- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.681
Yok Can'ım ben önceki hamileliklerimde çok koyu çıkmıştı bugüne göre az bu koyuluk bana göre.Anlamadım ya bekliyim AzcıkNasıl koyu değil bu gün senin regli gnün bn bu koyuluğu yumurtlamamda grdm nerdeyse ay kesin snde bebiş var
Tuğçe ne yaptı acaba hiç yazmıyo daYok Can'ım ben önceki hamileliklerimde çok koyu çıkmıştı bugüne göre az bu koyuluk bana göre.Anlamadım ya bekliyim Azcık
Vallahi kimseden çıkmıyor ses pek giremiyor sanırım.Merak ettim onun günü baya geçmişti ya.Tuğçe ne yaptı acaba hiç yazmıyo da
Aynen inş hamiledir de sonucu yazar bze bn srekli netteyim valla topi topik gziyorum yarın ovu testine başlarım bnde inş bu ay olurVallahi kimseden çıkmıyor ses pek giremiyor sanırım.Merak ettim onun günü baya geçmişti ya.
Valla canm baya pozitif gözüküyo tebrikler şimdidenKızlar sizce pozitif mi?
Sağol cnm bu kadar çabuk beklemiyodum açıkçası. Darısı isteyen herkese olsunValla canm baya pozitif gözüküyo tebrikler şimdiden
İlk denemen miydi cnmSağol cnm bu kadar çabuk beklemiyodum açıkçası. Darısı isteyen herkese olsun
Olman lazımdı şimdiye kadar çatlatma iğnesi şart yani beden yapmamışki.Ona göre tarihini bilirdin.Deger daha çatlamamış gibi gözüküyor sanki.kızlarr merhaba,
acil bilginizei hitiyacım var. bu ay klomen kullandım ve doktorum çatlatma iğnesi önermedi yumurtlarım gayet gelişmiş. daha sonra bana Crinone verdi. Adetim 1 temmuzda gelmişti. bugün 4 ağustos ve adet yok. bugun doktora gittim kan aldı sonucu progesteron 7.96 cıktı . bişey demedi haftaya tekrar gel bakalım dedı kendı yorma dedı sizce bu değer ne demek nolur cvb yazın
Bana da pozitif geldi ama bazı testler çift çizgi çıkarıyor O testlerden degildir umarım en güzeli kan testi inşallah dogru çıkmıştır.Sağol cnm bu kadar çabuk beklemiyodum açıkçası. Darısı isteyen herkese olsun
Canım yumurtalardan biri 20 biri 18 olunca gerek görmedi bizde gün aşırı devam ettik haliyle. Ama adetim gelmedi dün kan aldırdım progrsteron 7.96 çıktı ne demek bu hamilelik şansı var mıOlman lazımdı şimdiye kadar çatlatma iğnesi şart yani beden yapmamışki.Ona göre tarihini bilirdin.Deger daha çatlamamış gibi gözüküyor sanki.
İkinci ay denememdi cnm pko olduğu için biraz zaman alır diyordumİlk denemen miydi cnm
Vayy harika kan verdn mi bgünİkinci ay denememdi cnm pko olduğu için biraz zaman alır diyordum
Hamilelik degil de yumurta çatlamamış demek oluyor sanırım Ağrı'n var mı pekiCanım yumurtalardan biri 20 biri 18 olunca gerek görmedi bizde gün aşırı devam ettik haliyle. Ama adetim gelmedi dün kan aldırdım progrsteron 7.96 çıktı ne demek bu hamilelik şansı var mı
Yok vermedim pazartesi kadın doGüman gideyim dedimVayy harika kan verdn mi bgün
Hayır hiç ağrım Yok ve hala adet olmadımHamilelik degil de yumurta çatlamamış demek oluyor sanırım Ağrı'n var mı peki
İdrar testi yapsaydın keşke bugünHayır hiç ağrım Yok ve hala adet olmadım
Yapmadım işte ama doktor rahim duvarın kalın dedi kan alınca işte progesteron 7.96 çıktı 1 hafta bekle bakalım dedi ay hamile kalayım artıkİdrar testi yapsaydın keşke bugün
Cnm progesteron ne yan beta hcg miYapmadım işte ama doktor rahim duvarın kalın dedi kan alınca işte progesteron 7.96 çıktı 1 hafta bekle bakalım dedi ay hamile kalayım artık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?