Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr merhaba,

acil bilginizei hitiyacım var. bu ay klomen kullandım ve doktorum çatlatma iğnesi önermedi yumurtlarım gayet gelişmiş. daha sonra bana Crinone verdi. Adetim 1 temmuzda gelmişti. bugün 4 ağustos ve adet yok. bugun doktora gittim kan aldı sonucu progesteron 7.96 cıktı . bişey demedi haftaya tekrar gel bakalım dedı kendı yorma dedı sizce bu değer ne demek nolur cvb yazın

Olman lazımdı şimdiye kadar çatlatma iğnesi şart yani beden yapmamışki.Ona göre tarihini bilirdin.Deger daha çatlamamış gibi gözüküyor sanki.

Olman lazımdı şimdiye kadar çatlatma iğnesi şart yani beden yapmamışki.Ona göre tarihini bilirdin.Deger daha çatlamamış gibi gözüküyor sanki.
Canım yumurtalardan biri 20 biri 18 olunca gerek görmedi bizde gün aşırı devam ettik haliyle. Ama adetim gelmedi dün kan aldırdım progrsteron 7.96 çıktı ne demek bu hamilelik şansı var mı

Canım yumurtalardan biri 20 biri 18 olunca gerek görmedi bizde gün aşırı devam ettik haliyle. Ama adetim gelmedi dün kan aldırdım progrsteron 7.96 çıktı ne demek bu hamilelik şansı var mı
Hamilelik degil de yumurta çatlamamış demek oluyor sanırım Ağrı'n var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…