- Konu Sahibi mormenekse94
En üstteki test pazartesiydi o günü değerlendirememiştim cumartesi ilişki olmuştu ve salı günü oldu bakalım tutacak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En üstteki test pazartesiydi o günü değerlendirememiştim cumartesi ilişki olmuştu ve salı günü oldu bakalım tutacak mı
Benimde 3 denemedir olmadı. Bu 4. Deneme. Testleri mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum birnyardimci olur musunuz? Mesela bu ay adetimin ilk günü 26 ekimdi. 29 ekimde adetim bitti. Adetimin tam 10.günü 4 KASIM.Hayır hamile değilim ben de ovülayson testi yaptım ama pik günü değerlendiremedim bir gün sonrasını değerlendirebildim ve iki gün öncesini değerlendirmiştim bakalım tutar mı bilmem yumurtlama olana kadar 3 günde bir ilişki yumurtlamada gün aşırı ilişki bence en doğrusu ama pik i kaçırmayın benim gibi
Ben sadece 1 gün çift çizgi görüyorum. Ve çift çizgi görmeden önce ki gün de 1 kere silik bir çizgi görüyorum. O kadar yani. İlişkiyi nasıl planlayabilirim. İlk silik olduğunda mi ilk ilişki olmalı yoksa direk ertesi gün pozitif olunca mı ilk ilişki olmalı ? Çünkü gün aşırı diyoruz ya onu nasıl planlamaliyimBenimde 3 denemedir olmadı. Bu 4. Deneme. Testleri mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum birnyardimci olur musunuz? Mesela bu ay adetimin ilk günü 26 ekimdi. 29 ekimde adetim bitti. Adetimin tam 10.günü 4 KASIM.
4 KASIM Turuncu çizgili testim çıktı
5 KASIM mavi test 11.gün(en koyu bu test bugün yumurta çatlama günüm oluyor sanırım değil mi?bugünün aksami ayni zamanda sol kasigimda yumurtlama agrisi da yasadim cunku )
6 KASIM yeşil çizgili test yani silik.
Benim adet döngüm 24 günde bir oluyor. Ve 4, 5 gün sürüyor. Bu yüzden adetim bittikten sonra 7. 8.günde falan ovulasyin çift çizgi oluyor. Yumurtlama olana kadar 3 günde bir ilişki yazmışsınız bu şu demek mi oluyor mesela 1 KASIM ilişki , 5 kasımda ilişki olacak gibi mi. Örnekleyebilir misiniz acaba lütfen ben sadece 1 gün pozitif görüyorum testte çünkü ve genelde 11.gün oluyor buna göre ilişki planlamasını örnekler misiniz acaba
Cumartesi ilişki olduğu için pazar pazartesi 2 gün ara verip salı günü birdaha ilişki oldu anladığım kadarıyla. O zaman en önemli ilk gün pozitif olduğu gün sanırım . Yani benimde en koyu testim bir gün bu 5 Kasımda oldu . O zamanEn üstteki test pazartesiydi o günü değerlendirememiştim cumartesi ilişki olmuştu ve salı günü oldu bakalım tutacak mı
Ayy bilemedim ya yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bu şekilde en doğru olan sonra 5/6/7 üst üst e üç gün ilişki öneriyorlar ben de birgebeningünlüğü sayfasından duymuştum bunu yoksa ben de ilk defa kullandım ovülasyon testiCumartesi ilişki olduğu için pazar pazartesi 2 gün ara verip salı günü birdaha ilişki oldu anladığım kadarıyla. O zaman en önemli ilk gün pozitif olduğu gün sanırım . Yani benimde en koyu testim bir gün bu 5 Kasımda oldu . O zaman
Örneğin ilk ilişki 2 KASIM (sonra 3 ve 4 Kasım ara ) 5 KASIM ikinci ilişki şeklinde mi olmalı ?
Bende o sayfayı biliyorum evet .şimdi hatırladım oradaki kadın böyle diyordu. Bu ayda olmazsa birdahakine öyle deneyeceğim bende artık ama şu mantığı anlamadım 5 inde pozitif olunca testim o günün akşamına kasigim ağrıyor yumurta çatlıyor zaten. Normalde yüksek gebelik oranları tüplerde hazır sperm bulunması ile olmuyor mu? Catladiktan sonra gecem her saat döllenme kabiliyeti azalıyor yumurtanın ve zaten ortalama 24 saat yaşıyor yumurta. Bazı insanlarda daha az hatta e bu mantıkta yumurta catladigi gün ve önceki günlerde ilişki daha mantıklı değil mi . Çünkü şu şekilde bir durum var .spermde hemen tiplere ulaşıp dolleyemiyor ki kapasitasyon denen bir süreçten geçiyoruz vajinada yani döllenme kabiliyetine ulaşana kadar da Bi 8 10 saat geçiyor muş. E bu mantıkla bakınca yumurta catladigi günden sonra zaten vucut lutealfaz evresine geçiyor ve hamile kalma ihtimali yok olmaya başlıyor. Ben böyle biliyorumAyy bilemedim ya yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bu şekilde en doğru olan sonra 5/6/7 üst üst e üç gün ilişki öneriyorlar ben de birgebeningünlüğü sayfasından duymuştum bunu yoksa ben de ilk defa kullandım ovülasyon testi
Birde bu söylem herkes için geçerli değil bence pozitif test ve sonraki 3 gün diye bu pozitif bir test gördükten sonraki gün yumurtlayan yada belki bir sonraki gün yumurtlayan kişileri baz alınarak denmiş bence. Çünkü ben pozitif test gördüğüm gün içinde saatler sonra yumurtluyorum aynı gün içinde yani. Örneğin 5 de pozitif goedum testi öğlen 12 de akşam 6 7 bazen 10 kazıkların ağrıyor çok fena . çünkü hissediyorum tek taraflı kasik ağrım oluyor yada ilişki anında ağrım oluyor. Yumurta catladigi andan itibaren 24 saat içinde ilişki olursa ne ala ama sonrası zaten yumurta döllenme kabiliyetini yitiriyor hadi bi umur 2.gun daha ama bilemiyorum işte belkide hiç bir şey bilmemek akışına bırakmak daha iyidirBende o sayfayı biliyorum evet .şimdi hatırladım oradaki kadın böyle diyordu. Bu ayda olmazsa birdahakine öyle deneyeceğim bende artık ama şu mantığı anlamadım 5 inde pozitif olunca testim o günün akşamına kasigim ağrıyor yumurta çatlıyor zaten. Normalde yüksek gebelik oranları tüplerde hazır sperm bulunması ile olmuyor mu? Catladiktan sonra gecem her saat döllenme kabiliyeti azalıyor yumurtanın ve zaten ortalama 24 saat yaşıyor yumurta. Bazı insanlarda daha az hatta e bu mantıkta yumurta catladigi gün ve önceki günlerde ilişki daha mantıklı değil mi . Çünkü şu şekilde bir durum var .spermde hemen tiplere ulaşıp dolleyemiyor ki kapasitasyon denen bir süreçten geçiyoruz vajinada yani döllenme kabiliyetine ulaşana kadar da Bi 8 10 saat geçiyor muş. E bu mantıkla bakınca yumurta catladigi günden sonra zaten vucut lutealfaz evresine geçiyor ve hamile kalma ihtimali yok olmaya başlıyor. Ben böyle biliyorum
Cumartesi ilişki olduğu için pazar pazartesi 2 gün ara verip salı günü birdaha ilişki oldu anladığım kadarıyla. O zaman en önemli ilk gün pozitif olduğu gün sanırım . Yani benimde en koyu testim bir gün bu 5 Kasımda oldu . O zaman
Örneğin ilk ilişki 2 KASIM (sonra 3 ve 4 Kasım ara ) 5 KASIM ikinci ilişki şeklinde mi olmalı ?
Aynen dedikleriniz mantıklı evet doğru olabilir ama bu kadar hesap bizi yorar akışına bırakmak bence de daha iyiBirde bu söylem herkes için geçerli değil bence pozitif test ve sonraki 3 gün diye bu pozitif bir test gördükten sonraki gün yumurtlayan yada belki bir sonraki gün yumurtlayan kişileri baz alınarak denmiş bence. Çünkü ben pozitif test gördüğüm gün içinde saatler sonra yumurtluyorum aynı gün içinde yani. Örneğin 5 de pozitif goedum testi öğlen 12 de akşam 6 7 bazen 10 kazıkların ağrıyor çok fena . çünkü hissediyorum tek taraflı kasik ağrım oluyor yada ilişki anında ağrım oluyor. Yumurta catladigi andan itibaren 24 saat içinde ilişki olursa ne ala ama sonrası zaten yumurta döllenme kabiliyetini yitiriyor hadi bi umur 2.gun daha ama bilemiyorum işte belkide hiç bir şey bilmemek akışına bırakmak daha iyidir