• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba tşk ederiö dönüşünü için ama açıkcası tam emin olamadım çünkü t bir tık daha açık c den
Benimde öyle ama sabah yaptığımla alakası yok iyice koyulaşmış yrın sabh anlaşılır hepimizin ki bu arada ben akıntı takibide yapıyorum bugün baya akıntım vardı

Benimde öyle ama sabah yaptığımla alakası yok iyice koyulaşmış yrın sabh anlaşılır hepimizin ki bu arada ben akıntı takibide yapıyorum bugün baya akıntım vardı
İnşallah sizinde gönlünüzce olur allah nasip etsin isteyen herkese bende akıntı takibi yapıyorum yumurtanın şeffaf kısmı gibi baya yoğun akan bi şekilde bu sabaha kadar aktı 3 gün önce başlayarak şuanda kesilmiş bu arada bugün öğlenden beri sol tarafımda baya şiddetli belime bacağıma kadar vuran bir ağrı var hala geçmedi

İnşallah sizinde gönlünüzce olur allah nasip etsin isteyen herkese bende akıntı takibi yapıyorum yumurtanın şeffaf kısmı gibi baya yoğun akan bi şekilde bu sabaha kadar aktı 3 gün önce başlayarak şuanda kesilmiş bu arada bugün öğlenden beri sol tarafımda baya şiddetli belime bacağıma kadar vuran bir ağrı var hala geçmedi
Resmi büyüterek bakabilirmisiniz t daha silik o kafamı karıştırdı sabah tekrar yapıcam testi

Ayy inş hepimiz güzel haberler alırız canım ben çok sabırsız biriyim daha bu ikinci deneyişimiz ama hemn oldun istyorum o yüzden testlere başladım sen kaç aydr istiyosun hee bi de bat kaç senin

Canım zaten çift çizgiyi grdükten snraki günde çok önemli asıl o zaman çatlama oluyo yani koyu çıktıktan snra yarın silik çıksa bile ilişki şart çnkü yumurta nerdeyse bi gün snra çatlıyo

Ayy inş hepimiz güzel haberler alırız canım ben çok sabırsız biriyim daha bu ikinci deneyişimiz ama hemn oldun istyorum o yüzden testlere başladım sen kaç aydr istiyosun hee bi de bat kaç senin
Son regl 26 haziran bende çok sabırsızım sanırım 3 ay denedik henüz

Canım zaten çift çizgiyi grdükten snraki günde çok önemli asıl o zaman çatlama oluyo yani koyu çıktıktan snra yarın silik çıksa bile ilişki şart çnkü yumurta nerdeyse bi gün snra çatlıyo
Bizim yarın 4 gün üst üste olmuş olacak 1 gün arayla diyorlar ama ha bugün çatladı ha yarın derken üste üste oldu

Bizim yarın 4 gün üst üste olmuş olacak 1 gün arayla diyorlar ama ha bugün çatladı ha yarın derken üste üste oldu
Dur bakalım canım eşinin spermlerinde bi sorun yoksa tutar inş üst üste olsun ne olcak olacağı vrsa tek seferde de oluyo kaç günde bi adet oluyosun

IMG_0741.JPG

20170711_101050.jpg
U umutsuzkadin8 canim mesajlarını okudum. Galiba anlamamissin yardımcı olmasi icin kendi testlerimi aticam sana.

Ovulasyon testi hep silik çıkar yumurtlama zamani iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisinin C den koyu olması gerekir. Yumurtan catladiginda ise siliklesir.
Ovulasyon testi yaparken en az 2-3 saat sıvı tüketimini azaltman hatta hiç icmemen lazım. Ardindan sabah ilk idrarla yapmiycaksin. Sabah saat 11 ila aksam 8 arasinda test daha dogru sonuç verir. Bunlara dikkat edersen bugün ya da yarın koyu çizgiyi göreceksin bence canim.

Back