Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı cumalar Can'ım.İyi vallahi ben ders çalışıyorum.Benim şişkinliğim Ağrı'm sızım gitti.Bugün adet olmam lazım gelmiyor.Yumurtlamadan kaç gün sonra geliyor genelde sizlerin
Canm valla bnm ki çok dzenli tlfndaki takvimde yazan gnde oldu gcen ay 11 inde yumurtlama oldu on dört gün snra da regli oldum

Canm valla bnm ki çok dzenli tlfndaki takvimde yazan gnde oldu gcen ay 11 inde yumurtlama oldu on dört gün snra da regli oldum
Ben de geçen ay 15. Günü sabah olmuştum.Bugün olmam lazım Ovulasyon testi 20 temmuzda pozitifti benim çünkü.Kekik suyu içsem mi iyi gelir mi ki

Ben de geçen ay 15. Günü sabah olmuştum.Bugün olmam lazım Ovulasyon testi 20 temmuzda pozitifti benim çünkü.Kekik suyu içsem mi iyi gelir mi ki
İnşallah olmazsın cnm ya kekik suyu hakkında bilgim yok maalesef ne işe yarıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…