- 2 Mayıs 2023
- 140
- 70
- 18
- 28
- Konu Sahibi cordfrangi
-
Bildiğim kadarıyla soldaki çizgi sağdaki kadar koyu renk olmalı. Sizinki 24 ağustosta en koyu gözüküyor ama tam aynı renk de olmamış gibi. Eğer yumurtlama olduysa bence 24 ağustosta olmuş olabilir. Son adetinizin tarihi neydi?Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Testlerinize göre 24 25 ağustos yumurtlama 26sında çatlamış görünüyor. Ama şöyle birşey var ovulasyon testlerinizde hep çift çizgi var ikisi eşit olmasa da.. testler mı hatalı anlamadım.En son bu ay adet olmadığım için 12Ağustos da yapmıştım galiba
Benim de sürekli 2 çizgi çıkıyordu hatta son günlerde artık koyu da çıkıyordu durmadan. (Tabi pik günü kadar koyu değildi) ama bu yüzden sinir oldum döngünün 18.gününden sonra ölçmeyi bıraktım hayırlısı olsun.Testlerinize göre 24 25 ağustos yumurtlama 26sında çatlamış görünüyor. Ama şöyle birşey var ovulasyon testlerinizde hep çift çizgi var ikisi eşit olmasa da.. testler mı hatalı anlamadım.
Canım bugün yumurtlama günün olabilir. Akşam 8 9 gibi tekrar sıvı alımına dikkat ederek test yap. Muhtemelen daha koyu çıkıcaktır ve bu geceyi değerlendir.İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum kizlar adet bitiminden beri düzenli olarak hergun yapıyorum diğer günler daha silikti bugün ilk defa bukadar koyu çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur? Yardım ederseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 3294380
Merhaba, bence de bugün yumurtlama olabilir renkler birbirine çok yakın ve koyu değerlendirin mutlakaİlk defa ovulasyon testi kullanıyorum kizlar adet bitiminden beri düzenli olarak hergun yapıyorum diğer günler daha silikti bugün ilk defa bukadar koyu çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur? Yardım ederseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 3294380
Sağol canım benim dediğni yapicam bakalım hayırlısı olsun inşallah ilk defa kullandığım için emin olamadım o yuzden sizlere sorayım dedimCanım bugün yumurtlama günün olabilir. Akşam 8 9 gibi tekrar sıvı alımına dikkat ederek test yap. Muhtemelen daha koyu çıkıcaktır ve bu geceyi değerlendir.
İyi yaptın canım. Bugünü ve yarını değerlendir.Sağol canım benim dediğni yapicam bakalım hayırlısı olsun inşallah ilk defa kullandığım için emin olamadım o yuzden sizlere sorayım dedim
Degerlendiricem canım inşallah tutar hayırlısı olsun bakalım sıvı alımına dikkat ederek yapicam tekrar bugün dediğin gibi atarım sonucu bakalım ne olacakİyi yaptın canım. Bugünü ve yarını değerlendir.
Tamam canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşaallah tutar.Degerlendiricem canım inşallah tutar hayırlısı olsun bakalım sıvı alımına dikkat ederek yapicam tekrar bugün dediğin gibi atarım sonucu bakalım ne olacak
Yaptım canım böyle silik çıktı koyu olması gerekmiyor muydu ?ben anlam veremedim yaTamam canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşaallah tutar.
Canım bence çatlamış. Çünkü koyudan sonra silikleşmiş. Bu geceyi ve sabahı değerlendirebiliyosan değerlendir. Yarında test yap at.Yaptım canım böyle silik çıktı koyu olması gerekmiyor muydu ?ben anlam veremedim ya
Bu arada sıvı alımına dikkat ettin dimi?Yaptım canım böyle silik çıktı koyu olması gerekmiyor muydu ?ben anlam veremedim ya
Tamam canım inşallah catlamisdir dediğin gibi bugünu degerlendirdim eşim nöbetçi sabah gelince yine değerlendiririm yarınki testi de yapar atarım sana çok teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin içinCanım bence çatlamış. Çünkü koyudan sonra silikleşmiş. Bu geceyi ve sabahı değerlendirebiliyosan değerlendir. Yarında test yap at.
Ne demek rica ederim. Benimde geçen ay yumurtlamam senin testin gibiydi.Tamam canım inşallah catlamisdir dediğin gibi bugünu degerlendirdim eşim nöbetçi sabah gelince yine değerlendiririm yarınki testi de yapar atarım sana çok teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için
Evet evet bir saat öncesinden su alımını bıraktım sabahki yaptığım testte de bir saat önceden su alımını bırakmıştımBu arada sıvı alımına dikkat ettin dimi?
Ee peki sonuç ne oldu hamilemisin sen canımNe demek rica ederim. Benimde geçen ay yumurtlamam senin testin gibiydi.
Malesef değerlendirememiştim. Bu ayda geçen hafta ç.ba günü yumurtlamayı gördüm p.bede çatladı. Ama ben çatlama gününü değerlendirebildim. İlişkiden sonra 7 gün geçti beklemedeyim.Ee peki sonuç ne oldu hamilemisin sen canım
Tamam canım yarında test yap atEvet evet bir saat öncesinden su alımını bıraktım sabahki yaptığım testte de bir saat önceden su alımını bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?