- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Bende bekliycem ya sonra daha cok uzuluyorum :/karnim cok agriyor kizlar bugunSonuncu deneme 9 undaydı beklesem mi batı 15 inde gidip kan mı versem:////
Cok sag ol canm darisi bebislerimizi kucagimiza almaya insallahhT
TAbi ki bugunu ve cizgi siliklesincede degerlendirmelisin esas catlama o gun demek oluyor :) sevindim senin adina
Merhaba canim benimde 10 gun oyle cikti bende pes etmek uzereydim sonra bir anda kopkoyu bi cizgi yakaladim bekledigim gunun 5 gun sonrasi yapmaya devam et bencearkadaşlar merhaba bi sorum var size bende ovulasyon testi aldım ama ikinci çizgi hep silik kaldı sinirlendim bıraktım ya testte hata var diye düşündüm ya da bende bi sorun var diye düşündüm ama kendimde çok sorun bulmuyorum çünkü kimyasal gebelik ve kürtaj geçirdim rahim ve yumurtalık gayet normalmiş acaba hamile kaldım da ondan mı çizgi net olmuyor hamile bi bayanın yumurtası çatlar mı yada artık bilginiz varsa biraz yardım edebilir misiniz çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah
Bende genellikle telefondaki programa gore yogunlasip sonrasinda nerdeyse hic munasebete girmiyordum megersem yanlis yapiyormusum ben bu isiCok sag ol canm darisi bebislerimizi kucagimiza almaya insallahhbende bugun baya siskinlik hissi ve sag kasikta batma var,simdi farkediyorum esim cocuk icin her yanastiginda her ay boyle oldugum zaman kendimi kotu hissediyorum diye istemezdim siskinligim ve agrim var faln derdim o da ustelemezdi internette baktim siskinlik meger ovulasyon belirtisiymis iyi ki bu testleri almisim yoksa uzun sure fark etmezdim
Adetime on gün var ve yazılanları okuyunca tekrar yaptım çok silik çizgi gördüm tekrar artık bidaha ki ay tekrar deneyim dediğiniz gibi olmazsa progesteron testi mi ne ondan yapayım bide bakalım ama ben hamile kalabiliyorum normalde bunu yaptırmama gerek var mıCani
Merhaba canim benimde 10 gun oyle cikti bende pes etmek uzereydim sonra bir anda kopkoyu bi cizgi yakaladim bekledigim gunun 5 gun sonrasi yapmaya devam et bence
Evet canm benm telefondaki programla arasinda 4 gun fark cikti bende telefondaki programa gore yaptim hep ama yanlismisBende genellikle telefondaki programa gore yogunlasip sonrasinda nerdeyse hic munasebete girmiyordum megersem yanlis yapiyormusum ben bu isi
Canm benm de onceleri hep silik cizgi cikti sonralari nerdeyse hic cizgi cikmadi dedim kesin sorun var bende moralim bozuldu sonra bir anda koyulasti sonraki gunde kopkoyu cikti hic birakma devam et benm de adetime 11 gun varAdetime on gün var ve yazılanları okuyunca tekrar yaptım çok silik çizgi gördüm tekrar artık bidaha ki ay tekrar deneyim dediğiniz gibi olmazsa progesteron testi mi ne ondan yapayım bide bakalım ama ben hamile kalabiliyorum normalde bunu yaptırmama gerek var mı
Kaç günden beri yapmıyorum testi belki de geçmiştir boşuna yapmış olmam mı ki acaba bilemedim :)Canm benm de onceleri hep silik cizgi cikti sonralari nerdeyse hic cizgi cikmadi dedim kesin sorun var bende moralim bozuldu sonra bir anda koyulasti sonraki gunde kopkoyu cikti hic birakma devam et benm de adetime 11 gun var
Hormon testimi? Bu genel bi kontrol yaptirabilirsin ama kaliyorum diyorsan yaptirma ovulasyon testi yumurtlama gununu belli ediyor yani isini kolaylastiriyor bi nebzeAdetime on gün var ve yazılanları okuyunca tekrar yaptım çok silik çizgi gördüm tekrar artık bidaha ki ay tekrar deneyim dediğiniz gibi olmazsa progesteron testi mi ne ondan yapayım bide bakalım ama ben hamile kalabiliyorum normalde bunu yaptırmama gerek var mı
Ne kadardir istiyorsun pekiiEvet canm benm telefondaki programla arasinda 4 gun fark cikti bende telefondaki programa gore yaptim hep ama yanlismis
Tamam o zaman teşekkür ederimHormon testimi? Bu genel bi kontrol yaptirabilirsin ama kaliyorum diyorsan yaptirma ovulasyon testi yumurtlama gununu belli ediyor yani isini kolaylastiriyor bi nebze
Benimde 2.bebegim 1 seneyi gecince esimde dahil butun testlerimizi yaptirdik aklimizda kalmasin diyeTamam o zaman teşekkür ederim
Sen ne kadar zamandir istiyorsun canimBenim de programa göre 2 gün farklı.
16. Gün görünüyordu ama 18.günde yumurtlama olduğunu düşünüyorum
İyisini yapmışsınız valla Allah analı babalı büyütsün :)Benimde 2.bebegim 1 seneyi gecince esimde dahil butun testlerimizi yaptirdik aklimizda kalmasin diye
ne kadar uğraşıyoruz ya annelik başlamadan zormusBenim de programa göre 2 gün farklı.
16. Gün görünüyordu ama 18.günde yumurtlama olduğunu düşünüyorum
Biz 4 aydr dusunuyoruz canm 2.5 yillik evliyjmNe kadardir istiyorsun pekii
Bu ay ilk defa denedikSen ne kadar zamandir istiyorsun canim
ne kadar uğraşıyoruz ya annelik başlamadan zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?