Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah çalışıyorum malesef oturmak dinlenmek benden çok uzak mesleğimden ötürü ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deniycem hepsinide sende umarım sağlıkla doğurursun bebişiniBugün denerseniz yarın akşama kadar banyo etmeyin, yatın. Çalışmıyorsanız evdeyseniz yatın. Çalışıyorsanız ayakta durmayın, yürümeyin. Mümkünse izin alın evde yatın. Yumurta 1 hafta yolculuk edecek. 10 gün banyo yapmayın. Tüp bebek tedavisi olanların mesela 1 hafta 10 gün banyo yapmaları yasak olur. Hamileliğim belli olana kadar 10 günde bir banyo ettim. Adet dönemine doğru da banyo etmeyin, adet olmanıza sebeb olabilir. Ben de hazirandan beri deniyordum, aylar sonra bu yöntemle hamile kaldım. Ovülasyob testi ile takip yaptım, 10-12-14. günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra hemen banyo etmedim, 24 saat bekledim. Yürümedim. Yattım.
DinliyorummmmMerhabalar hayırlı akşamlar bir sorum olucak tı
Ben bugün ilk defa ovulasyon testi denedim ama nasıl olur ne doğru bilmiyorum okudum yazıların bir çoğunu ama anlamadım C çizgi kıp kırmızı oldu T ise silik ne anlama geliyor bu yumurtlama daha varmıDinliyorummmm
Evet var burda yazılanlarda o şekilde adetten itibaren 9-10. Günde başladım ben yapmaya 13. Günde koyulaştı bu çatlama olduğu anlamına geliyomuş testleri yapmaya devam et canımBen bugün ilk defa ovulasyon testi denedim ama nasıl olur ne doğru bilmiyorum okudum yazıların bir çoğunu ama anlamadım C çizgi kıp kırmızı oldu T ise silik ne anlama geliyor bu yumurtlama daha varmı
Peki çatlamak üzere sanırım doğru anladım değilmi k bakma hiç bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum yoksa çatladımı yumurtaEvet var burda yazılanlarda o şekilde adetten itibaren 9-10. Günde başladım ben yapmaya 13. Günde koyulaştı bu çatlama olduğu anlamına geliyomuş testleri yapmaya devam et canım
seninki şuan çatlamadı her iki çizgide koyu renk olduğunda çatlıycakPeki çatlamak üzere sanırım doğru anladım değilmi k bakma hiç bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum yoksa çatladımı yumurta
3 numara pikmiş:) 3 u ve 4 u kesın degerlendırdıysen tamam:)Kızlar testlerimi atıyorum size aslında bugün 14. Gün pik bugün yapar diye düşünmüştüm ama dün mü pik yaptı yani yardım lütfeeeen
Değerlendirdim beklemedeyim3 numara pikmiş:) 3 u ve 4 u kesın degerlendırdıysen tamam:)
Seninki
seninki şuan çatlamadı her iki çizgide koyu renk olduğunda benim bugün belim kasıklarım çok ağrıyor neden bilmiyorum birde test gene yaptım ovulasyon testi oda bügün yolladığım testle aynı çıktı
Seninki
seninki şuan çatlamadı her iki çizgide koyu renk olduğunda çatlıycak