Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben adetime 15 gün kala doktora gitti rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi ovulasyon testimde çift çizgiyi görmüştüm ve çalışmaları yapmıştı doktora gittiğimde kalınlaşmış dedi ve yumurtan catlamış dedi sonra dün ve ondan önceki iki gün batmalar hissettim dün doktora gittim ağrıdan batmalar direk hamile manasına gelmez dedi ben Zaten ümitsizim ama bakalım
Yazdıklarının bu zamana kadar hepsinu okudum pskol
Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
Ainen kuzumm ben kırmızı gormedim ama kan degerlerimi olctururken gebelik de istedim bat 4 ken <1.20 cikti yani yok. Ve koyudan bir once koyu. Koyudan birgun sonra ve siliklesmye baslarken yani 4 gun yumurta belkide çatlamiyor test siliklesiyor ama snc boyle nasipten otesi yalan millet adete yakın korunmasiz deniyor tutuyor nasip dcz ve kurallara bagli yasamayacagiz

Kızlar ovulasyon testi konusunda cok bagli olmayin evet kalabilen kalıyor vesile oluyor belki. Arkadaslarimin cogu tek denemeyle kaldi. Bende onlar gibi cift cizgiden birgun once cift cizgi. CiftciGi devam ederken ve siliklesmye baslarken. Yani kurallara uymusken saati saatine yapmışken bende olmadı bat 4 varken <1.20 çıktı netten baktim cok gec dollenme olmasi lazim yukselmesi icin ovulasyonuama gore boyle bir durumda yok. Ne diyoruz nasip degilse naparsan yap olmaz. Testleri kaldırıp atin dedi doktor hafta da duzenli 2 kez iliski yasayin bir dahaki aya hamilesin dedi.

Kızlar ovulasyon testi konusunda cok bagli olmayin evet kalabilen kalıyor vesile oluyor belki. Arkadaslarimin cogu tek denemeyle kaldi. Bende onlar gibi cift cizgiden birgun once cift cizgi. CiftciGi devam ederken ve siliklesmye baslarken. Yani kurallara uymusken saati saatine yapmışken bende olmadı bat 4 varken <1.20 çıktı netten baktim cok gec dollenme olmasi lazim yukselmesi icin ovulasyonuama gore boyle bir durumda yok. Ne diyoruz nasip degilse naparsan yap olmaz. Testleri kaldırıp atin dedi doktor hafta da duzenli 2 kez iliski yasayin bir dahaki aya hamilesin dedi.
Valla canım orası öyle nasip işi dediğin gibi benim misafirim var malum olmuyo bu ay teste göre yapalım dedik bi umut işte bu ay ikinci denemem olucak ve testi de ilk kez kullanıyorum ama koyuyu göremedim bi türlü :KK51:

Canım ben sadece bu ay denedim diğer aylar dediğin gibi oldu spontane gelişti ama yine tutmadı okumuşsunuzdur yazdıklarımı herşey gebeliğe dair görünüyor ama olmayacağımı hissediyorum

Canım ben sadece bu ay denedim diğer aylar dediğin gibi oldu spontane gelişti ama yine tutmadı okumuşsunuzdur yazdıklarımı herşey gebeliğe dair görünüyor ama olmayacağımı hissediyorum
Senin bat kac tatlim ve cift cizgi donemini nasil degerlendirmistiniz degerlendirmistiniz oncesi sonrasi pik olduğu gun vs

Back