- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.661
Bu sabah yine test yaptim kizlar negatif cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigin pozitif yani Nasıl çıkıyor böyle anlamadım.Adetin senin baya geçti amaBu sabah yine test yaptim kizlar negatif cikti
Nasıl negatif o kdr pozitif çıktı amaBu sabah yine test yaptim kizlar negatif cikti
Tuğçe çok tuhaf olamaz böyle bişey pozitifti testlerBu sabah yine test yaptim kizlar negatif cikti
Hayırlı cumalar Can'ım.İyi vallahi ben ders çalışıyorum.Benim şişkinliğim Ağrı'm sızım gitti.Bugün adet olmam lazım gelmiyor.Yumurtlamadan kaç gün sonra geliyor genelde sizlerinKızlar nerdesiniz yaa![]()
Canm valla bnm ki çok dzenli tlfndaki takvimde yazan gnde oldu gcen ay 11 inde yumurtlama oldu on dört gün snra da regli oldumHayırlı cumalar Can'ım.İyi vallahi ben ders çalışıyorum.Benim şişkinliğim Ağrı'm sızım gitti.Bugün adet olmam lazım gelmiyor.Yumurtlamadan kaç gün sonra geliyor genelde sizlerin
Ovu testi yaptın mı bgünHayırlı cumalar Can'ım.İyi vallahi ben ders çalışıyorum.Benim şişkinliğim Ağrı'm sızım gitti.Bugün adet olmam lazım gelmiyor.Yumurtlamadan kaç gün sonra geliyor genelde sizlerin
Ben de geçen ay 15. Günü sabah olmuştum.Bugün olmam lazım Ovulasyon testi 20 temmuzda pozitifti benim çünkü.Kekik suyu içsem mi iyi gelir mi kiCanm valla bnm ki çok dzenli tlfndaki takvimde yazan gnde oldu gcen ay 11 inde yumurtlama oldu on dört gün snra da regli oldum
Geçen gün gece yaptım 2 de silik çıktı o Zaman.Ovu testi yaptın mı bgün
İnşallah olmazsın cnm ya kekik suyu hakkında bilgim yok maalesef ne işe yarıyo kiBen de geçen ay 15. Günü sabah olmuştum.Bugün olmam lazım Ovulasyon testi 20 temmuzda pozitifti benim çünkü.Kekik suyu içsem mi iyi gelir mi ki
Adet söktürüyormuş o yüzden olayım diye.İnşallah olmazsın cnm ya kekik suyu hakkında bilgim yok maalesef ne işe yarıyo ki
Aman canm yapma sakın ya bebiş varsa bnce bekle sen biraz olmazsan yarın veya sonraki gün test yapAdet söktürüyormuş o yüzden olayım diye.
İçtim bile 2 gün önce Yeşilçay falan da içtim deli gibi zıpladım inşallah yoktur da olurum vallaAman canm yapma sakın ya bebiş varsa bnce bekle sen biraz olmazsan yarın veya sonraki gün test yap
Hayırlısı tatlım vallaİçtim bile 2 gün önce Yeşilçay falan da içtim deli gibi zıpladım inşallah yoktur da olurum valla![]()
Ben şimdi yaptım Ovulasyon testi ama böyle çıktı koyu Degil pekHayırlısı tatlım valla
Nasıl koyu değil bu gün senin regli gnün bn bu koyuluğu yumurtlamamda grdm nerdeyse ay kesin snde bebiş varEki Görüntüle 2029645 Eki Görüntüle 2029645 Eki Görüntüle 2029645 Eki Görüntüle 2029645
Ben şimdi yaptım Ovulasyon testi ama böyle çıktı koyu Degil pek