• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi Yardım Eder Misiniz?

Ben de farklı bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Şu an gittiğim doktor hsg için 1 yıl dolmasını beklesen daha iyi olur dedi ama sürekli aklıma takılıyor, sizce gerek var mı 1 seneyi beklemeye? Bir de doktorun yönlendirdiği merkez 3.000₺ fiyat verdi ve özel sağlık sigortası da geçmiyormuş :KK43:
1 seneyi beklemeye gerek yok hsg için ya. Bence yapın. Bir problem varsa erkenden tedavisini yapaarsınız. Bir problem yoksa ona göre rahat bir şekilde devam edersiniz. Fiyat olatak bence çok iyi. Ben geçen sene 3.000 e yaptırmıştım özel hastanede. Bu ekonomiye yar artmamış

1 seneyi beklemeye gerek yok hsg için ya. Bence yapın. Bir problem varsa erkenden tedavisini yapaarsınız. Bir problem yoksa ona göre rahat bir şekilde devam edersiniz. Fiyat olatak bence çok iyi. Ben geçen sene 3.000 e yaptırmıştım özel hastanede. Bu ekonomiye yar artmamış
Aaaa gerçekten iyiymiş o zaman fiyatı şaşırdım 🤔 teşekkür ederim bakalım bu ay da olmazsa belki hsg düşünürüm artık teşekkür ederim 💕

Rica ederim inşallah bir problem çıkmaz
IMG_9289.jpeg

Yeniden merhaba ya bugün de yaptım ve yine koyu çıktı iyice kafam karıştı artık sizce neden koyuya döner?

Eklentiler

• IMG_9290.jpeg
    IMG_9290.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 68
Mrb anlayan bakabilir mi acaba perşembe gunu adstim bitti ovulasyon testlere başladım bide hayit otu iciyorum adetimin ikinci günden beri

Eklentiler

• 20230825_171110.jpg
    20230825_171110.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 76
Mrb anlayan bakabilir mi acaba perşembe gunu adstim bitti ovulasyon testlere başladım bide hayit otu iciyorum adetimin ikinci günden beri
Daha pik olmamış. İkisinin eşit koyulukta olması gerekiyor ya da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olacak. Ama yumurtlamanız yakın görünüyor

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir 🤲🏻🤲🤍 bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻🥺

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8056.jpeg
    IMG_8056.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_8055.jpeg
    IMG_8055.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_8054.jpeg
    IMG_8054.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Gebelik testi yaptınız mı hiç ?

Back