu olacaktır benim bu sabah t çizgisi varla yok arası
Bu akşam da yapicam insallahÇatlama bugün olmuş gibi sanki yarınıda mutlaka değerlendirin
Aynı koyuluktalar ama bugün de yapacam bakalım nasıl çıkacak teşekkür ederimBence bugünde test yap t bir tık daha koyu olacaktır benim bu sabah t çizgisi varla yok arası