- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Selin ya biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz resmen benimde bi koyu oluyo bi silik bn günde bi tane yapıyorum ama .31 gün ama dün koyulaştı bugün yine silik çıktı hatta resmini atayım istersen
Bugunden baslayayim ben calismalara tesekkur ederim canim benimTuğçecim tahminimce daha yumurtlama olmamış ama sen yine de önemse bu günü yarın daha koyu olur tahminimce
Benimki nasil sence canim?Bugunden baslayayim ben calismalara tesekkur ederim canim benim
Sende boş gecme calismalar baslasiiiinBenimki nasil sence canim?
Valla ben daha tam koyuyu yakalayamadım iki gnde bi çalışma yapıyoruz ne olur be olmazSende boş gecme calismalar baslasiiiin
Ben günde iki kere yapıyorum sabahları koyu çıkıyor akşamları silikleşiyor çözemedim aynı hakkaten kaderimizSelin ya biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz resmen benimde bi koyu oluyo bi silik bn günde bi tane yapıyorum ama .
Valla koyu çıkmasa da dediğin gibi silik olanları da değerlendirmek lazım herhaldeValla ben daha tam koyuyu yakalayamadım iki gnde bi çalışma yapıyoruz ne olur be olmaz
Benim düşüncem koyulaşmasa da çift çizgilerde değerlendirmek lazım diye düşünüyorumKizlar bugün iki tane test yaptim 18.30 da ki koyulasmis mi bugünü degerlendirmeli miyim sizce ?Eki Görüntüle 2018930
Kesinlikle önceden yumurta takibi mi varmış sankiBenim düşüncem koyulaşmasa da çift çizgilerde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
Kızlaaar bu akşam da böyle çıktıKesinlikle önceden yumurta takibi mi varmış sanki
Hala tam koyu değil sanki adetinin kaçıncı günüydüKızlaaar bu akşam da böyle çıktı
Benim de yumurtlama günüm ayın 14. Ü görünüyor ama koyu çıktı dün bilmiyorum anlamadım ben
Adetimin 14. Günü bugün ama 13. De koyu çıkmıştıHala tam koyu değil sanki adetinin kaçıncı günüydü
Aa evet on üçü baya koyu çıkmış sende dur bakalım yarın iyice silikleşirse demek ki o gün yumurtladın benim de bazı günler koyu bazı günler silik çıktı dedim herhalde yumurtlamicam ama bugün sabahtan akşama baya fark var yarın benimki bakalım nasıl çıkıcak hsberleşiriz burdanAdetimin 14. Günü bugün ama 13. De koyu çıkmıştı
İşte şimdi insan ikilemde kalıyor acaba bu kötülük yeterli mi yani biz mi testi anlamıyoruz hani ikisi de aynı koyulukta mı olmaları gerekiyor ??Aa evet on üçü baya koyu çıkmış sende dur bakalım yarın iyice silikleşirse demek ki o gün yumurtladın benim de bazı günler koyu bazı günler silik çıktı dedim herhalde yumurtlamicam ama bugün sabahtan akşama baya fark var yarın benimki bakalım nasıl çıkıcak hsberleşiriz burdan
Değerlendirdim canim olur inşallah ben bide bu ay soğan kürü ne de başladım bide preseed kullandim bugün bakalım insalalh yarinda iyice koyulasr degerlendiririzBenim düşüncem koyulaşmasa da çift çizgilerde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
Aynı koyuluk diyo ama bence markada önemli bu testlerde yoksa niye kimi pahalı kimi ucuz olsunİşte şimdi insan ikilemde kalıyor acaba bu kötülük yeterli mi yani biz mi testi anlamıyoruz hani ikisi de aynı koyulukta mı olmaları gerekiyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?