• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20170709_224629-01-01.jpeg
20170708_194908-01.jpeg

Kızlaaaarrrr dün koyu çıkan çizgim bugün böyle biraz daha azaldı ne olabilir ???

Eklentiler

• IMG_8593.JPG
    IMG_8593.JPG
    100,9 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba bana yardımcı olun lütfen sırasıyla testler 13.14.15.gün adet döngüm 31 gün ovülasyon olmuşmu sizce

Eklentiler

• IMG_0371.JPG
    IMG_0371.JPG
    86,2 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba bana yardımcı olun lütfen sırasıyla testler 13.14.15.gün adet döngüm 31 gün ovülasyon olmuşmu sizce
Ortadakiyle alttaki olmuş gibi sanıyorum şuan okuduklarim ve gördüklerim dolayısıyla degerlendirdiniz mi bu günleri?

Ortadakiyle alttaki olmuş gibi sanıyorum şuan okuduklarim ve gördüklerim dolayısıyla degerlendirdiniz mi bu günleri?
En koyu olan bu sabah yaptım ve yine sabah da ilişki oldu şuan sol kasığımda belime vuran şiddetli bir ağrı var acaba çatlama belirtisi olabilirmi diye düşünüyorum

Kızlaaaarrrr dün koyu çıkan çizgim bugün böyle biraz daha azaldı ne olabilir ???
Benim adet döngüm 27 gündür ve bak 14. gün pozitif çıktı senin de böyle olmasi lazim adet döngün 27 den fazlaysa bir iki güne koyulasir
20170710_114354-1.jpg

31 gün ama dün koyulaştı bugün yine silik çıktı hatta resmini atayım istersen
Eğer sıvı tüketimine dikkat etmediysen böyle çıkmış olabilir. Ya da bu ay yumurtlamamis olabilirsin ki her kadin senede birkac ay yumurtlamazmis. Ama benim düşüncem senin 16 veya 17. gün pozitifi göreceğin yönünde

Kizlar ben bugun ilk ovulasyon testi kullanmaya basladim ve yaptim acikcasi internette okuduklarim disinda pek bilgi sahibi degilim yardimci olursaniz sevinirm

Eklentiler

• IMG_0192.JPG
    IMG_0192.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 73
Canım senin yumurta oluşmuş sanırım yarın büyük ihtimal silik çıkar bence bugünü ve yarını değerlendir inş bende görürüm o koyuluğu

Kizlar ben bugun ilk ovulasyon testi kullanmaya basladim ve yaptim acikcasi internette okuduklarim disinda pek bilgi sahibi degilim yardimci olursaniz sevinirm
Tuğçecim tahminimce daha yumurtlama olmamış ama sen yine de önemse bu günü yarın daha koyu olur tahminimce

Back