Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım da hiç umudum yok ya nerdeyse iki günüm kaldı çok silikte olsa bi çizgi çıkaydı bari :bicak:neyse ya bn önümüzdeki ay hiç ugrasmicam çok stresli oluyo valla
Bebegim tamam iki gun kaldida benim eltim hamile kaldigi ay adet gecikmesinden bir bucuk hafta sonra testte cift cizgiyi gormus birde bu acidan dusunmek lazim

Yok be Tuğçe okuyorum heryerden benim geçen ay da böyle akıntım oldu adet oldum boşverdim ben bu ay olurum adet yapıcak bişey Yok
Ya bilmiyorumki canim valla bende hic adet oncesi akinti olmadi gogus hassasiyeti adetim basladiginda olurdu simdi yumurtlamadan beri dokunamiyorum o yuzden umutluyum aslinda

Bebegim tamam iki gun kaldida benim eltim hamile kaldigi ay adet gecikmesinden bir bucuk hafta sonra testte cift cizgiyi gormus birde bu acidan dusunmek lazim
Orası öyle de bnm regli erkn bile glebilir ağrılardan hssedyorum amann ne zor iş ya nye korunduk ki bu zamana kadar hiç korunmasaymışız keşke

Kizlar bende aşırı göğüs ağrısı var . Adet geciktiktiginde oluyodu suan bat a 5 gün var . Yani 9 gün önce olmuş ilişki. Dmtest yapsam erken olurmu?

Kizlar bende aşırı göğüs ağrısı var . Adet geciktiktiginde oluyodu suan bat a 5 gün var . Yani 9 gün önce olmuş ilişki. Dmtest yapsam erken olurmu?
Ben yaptım erken test 5 gün önce negatif çıktı etrafımdaki insanlar erken yapmışsın dedi zaten yerleşmesi 9 gün müş sonra hormonun salgılanması en az 2 gün yani 11-12 gün geçmesi gerekiyormuş

Ben yaptım erken test 5 gün önce negatif çıktı etrafımdaki insanlar erken yapmışsın dedi zaten yerleşmesi 9 gün müş sonra hormonun salgılanması en az 2 gün yani 11-12 gün geçmesi gerekiyormuş
Kızlar inşallah biriniz hamile olursunuz da bize de yol gösterirsiniz,Allahım isteyen herkese nasip etsin

Back