Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_0790.JPG
Canım hiç belli olmuyo foto da ama atayım yine de alttKi bgun sabah yaptığım üstteki iki gün önce

Canım resimden belli olmuyor sen daha net görürsün
Ben gecen ay ne kadar test yaptiysam hepsi silik cikti ve pembeydi ikinci cizgi hamileyim diye havalara ucmustum ama negatifti sonuc sente lady diye bir markaydi hic tavsiye etmiyorum o markayi baska markayla yapinca suratima negatif tokat gibi carpti insallah bebis geliyordur kiz

Valla benim çift çizgi 16 sında çıktı 18. Gün doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ona rağmen o günü de değerlendirdim
Oo süpersin güzel haberler bekliyorumm canim

12. Gunde yumurtlama oldu yani koyu cizgiyi yakaladim degerlendirdik ama bekliyorum iste canim bakalim insallah olmustur bu sefer cok bunaldim
Bunalmamak elde değil ki gercekten kısır damgasi yapıştıriyolar . Düşünmüyoruz diyorum bende ama yao iste yaomazsan olmaz 2 sene olmus diyolar bilmiyorum valla bu ay olursa cok sevincem cok umudum yok ama

En net gösterebildiğim bu tatlım bnm grdüğüm daha blli ama hmn çıkmış olsaydı sevinrdim blki ama ne zaman cıktı kim bilir :KK47:

Back