- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.721
Hic sanmiyorum vallaYok artık ya çocuğun cinsiyetini öğrencez nerdeyse sen umut yok dyosun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sanmiyorum vallaYok artık ya çocuğun cinsiyetini öğrencez nerdeyse sen umut yok dyosun![]()
Bak pztsi grürsün çarşamb gttiğinde keseyi bile görceksin bnce kaç gün gcikti regli bi hfta oldu muHic sanmiyorum valla
10 gun olacak canim valla insallah dedigin gibi olur yaBak pztsi grürsün çarşamb gttiğinde keseyi bile görceksin bnce kaç gün gcikti regli bi hfta oldu mu
Ooo maşllah hiç gelmicek artık o bizede dua et kızz inş bu ay tutar çok sabırsızım10 gun olacak canim valla insallah dedigin gibi olur ya
Canm bn yatıyorum öğrenince haberdar edersin burdan unutma bni sakın iyi gceler10 gun olacak canim valla insallah dedigin gibi olur ya
İnsallah canim iyi geceler yazarim tabi burayaCanm bn yatıyorum öğrenince haberdar edersin burdan unutma bni sakın iyi gceler![]()
adet bittikten hemen snra basladim ben 3 gune bir falan gittim ultrasondaki doktor cagiriyor ztn şu gun gel diye 19.gun catlamsti mesela :) mm de soyluyor sen ona gore oncesinde bi iki defa yapiyosun birde catladigi gun yapiyosun benimki tutmstu bu sekilde. :)Ultrasonda nasıl çıktı .herhangi bi zamanda gidip ultrasonda öprenebiliyormyz
Yok daha neler ya regli mi oldunKizlar sonuc negatif
Evde mi test yaptn cnmKizlar sonuc negatif
Testlere de güvenemicez mi artık.Anlamadım valla.Yok daha neler ya regli mi oldun
Hadi canm ya inanmıyorum daha önce byle biley olmuşmuydu dzenli değilmiydi reglinBugun doktora gittim polikistik over var tedaviye baslicaz glifor filan verdi adetin 3. Gunu gidecem tekrar tedaviye baslanacak
O bizden de cahil iş yaa ama nye eczaneden alıyosun ki baya pahalı dyolar internette ucuzları varkizlar bugun eczaneye gittim ovulosyon testi alcam dedim gebelik testi verdibu degil deyincr ben oyle bi test gormedim duymadim dedi bayan :)
ben bilmedigindem bi soram dedim .. iyiki de bilmiyormus ben yumurtlamiyom canim pko var :/O bizden de cahil iş yaa ama nye eczaneden alıyosun ki baya pahalı dyolar internette ucuzları var
Canm hiç belli olmuyo bnce bu işler pkolu olup hmn hamile klanda var bnm çok dzenli 28 gnde bi ama bu 3. Ayımız bklm bebiş için bnce sen internetten al 30 lu 40 lı 50 şi pketker var pahalı da değil hemben bilmedigindem bi soram dedim .. iyiki de bilmiyormus ben yumurtlamiyom canim pko var :/
Regli oldun mu pkiBugun doktora gittim polikistik over var tedaviye baslicaz glifor filan verdi adetin 3. Gunu gidecem tekrar tedaviye baslanacak
Kilo almaya baslayinca duzensizlesti dugun zamani ben kilo almaya basladim evlendikten sonra dahada aldimHadi canm ya inanmıyorum daha önce byle biley olmuşmuydu dzenli değilmiydi reglin
Olmadim ilac verdi isteRegli oldun mu pki