- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Bana bu ay olmazsa eşini getir dedi o da gitti bu ayın sonunu beklemeden tekrar adamda sıkıntı Yok eee benim rahim duvarım kalınlaşıyor yumurtam çatlıyor ama yine olmuyor galiba bişeyler bende çıkacak eğer olmuyorsa yine bu ayYa gidince bakıyolar mı hmn bnde önümüzdeki ay bi kontrol ettireyim kndimi bari
Hmm tmm tatlım bu ay olmazsa bnde gdeyim önümüzdeki ay bi sorun vr mı onu öreneyim briBana bu ay olmazsa eşini getir dedi o da gitti bu ayın sonunu beklemeden tekrar adamda sıkıntı Yok eee benim rahim duvarım kalınlaşıyor yumurtam çatlıyor ama yine olmuyor galiba bişeyler bende çıkacak eğer olmuyorsa yine bu ay
Bende gidecem canim olmazsaHmm tmm tatlım bu ay olmazsa bnde gdeyim önümüzdeki ay bi sorun vr mı onu öreneyim bri
Henuz olmadi diyemeyiz ama sayili gunler kaldiBencede ben de bir daha gidicem çünkü hakkaten bir sorun var denektir bu kadar herşey normal görünürken bişeyler olmuyorsa
Kızlar böyle karnıma dokunduğunda sızlama ve batma hissediyorumHenuz olmadi diyemeyiz ama sayili gunler kaldi
BENİ suan birsey hissetmiyorumKızlar böyle karnıma dokunduğunda sızlama ve batma hissediyorum
Maalesef bnde hissetmiyorumBENİ suan birsey hissetmiyorum
Ben de ara ara hissediyorum ama bilmiyorum kızlar gün sayacağız burda birlikte hepimizin batı yakın zaten hatta aynı gibi bakalım birimiz bile bu mutlu haberi alsak birbirimize daha çok bilgi veririz daha iyi yol gösteririzMaalesef bnde hissetmiyorum
Hiç koyu çizgi çıkmadıysa yumurtlama olmamış olabilir çünkü yumurtlama günü anlayabilmemiz için ikinci çizginin ilki gibi koyu olması gerekliRegl me 10gun gibi bir süre kaldi.ovulasyon testi yapıyordum ilk yapmaya basladigimda çok cok silik çıkıyordu 2.cizgi son 5gundur tek koyu çizgi çıkıyor yani negatif,hiç pozitifi göremedim.bugun goguslerimde çok ağrı var adet öncesi diye düşünüyorum.Ee ben yumurtlamiyomuyum şimdi hep negatif bu test :)
AynenBen de ara ara hissediyorum ama bilmiyorum kızlar gün sayacağız burda birlikte hepimizin batı yakın zaten hatta aynı gibi bakalım birimiz bile bu mutlu haberi alsak birbirimize daha çok bilgi veririz daha iyi yol gösteririz
Aynen umut olur bzeBen de ara ara hissediyorum ama bilmiyorum kızlar gün sayacağız burda birlikte hepimizin batı yakın zaten hatta aynı gibi bakalım birimiz bile bu mutlu haberi alsak birbirimize daha çok bilgi veririz daha iyi yol gösteririz
Bekleyelim kızlarAynen umut olur bze
Canım ben de bugün bi yapayım dedim yine benim de silik çizgi çıktıKizlaaaaar En alttakide bu sabah
Anlamıyorum yani koyu çizgiyi gördük neden hala silik çizgi çıkıyorKizlaaaaar En alttakide bu sabah
Bende anlamadimki ters giden bisey yoktur insallahAnlamıyorum yani koyu çizgiyi gördük neden hala silik çizgi çıkıyor
Tamam çok koyu çıkmıyor benimki de ama silik çıkıyor yaBende anlamadimki ters giden bisey yoktur insallah
İnsallah bebistendir canim benim ergenlige yeni girmis cocuklar gibi isyan edesim varTamam çok koyu çıkmıyor benimki de ama silik çıkıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?