- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya bnce götürmeli Allah korusun ya düşük tehlikesi bişey varsa eşin yanlış yapıyo şuan ama gdip kavga etme he sakınBuda testin kurumus hali kizlar beklemis hali
Canım bizede anlatırmısım belirtin varmıydı bşey yaptın mı olması için biz de bu aynkendimizde ararrızkızlar nihayet hamileyim ya bebiş geliyo bata 4 gün kala gebelik testi negatifti.3 gün kala yani dün silik hayalet çizgi gördüm ve hemen acile gittik sonuç pozitif.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tugce2133 canım senden haber bekliyorum tetim aynı seninki gibiydi hadi hastaneye git ve güzel haberi ver artık bize
Can'ım hayırlı olsun neden gitmiyorsun ya uzak mı kendin de gidebilirsin.Buda testin kurumus hali kizlar beklemis hali
ayrıntı vermelisin cnmm ovulasyonla mı kaldınkızlar nihayet hamileyim ya bebiş geliyo bata 4 gün kala gebelik testi negatifti.3 gün kala yani dün silik hayalet çizgi gördüm ve hemen acile gittik sonuç pozitif.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tugce2133 canım senden haber bekliyorum tetim aynı seninki gibiydi hadi hastaneye git ve güzel haberi ver artık bize
kendine cook dikkat et bol bol meyve ye hamurişinden uzak dur.ceviz ve balık ye ilk 3 ayda çok önemliymiş.sen hamişsin zaten kim ne derse desinEsim goturmuyor gitmeme izin vermiyor hastaneye
ewt canım ovulasyonla kaldım. döngüm 25 gün 11.gün koyulaştı ilişki oldu 12. günde sabah koyuydu akşam silikleşmeye başladı yine akşam silikleşirken ilişki olduayrıntı vermelisin cnmm ovulasyonla mı kaldın
aminn canım cok saol dualarım sizinleOleyyy bebişker geliyo çok sevindim kızlar ya Allah'ım kucağınıza aldığınız günleri de göstersin bizede dua edin![]()
Bu ay ilk iş ovulasyon testi almak oldu.adet bittikten 3 gün sonra başladım yapmaya hep silik hep silik derken 11 ve 12. Günler ikiside koyuydu ve degerlendirdik 13.günüde degerlendirdik.ama önvesinde 4 gün ara vermiştik.eşime geniş boxer giydirdim sperler için gerekliymiş diye okumustum.ılık suyla dus aldı hep kesinlikle sıcak su degdirme yumurtalıklarına spermlere zarar veriyo dedim.her sabah aç karına keçi boynuzu pekmezi içirdim bide fındık fıstık yedi bol bol.ilişkiden yarım saat öncede sert bi kahve içirdim spermleri harekete geçirdiğini okumıstum.Bende bi macun kullandım burayada yazmıstım endişelerim var ama yinede deniyim diye ondan kullandım yumurtlama günü bıraktım yani adet başladı kullandım 11. Gün bıraktım.hangisi sebep oldu bilmiyorum ama inşallah sizede faydası olur.aa bide hemen kalkmadım ilişkiden sonra en az 40dk belimin altında yastıkla telde okey oynadım stres yapmayınn o ara kafa dagıtmak gerek sperm 30 dakikaya ulaşoyomus ya yumurtalıklara.ara arada incir yedim kurı incir çayın yanında falan.Canım bizede anlatırmısım belirtin varmıydı bşey yaptın mı olması için biz de bu aynkendimizde ararrız![]()
Ah canım ya böyle hamişleri grünce kndin hamişmişim gbi seviniyorum bnde bu topikte ovu testi takip ettim rkadailarla ama kısmet olmadı kırmızılar tam vaktinde geldi bu ay nedense bi umutluyum (daha yumurtlama günüm bile gelmedi )adete 4 gün kala test yaptım tek çizgiydi.3 gün kala silik ikinci çizgiyi görüp acil servise kostuk kantesti ve mutlu son
Ah canm ya bz de görürüz inşallah böyle boş boş dolanıyorum her gün yumurtlamaya da daha var gelse artık da çalışmalar başlasa dyorum sonra da beklmeye geçsem zaman geçmiyo sankiKizlaaaarr coook sevindimmm yaa tugce bence artik gitmelisin esinede gister hatta ondan habersiz git ve ona sürpriz yap. Hayirli ugurlu olsunn ikinizidee
Ben olacağına olan inancımı kaybettimAh canm ya bz de görürüz inşallah böyle boş boş dolanıyorum her gün yumurtlamaya da daha var gelse artık da çalışmalar başlasa dyorum sonra da beklmeye geçsem zaman geçmiyo sanki
Esim fazla kiskanc ve kisitlar o yuzden tek basima bi yere gitmem kolay kolay canimCan'ım hayırlı olsun neden gitmiyorsun ya uzak mı kendin de gidebilirsin.
Canım nerdesin yav sabahtan beri ne zaman gitcen doktora haftaya mıEsim fazla kiskanc ve kisitlar o yuzden tek basima bi yere gitmem kolay kolay canim
Canım panik yok olucak bn biliyorum sen kaç aydır deniyodun stres yapma dyemem bn de yapıyorum ama bzde grücz o çift çizgiyi bn inanıyorumBen olacağına olan inancımı kaybettimyoruldumm olmayacak galiba bilniyorum . Gözüm korkmaya başladı. İçim buruklasiyo habwrini alsam sevinirmiyim sevinmez miyim bilmiyorum canim artik Rabbim hayırlısını versin diyorum
bi stres ağır. Bir an önce insallah bizede nasip eder
Bugun kendimi yirttim doktora gidecem diye yok gecen ayda biyle oldu bisey cikmadi diye soylendi durdu ben randevu alacam esime soylemeden annemle giderim olmazsa yada randevuyu alinca mecbur kalirCanım nerdesin yav sabahtan beri ne zaman gitcen doktora haftaya mı
Canm sen yine de stres yapma bebiş var sende belli ki o da negatif grmek istemiyo dün bi arkadşım gldi on beş gün gcmesini bklemiş doktora gtmk için bi ay önceki kimyasal olmuş çnkü sen kndini üzmeBugun kendimi yirttim doktora gidecem diye yok gecen ayda biyle oldu bisey cikmadi diye soylendi durdu ben randevu alacam esime soylemeden annemle giderim olmazsa yada randevuyu alinca mecbur kalir