Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr yardim edinn...dun sabah cift cizgiyi gayet net yakalamistim aksam yaptm silik cizgi vardi dun aksam 10 gibi birliktelik oldu, dunden onceki aksam da cizg koyuya cok yakindi yine birliktelik oldu normalde bu aksam da yapacaktik ama esimls tarstim sinirlerim bozuldu birliktelik istemedim sizce gunu kacrdim mi

Bende genelde yumurtlama günleri tartışıp bişi yapmıyorum bazen ayrılmak bile istiyorum sonra çocuk da istiyorum çok değişik bi duygu ama iki gün canlı kalıyormuş diye duydum bana göre kacurmadın hayırlısı olsun inşallah

Herkese selam.. inşallah herkes hayırlı zamanda bebişlerine kavuşur.. Kızlar benim adet döngüm 31-35 gün arası ama bu ay geçikti 44 günde oldum daha önce ovulasyon takibi yapmadım testi kullanmadım ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum..adetim bitince yapmak için test aldım..adetimde 10 sürüyor sizce adet bitince kaçıncı günde teste başlamalıyım ve hangi saatler yapmalıyım yardımcı olursanız çooooook sevinirim

Canım 12. Günde başla ben akşam hergün 16:00 da yapıyorum çift çizgiyi gördükten sonra çizgi silikleşinceye kadar çalışmalara devam. 12.14.16.18. Günler çalışın muhtemel yumurtlama zamanın adet döngüne göre 15 gb

Cevabın için teşekkür ederim bakalım inşallah yakalarız Adetim bu ay çok geçikti dediğim gibi 44 gün geçti eskiler rahim bebek arıyo derlermiş inşallah bulur

Ben test yaptim ama negatif cikti az once ayin onu ovulasyon gunumdu 6 gunde idrarda cikarmi ki
Epey erken yapmışsın canım. Yerleşme gerçekleşmeden çıkması mümkün değil, zaten yerleşme olmadan hamilelik başlamış sayılmıyor. Yerleşmenin 6 günde gerçeleşmesi de çok nadir görünen bir durummuş, gözlemlerle tespit edilebilen en kısa süre diye okumuştum. Kabaca 10 günden önce idrar testi yapmak pek doğru değil.

Kızlar merhaba dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi aynı renk çıktı bugün T çizgisi daha koyu hangi günleri değerlendirmem gerek bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• EC35B246-CAF4-42DA-A259-2971D2C708CF.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar merhaba öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.6 aylık evliyim korunmuyoruz fakat olmadı halen. Adetimin 11. Günü bugun. Adet bitiminden iki gün sonra ovülasyon testi yapmaya başladım.ben hep 14. Gününde yumurtladıgımı sanıyordum taaaki bugune kadar.dört gündür ovülasyon testi yapıyorum ve bugun aynı koşuluyla çift çizgiyi yakaladım. Sizler daha tecrübelerinizi lütfen testlerimi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• _20180219_122105.JPG
    41,1 KB · Görüntüleme: 80
Sizler daha tecrübelisiniz yani demek istedim. :)

hani diyorlar ya ovülasyon testi bata doğru koyulaşınca hamile olabilirsiniz diye. peki ovülasyon testi silik çıkıp da hamile kalmış olmak mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…