• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün iki tane test yaptim 18.30 da ki koyulasmis mi bugünü degerlendirmeli miyim sizce ?
20170710_202131-01.jpeg

Ay kızlarr cok geyecanlıyım bugün akşam çalıştığım için bi sabah bi de şimdi yaptım Ynede tam aynı koyulukta degil ama bAya koyu gibi takvimde ayın on biri yumurtlama günüm gözüküyodu

Adetimin 14. Günü bugün ama 13. De koyu çıkmıştı
Aa evet on üçü baya koyu çıkmış sende dur bakalım yarın iyice silikleşirse demek ki o gün yumurtladın benim de bazı günler koyu bazı günler silik çıktı dedim herhalde yumurtlamicam ama bugün sabahtan akşama baya fark var yarın benimki bakalım nasıl çıkıcak hsberleşiriz burdan

Aa evet on üçü baya koyu çıkmış sende dur bakalım yarın iyice silikleşirse demek ki o gün yumurtladın benim de bazı günler koyu bazı günler silik çıktı dedim herhalde yumurtlamicam ama bugün sabahtan akşama baya fark var yarın benimki bakalım nasıl çıkıcak hsberleşiriz burdan
İşte şimdi insan ikilemde kalıyor acaba bu kötülük yeterli mi yani biz mi testi anlamıyoruz hani ikisi de aynı koyulukta mı olmaları gerekiyor ??

Benim düşüncem koyulaşmasa da çift çizgilerde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
Değerlendirdim canim olur inşallah ben bide bu ay soğan kürü ne de başladım bide preseed kullandim bugün bakalım insalalh yarinda iyice koyulasr degerlendiririz

Back