• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm progesteron ne yan beta hcg mi
Bende bi bilsem ne olduğunu sadece progrsteron yazıyor o da 7.96 başka bişey yazmıyor doktor bişey demedi sadece 1 hafta sonra gel dedi kaşık ağrım var diyorum yerleşme olabilir belki diyor 4 gün geçti diye ultrasondan baktı rahim duvarı yeterince kalın dedi

Bende bi bilsem ne olduğunu sadece progrsteron yazıyor o da 7.96 başka bişey yazmıyor doktor bişey demedi sadece 1 hafta sonra gel dedi kaşık ağrım var diyorum yerleşme olabilir belki diyor 4 gün geçti diye ultrasondan baktı rahim duvarı yeterince kalın dedi
Canım bildiğim kadarıyla progasteron yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için yapılan test 10 üzeri olunca çatlamış oluyo diye biliyorum inşallah çatlamıştır da hamilesindir

Kasıklarının agrıdıgı gün yumurtlama gününmüştü demek.Çünkü teste göre çatlama olmamış daha biraz geç gelecek adetin demek

Back