Doğuma Hazırlık Ovülasyon testi yardım acilll 🥸

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugün denerseniz yarın akşama kadar banyo etmeyin, yatın. Çalışmıyorsanız evdeyseniz yatın. Çalışıyorsanız ayakta durmayın, yürümeyin. Mümkünse izin alın evde yatın. Yumurta 1 hafta yolculuk edecek. 10 gün banyo yapmayın. Tüp bebek tedavisi olanların mesela 1 hafta 10 gün banyo yapmaları yasak olur. Hamileliğim belli olana kadar 10 günde bir banyo ettim. Adet dönemine doğru da banyo etmeyin, adet olmanıza sebeb olabilir. Ben de hazirandan beri deniyordum, aylar sonra bu yöntemle hamile kaldım. Ovülasyob testi ile takip yaptım, 10-12-14. günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra hemen banyo etmedim, 24 saat bekledim. Yürümedim. Yattım.

Hahah çalışıyorum malesef oturmak dinlenmek benden çok uzak mesleğimden ötürü ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deniycem hepsinide sende umarım sağlıkla doğurursun bebişini

Ben bugün ilk defa ovulasyon testi denedim ama nasıl olur ne doğru bilmiyorum okudum yazıların bir çoğunu ama anlamadım C çizgi kıp kırmızı oldu T ise silik ne anlama geliyor bu yumurtlama daha varmı

Ben bugün ilk defa ovulasyon testi denedim ama nasıl olur ne doğru bilmiyorum okudum yazıların bir çoğunu ama anlamadım C çizgi kıp kırmızı oldu T ise silik ne anlama geliyor bu yumurtlama daha varmı
Evet var burda yazılanlarda o şekilde adetten itibaren 9-10. Günde başladım ben yapmaya 13. Günde koyulaştı bu çatlama olduğu anlamına geliyomuş testleri yapmaya devam et canım

Evet var burda yazılanlarda o şekilde adetten itibaren 9-10. Günde başladım ben yapmaya 13. Günde koyulaştı bu çatlama olduğu anlamına geliyomuş testleri yapmaya devam et canım
Peki çatlamak üzere sanırım doğru anladım değilmi k bakma hiç bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum yoksa çatladımı yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…