- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.081
Bnm de bulanık ve kopkoyuydu az önce test yaptığımdaBirde afedersiniz benim idrarim bulaniklasti ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm de bulanık ve kopkoyuydu az önce test yaptığımdaBirde afedersiniz benim idrarim bulaniklasti ya
Benim de öyle bulanık ve koyu geliyorBnm de bulanık ve kopkoyuydu az önce test yaptığımda
Beyaz akinti hamileligin erken donemlerinde cok olurmus ve hamilelik boyunca artarmis internetten baktim simdiBnm de bulanık ve kopkoyuydu az önce test yaptığımda
Ben de okudum ama bi kaç yerden adet olmadan önce beyaz akıntı olırmuş o da adet habercisiymişBeyaz akinti hamileligin erken donemlerinde cok olurmus ve hamilelik boyunca artarmis internetten baktim simdi
Bulanik idrarda hamilelik belirtesiymisBen de okudum ama bi kaç yerden adet olmadan önce beyaz akıntı olırmuş o da adet habercisiymiş
Hele bi pazartesi olsun o zaman gorurum seni hamileyiiiim diyeValla kızlar bn tırtım bnce bu ay daha da test yapmam kasık ve bel ağrım var ama bunlar resmen regli ağrım bnm pztsi garanti tegli olurum bn
Bende öyle düşünüyorum o yüzden rahatım artıkValla kızlar bn tırtım bnce bu ay daha da test yapmam kasık ve bel ağrım var ama bunlar resmen regli ağrım bnm pztsi garanti tegli olurum bn
Yine basladiniz kizlarBende öyle düşünüyorum o yüzden rahatım artık
Yok be Tuğçe okuyorum heryerden benim geçen ay da böyle akıntım oldu adet oldum boşverdim ben bu ay olurum adet yapıcak bişey YokYine basladiniz kizlar![]()
İnş canım da hiç umudum yok ya nerdeyse iki günüm kaldı çok silikte olsa bi çizgi çıkaydı bariHele bi pazartesi olsun o zaman gorurum seni hamileyiiiim diye![]()
Bebegim tamam iki gun kaldida benim eltim hamile kaldigi ay adet gecikmesinden bir bucuk hafta sonra testte cift cizgiyi gormus birde bu acidan dusunmek lazimİnş canım da hiç umudum yok ya nerdeyse iki günüm kaldı çok silikte olsa bi çizgi çıkaydı barineyse ya bn önümüzdeki ay hiç ugrasmicam çok stresli oluyo valla
Ya bilmiyorumki canim valla bende hic adet oncesi akinti olmadi gogus hassasiyeti adetim basladiginda olurdu simdi yumurtlamadan beri dokunamiyorum o yuzden umutluyum aslindaYok be Tuğçe okuyorum heryerden benim geçen ay da böyle akıntım oldu adet oldum boşverdim ben bu ay olurum adet yapıcak bişey Yok
Orası öyle de bnm regli erkn bile glebilir ağrılardan hssedyorum amann ne zor iş ya nye korunduk ki bu zamana kadar hiç korunmasaymışız keşkeBebegim tamam iki gun kaldida benim eltim hamile kaldigi ay adet gecikmesinden bir bucuk hafta sonra testte cift cizgiyi gormus birde bu acidan dusunmek lazim
Canım ya inş hamiş olursunYa bilmiyorumki canim valla bende hic adet oncesi akinti olmadi gogus hassasiyeti adetim basladiginda olurdu simdi yumurtlamadan beri dokunamiyorum o yuzden umutluyum aslinda
Ben korunmadimda ne oldu sanki hic bisey yokOrası öyle de bnm regli erkn bile glebilir ağrılardan hssedyorum amann ne zor iş ya nye korunduk ki bu zamana kadar hiç korunmasaymışız keşke
İnsallah hep birlikte kuzumCanım ya inş hamiş olursun
Ben yaptım erken test 5 gün önce negatif çıktı etrafımdaki insanlar erken yapmışsın dedi zaten yerleşmesi 9 gün müş sonra hormonun salgılanması en az 2 gün yani 11-12 gün geçmesi gerekiyormuşKizlar bende aşırı göğüs ağrısı var . Adet geciktiktiginde oluyodu suan bat a 5 gün var . Yani 9 gün önce olmuş ilişki. Dmtest yapsam erken olurmu?
Kızlar inşallah biriniz hamile olursunuz da bize de yol gösterirsiniz,Allahım isteyen herkese nasip etsinBen yaptım erken test 5 gün önce negatif çıktı etrafımdaki insanlar erken yapmışsın dedi zaten yerleşmesi 9 gün müş sonra hormonun salgılanması en az 2 gün yani 11-12 gün geçmesi gerekiyormuş