- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
- #1.001
4 canımCanım kaç gün vardı senin bat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 canımCanım kaç gün vardı senin bat
Canım resmini at belki de gebe kalmışsındır inşallahhhh4 canım
Valla canım ya bi de ovu yaptım o silik sanmıyorum ama resimde nerdeyse hiç belli değil bi de az önce idrarımda bembayaz solucan gbi tortular vardı denizden kaynaklıdr blki dedimCanım resmini at belki de gebe kalmışsındır inşallahhhh
Genelde tortular falan oldu mu gebelik sanıyorlar ama bence bi bekle sen deValla canım ya bi de ovu yaptım o silik sanmıyorum ama resimde nerdeyse hiç belli değil bi de az önce idrarımda bembayaz solucan gbi tortular vardı denizden kaynaklıdr blki dedim
Yok cnm bekliyom ztn bnce bu buharlaşma çzgisi falan ksinGenelde tortular falan oldu mu gebelik sanıyorlar ama bence bi bekle sen de
Aynen az kaldı bekle senin bizden önceYok cnm bekliyom ztn bnce bu buharlaşma çzgisi falan ksin
Canım resimden belli olmuyor sen daha net görürsünEki Görüntüle 2024219 Bak bunda braz daha belli sanki resmi büyütünce
Aynen cnm eşimde grüyo ama dediğim gbi byük ihtimal buharlaşma çizgisi byle tam oembe de değil beyaz da değil iki gün snra yaprım yne ztn yapcaktımCanım resimden belli olmuyor sen daha net görürsün
Ben gecen ay ne kadar test yaptiysam hepsi silik cikti ve pembeydi ikinci cizgi hamileyim diye havalara ucmustum ama negatifti sonuc sente lady diye bir markaydi hic tavsiye etmiyorum o markayi baska markayla yapinca suratima negatif tokat gibi carpti insallah bebis geliyordur kizCanım resimden belli olmuyor sen daha net görürsün
Hadi hayirlisi olsun insallah canim pozitifi gormen dilegimleAynen cnm eşimde grüyo ama dediğim gbi byük ihtimal buharlaşma çizgisi byle tam oembe de değil beyaz da değil iki gün snra yaprım yne ztn yapcaktım
Oo süpersin güzel haberler bekliyorumm canimValla benim çift çizgi 16 sında çıktı 18. Gün doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ona rağmen o günü de değerlendirdim
Bunalmamak elde değil ki gercekten kısır damgasi yapıştıriyolar . Düşünmüyoruz diyorum bende ama yao iste yaomazsan olmaz 2 sene olmus diyolar bilmiyorum valla bu ay olursa cok sevincem cok umudum yok ama12. Gunde yumurtlama oldu yani koyu cizgiyi yakaladim degerlendirdik ama bekliyorum iste canim bakalim insallah olmustur bu sefer cok bunaldim
Hayırlısı olsun bakalım bekleyelim biraz dahaT nin hemen altinda hayalet gibi bi cizgi
Ben kuduruyorum test yapmamak icinHayırlısı olsun bakalım bekleyelim biraz daha
Aynen canım tam ordaT nin hemen altinda hayalet gibi bi cizgi
Canım ya yap gtsin rahatlıyosun yani bn öyle oluyorum en azından o gün ve snraki gün daha az kndimi dnliyrum hoş bnde dinlencek bi taraf da yokBen kuduruyorum test yapmamak icin![]()