• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm sen yine de stres yapma bebiş var sende belli ki o da negatif grmek istemiyo dün bi arkadşım gldi on beş gün gcmesini bklemiş doktora gtmk için bi ay önceki kimyasal olmuş çnkü sen kndini üzme
Valla bilmiyorum canim hevesim kacti zaten yediklerime filanda dikkat ediyorum ama sigara kullaniyorum vicdanim sizliyor

Valla bilmiyorum canim hevesim kacti zaten yediklerime filanda dikkat ediyorum ama sigara kullaniyorum vicdanim sizliyor
Canm kndine belli saatler ver onun dışında içmemeye çalış illaki ilerki aylarda miğden bulanck içemiceksin bnm arkadaşlar hep öyle bıraktı

Benim annem en kucugumuze hamileyken hamile oldugunu bilmeden babama eslik edip arada icki iciyormus masallah kardesim cok saglikli
Valla bnde yumurtlamya kadar alkol kullanıyorum yumurtlmadan snra bırakıyorum:dondurma: hatta yumurtlama olmadn bi kaç gün önce bırakıyorum içmeyi

Ya erkenden ogreneyim varsada ona gore kansizlikta var bende ilac filan kullanmam gerekirse kullanayim istiyorum ama adam cok rahat ya
Ayy cnm valla bn olsam kıyameti koparırdım nye böyle ypıyo eşin anlamdım ki dediğin gbi blki ilaç kullanman lazımkaç aydır uğraşıyodunuz ne olur ne olmaz

Aglayip zirliyorum ya negatif cikinca nefret ediyor o halimden kendimi sucluyorum diyede yapiyor boyle
Napalım canım sen bekle yine ama sakın stres yapma snuçta eskiler öyle hmen öğrenmemiş sen kndine dkkat et yter ha yarın öğrenmişsin ha üç gün snra önmli olan stres yapmaman

Canm sen yine de stres yapma bebiş var sende belli ki o da negatif grmek istemiyo dün bi arkadşım gldi on beş gün gcmesini bklemiş doktora gtmk için bi ay önceki kimyasal olmuş çnkü sen kndini üzme
Kimyasal gebelikte test pozitif çıkmıyor ama sadece erken gebelikte pozitif çıkıyor.

Canım panik yok olucak bn biliyorum sen kaç aydır deniyodun stres yapma dyemem bn de yapıyorum ama bzde grücz o çift çizgiyi bn inanıyorum
Aminn canim cocuk oslun diye uğraşıyoruz dersem yalan olur aMa korunmuyoruz 1 yıldır. Kayganlaştırıcıyla ilişkiye giriyodum oda sperm öldürüyomus . Oyle düzenli ilişkide yoktu ama yinede her ay umut ettim ben hastaligim geciktikce:(

Back