- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Aynen canım ama hamile kalanlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra adete yakın yine koyu çift çizgi görüyorlarmış bizimkiler o kadar koyu değil silik yaniİnsallah bebistendir canim benim ergenlige yeni girmis cocuklar gibi isyan edesim var
Ama benim içime doğuyor sen gebe kalacaksın ama ben kendim için bunu düşünmüyorum ama sen de bi içime doğdu yaniİnsallah bebistendir canim benim ergenlige yeni girmis cocuklar gibi isyan edesim var
Yemin ederim benim icimede sen hamileymissin gibi doguyor yani sana hamile gozuyle bakiyorum insallah oylede olur canimAma benim içime doğuyor sen gebe kalacaksın ama ben kendim için bunu düşünmüyorum ama sen de bi içime doğdu yani
Valla ben sana öyle düşünüyorum sen bana bakacağız hangimizin hisleri daha kuvvetli ama ben her ay olup olmayacağını tahmin ediyorum deniyorum ama tahmin de ediyorum bu ay da olmayacak hissettim ama sen yazıyorsun falan ya hissediyorum hamile olacağınıYemin ederim benim icimede sen hamileymissin gibi doguyor yani sana hamile gozuyle bakiyorum insallah oylede olur canim
Yaniii buraya yazacaksın hamileyimmm diyeeeeYemin ederim benim icimede sen hamileymissin gibi doguyor yani sana hamile gozuyle bakiyorum insallah oylede olur canim
Seninde olacak seninde kiz birlikte yazacaz insallahYaniii buraya yazacaksın hamileyimmm diyeeee
Ayyy inşallah ama bak gör bi hafta sonra sen ilk yazacaksın bize de Umut olacaksınSeninde olacak seninde kiz birlikte yazacaz insallah
Oy kuzum benim şaka bi yana kendimi hamile gibi hissetmeye basladim moda girdimAyyy inşallah ama bak gör bi hafta sonra sen ilk yazacaksın bize de Umut olacaksın
İnşallah canım bütün dualarımız bunun için inşallah olur inşallah bi hafta sonra belli olur herşeyOy kuzum benim şaka bi yana kendimi hamile gibi hissetmeye basladim moda girdim
İnsallah canim benim insallahİnşallah canım bütün dualarımız bunun için inşallah olur inşallah bi hafta sonra belli olur herşey
Valla benim hala silik çıkıyor bi koyu çıktı ondan sonra hep tekrardan silikleştiKızlar ovulasyon testinde silik çizgi hep çıkar çünkü vücudumuzda lh hormonu hep var. Ama yumurtlama zamani pik yapar yani iki cizgi de koyu olur. Bir de hamilelikte kullaniliyormus onda da adete yakin gene koyu olmasi gerekmis.
Adetinr daha var canim gebeysen koyulasir adete yakınValla benim hala silik çıkıyor bi koyu çıktı ondan sonra hep tekrardan silikleşti
Valla canım ben pek ümitli değilim doktor da bundan 6 gün önce falan rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mı dedi hayır dedim gebelik olabilir dedi ama öyle kalınlaşmış denilip de adet olan çok var ben de ümitlenmiyorum adet sancıları arada bi vuruyor zatenAdetinr daha var canim gebeysen koyulasir adete yakın
Aynen canım ben de öyleyim agrilarimla kafayi yemek üzereyim. Geçse su günler pozitif sonucu görsek hayırlısıylaValla canım ben pek ümitli değilim doktor da bundan 6 gün önce falan rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mı dedi hayır dedim gebelik olabilir dedi ama öyle kalınlaşmış denilip de adet olan çok var ben de ümitlenmiyorum adet sancıları arada bi vuruyor zaten
Ben adet olacağıma inanıyorum ama içimizden birileri hamile kalsın ki bize de yardımcı olsun inşallahAynen canım ben de öyleyim agrilarimla kafayi yemek üzereyim. Geçse su günler pozitif sonucu görsek hayırlısıyla
Normal bi gebelik testi yapsana canımKızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim
Valla benim de öyle sinirlerim bozuldu adetime 8 gün var artık bekliyorumBende ilk iki gün silik çıktı sonra hep tek çizgi bende sorun var heralde.adetime 1hafta kaldı testi bıraktım bende sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?