• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2019114 U umutsuzkadin8 canim mesajlarını okudum. Galiba anlamamissin yardımcı olmasi icin kendi testlerimi aticam sana.

Ovulasyon testi hep silik çıkar yumurtlama zamani iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisinin C den koyu olması gerekir. Yumurtan catladiginda ise siliklesir.
Ovulasyon testi yaparken en az 2-3 saat sıvı tüketimini azaltman hatta hiç icmemen lazım. Ardindan sabah ilk idrarla yapmiycaksin. Sabah saat 11 ila aksam 8 arasinda test daha dogru sonuç verir. Bunlara dikkat edersen bugün ya da yarın koyu çizgiyi göreceksin bence canim.
Yaa ne güzel koyulaşmış bnde bu akşam kopkoyu görürüm inş

Tuğçecim tahminimce daha yumurtlama olmamış ama sen yine de önemse bu günü yarın daha koyu olur tahminimce
Canim yaptim tekrar ustteki dun yaptigim alttakinide yeni yaptim

Eklentiler

• IMG_0200.JPG
    IMG_0200.JPG
    30,8 KB · Görüntüleme: 52
Eki Görüntüle 2019114 U umutsuzkadin8 canim mesajlarını okudum. Galiba anlamamissin yardımcı olmasi icin kendi testlerimi aticam sana.

Ovulasyon testi hep silik çıkar yumurtlama zamani iki çizginin de aynı koyulukta ya da T çizgisinin C den koyu olması gerekir. Yumurtan catladiginda ise siliklesir.
Ovulasyon testi yaparken en az 2-3 saat sıvı tüketimini azaltman hatta hiç icmemen lazım. Ardindan sabah ilk idrarla yapmiycaksin. Sabah saat 11 ila aksam 8 arasinda test daha dogru sonuç verir. Bunlara dikkat edersen bugün ya da yarın koyu çizgiyi göreceksin bence canim.
Canım teşekkürler artık anlamaya başladım testlerim koyulaşmaya başlıyor bugün hatta böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_8611.JPG
    IMG_8611.JPG
    42,8 KB · Görüntüleme: 52
Back