- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
İniallah koyulaşır ya ben çünkü çok karıştım kafamDeğerlendirdim canim olur inşallah ben bide bu ay soğan kürü ne de başladım bide preseed kullandim bugün bakalım insalalh yarinda iyice koyulasr degerlendiririz
İşte acaba hangisinde aynı koyuluk diyor onu bilemiyoruz ki normalde benim 13. Gün bildiğin koyu tamam aynı değil ama koyu yaniAynı koyuluk diyo ama bence markada önemli bu testlerde yoksa niye kimi pahalı kimi ucuz olsun
Merhaba tşk ederiö dönüşünü için ama açıkcası tam emin olamadım çünkü t bir tık daha açık c denCanım senin yumurta oluşmuş sanırım yarın büyük ihtimal silik çıkar bence bugünü ve yarını değerlendir inş bende görürüm o koyuluğu
Benimde öyle ama sabah yaptığımla alakası yok iyice koyulaşmış yrın sabh anlaşılır hepimizin ki bu arada ben akıntı takibide yapıyorum bugün baya akıntım vardıMerhaba tşk ederiö dönüşünü için ama açıkcası tam emin olamadım çünkü t bir tık daha açık c den
Benimde bugün çok akıntım vardıBenimde öyle ama sabah yaptığımla alakası yok iyice koyulaşmış yrın sabh anlaşılır hepimizin ki bu arada ben akıntı takibide yapıyorum bugün baya akıntım vardı
Canım geriye dönüp baktım da bence senin yumurtlama olmuş ya baya koyu çünküMerhaba tşk ederiö dönüşünü için ama açıkcası tam emin olamadım çünkü t bir tık daha açık c den
İnşallah sizinde gönlünüzce olur allah nasip etsin isteyen herkese bende akıntı takibi yapıyorum yumurtanın şeffaf kısmı gibi baya yoğun akan bi şekilde bu sabaha kadar aktı 3 gün önce başlayarak şuanda kesilmiş bu arada bugün öğlenden beri sol tarafımda baya şiddetli belime bacağıma kadar vuran bir ağrı var hala geçmediBenimde öyle ama sabah yaptığımla alakası yok iyice koyulaşmış yrın sabh anlaşılır hepimizin ki bu arada ben akıntı takibide yapıyorum bugün baya akıntım vardı
Resmi büyüterek bakabilirmisiniz t daha silik o kafamı karıştırdı sabah tekrar yapıcam testiİnşallah sizinde gönlünüzce olur allah nasip etsin isteyen herkese bende akıntı takibi yapıyorum yumurtanın şeffaf kısmı gibi baya yoğun akan bi şekilde bu sabaha kadar aktı 3 gün önce başlayarak şuanda kesilmiş bu arada bugün öğlenden beri sol tarafımda baya şiddetli belime bacağıma kadar vuran bir ağrı var hala geçmedi
Ayy inş hepimiz güzel haberler alırız canım ben çok sabırsız biriyim daha bu ikinci deneyişimiz ama hemn oldun istyorum o yüzden testlere başladım sen kaç aydr istiyosun hee bi de bat kaç seninİnşallah sizinde gönlünüzce olur allah nasip etsin isteyen herkese bende akıntı takibi yapıyorum yumurtanın şeffaf kısmı gibi baya yoğun akan bi şekilde bu sabaha kadar aktı 3 gün önce başlayarak şuanda kesilmiş bu arada bugün öğlenden beri sol tarafımda baya şiddetli belime bacağıma kadar vuran bir ağrı var hala geçmedi
Canım zaten çift çizgiyi grdükten snraki günde çok önemli asıl o zaman çatlama oluyo yani koyu çıktıktan snra yarın silik çıksa bile ilişki şart çnkü yumurta nerdeyse bi gün snra çatlıyoİnşallah sizinde gönlünüzce olur allah nasip etsin isteyen herkese bende akıntı takibi yapıyorum yumurtanın şeffaf kısmı gibi baya yoğun akan bi şekilde bu sabaha kadar aktı 3 gün önce başlayarak şuanda kesilmiş bu arada bugün öğlenden beri sol tarafımda baya şiddetli belime bacağıma kadar vuran bir ağrı var hala geçmedi
Son regl 26 haziran bende çok sabırsızım sanırım 3 ay denedik henüzAyy inş hepimiz güzel haberler alırız canım ben çok sabırsız biriyim daha bu ikinci deneyişimiz ama hemn oldun istyorum o yüzden testlere başladım sen kaç aydr istiyosun hee bi de bat kaç senin
Bizim yarın 4 gün üst üste olmuş olacak 1 gün arayla diyorlar ama ha bugün çatladı ha yarın derken üste üste olduCanım zaten çift çizgiyi grdükten snraki günde çok önemli asıl o zaman çatlama oluyo yani koyu çıktıktan snra yarın silik çıksa bile ilişki şart çnkü yumurta nerdeyse bi gün snra çatlıyo
Dur bakalım canım eşinin spermlerinde bi sorun yoksa tutar inş üst üste olsun ne olcak olacağı vrsa tek seferde de oluyo kaç günde bi adet oluyosunBizim yarın 4 gün üst üste olmuş olacak 1 gün arayla diyorlar ama ha bugün çatladı ha yarın derken üste üste oldu
Genelde şaşmaz 31 gün döngüDur bakalım canım eşinin spermlerinde bi sorun yoksa tutar inş üst üste olsun ne olcak olacağı vrsa tek seferde de oluyo kaç günde bi adet oluyosun
Ooo süper bnm de 28 29 en fzla 25 tmmuz bat bakalım hepimiz ayni anda öğrencez resmenGenelde şaşmaz 31 gün döngü
Hayırlısını nasip etsin allahım inşallah herkes içinOoo süper bnm de 28 29 en fzla 25 tmmuz bat bakalım hepimiz ayni anda öğrencez resmen
Ovulasyon testini yapmadan 2-3 saat once sıvı tüketimini azaltman lazım hatta hiç icmesen daha iyiSıvı tüketimine dikkat derken cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?