Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uff zaman gcmiyo sanki yarın sabah bn bi test daha patltayım dyorum ama sabah altı da evden çıkıyorum işe gtmek için kalkabilir miyim hiç blmiyorum

Ne
Bekle adet gununde yap canim bence gerci sana diyorum ben yapiyorum ama
bileyim canım ya hem aklımda kalmıyo yapınca bi de işim braz ağır ne kadar erkn öğrenrsem kardır dyorum gerci regli tarihim 25i bn 26 da işten çıkıcam :dondurma:inş gzel haberi de alırım boşken bol bol bebişimle takılırım:halay:

Kızlarrr bugün iç çamaşırımda bembeyaz kremsi bir akıntı vardı baya fazla internetten araştırdım adet öncesi gelen akıntıymış bilginiz var mı
Valla canım bnde sarı akıntı oluyo adet öncesi gnelde bnde az önce test yaptım akşam yedi de uyumuştum yeni kalkmıştım tbiki tek çizgi ikinci çizgi hiç yok bi de kasıklarım braz agrıyo refkim gliyrum dyo resmen

Valla canım bnde sarı akıntı oluyo adet öncesi gnelde bnde az önce test yaptım akşam yedi de uyumuştum yeni kalkmıştım tbiki tek çizgi ikinci çizgi hiç yok bi de kasıklarım braz agrıyo refkim gliyrum dyo resmen
Valla benden de gelmiş işte okudum heryerden adet habercisi diyor eğer adet geçer ve bu akıntı olursa o zaman hamilelik belirtti olabilirmiş

Valla benden de gelmiş işte okudum heryerden adet habercisi diyor eğer adet geçer ve bu akıntı olursa o zaman hamilelik belirtti olabilirmiş
Benim adetim yaklastiginda ben cok sinirli oluyorum yani esim cok cekti o hallerimden onun disinda akintim filan olmazdi üsütme durumlari disinda

Back