- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Oyle mi saglik olsun :))Kitap disinda hic bir yerde tarifi yok diye biliyorum canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle mi saglik olsun :))Kitap disinda hic bir yerde tarifi yok diye biliyorum canim
Ben kendime bir suru ovulasyon testi ve gebelik testi aldimİşte oluyorum maalesef dün de aynı saatte yapmıştım koyuydu ilginç neyse daha da yapmam yaklaşana kdr bat
Ben sana vereyim tarifi adetin baslayinca iciyosunOyle mi saglik olsun :))
Memnun olurum canimBen sana vereyim tarifi adetin baslayinca iciyosun
Ozel mesaj yolladim canimMemnun olurum canim
Gecmez gecmiyor beklemek cokGünler geçmiyor sanki![]()
Aynen bu geceden sonra 9 gün kalıyorr valla bi adet sancısı gibi arada kalıyorummmmGecmez gecmiyor beklemek cok
Kotu
Olumsuz dusunmek yok kizlar toparlayin kendinizi bu arada negatif cikarsa gercekten üzülmemeye karar verdim internette arastiriyorum arastiriyorum hep hamilelik sonucu cikiyor testlerin koyulasmasindanAynen bu geceden sonra 9 gün kalıyorr valla bi adet sancısı gibi arada kalıyorummmm
Bn resmen umutsuz vakayımOlumsuz dusunmek yok kizlar toparlayin kendinizi bu arada negatif cikarsa gercekten üzülmemeye karar verdim internette arastiriyorum arastiriyorum hep hamilelik sonucu cikiyor testlerin koyulasmasindan
Ay cok az kalmis yaBn resmen umutsuz vakayımkarnım şişti bnm de gecen ayda böyle olmuştu bugünü sayma yedi gün kaldı bnm de
Evet ama sizden ümitliyim bn göğüs ağrısı falan hiç yok test de baya silik çıktı bnm pek ümidim kalmadı yaniAy cok az kalmis ya
Herkeste oyle pozitif cikacak diye bisey yokki canim belki senin tutar benim tutmaz hic belli olmazEvet ama sizden ümitliyim bn göğüs ağrısı falan hiç yok test de baya silik çıktı bnm pek ümidim kalmadı yani
Ay valla ya ztn bu ay işten de çıkıcam gezerim tozarım dyorum bazen ama kesin yumurtlma zamanı gıdıklar yine bniBen ilk defa bu kadar heyecan yaptim elimde patlarsa bu ovulasyon iside birakacam cocuk yapmayi
Valla tavuk gibi yumurtlama bekle horozu bekle bilmem ne yap ruhum sıkıldı artik gunler gecsede ne oldugumuzu bi anlasak ruh hastasi olacam sonundaAy valla ya ztn bu ay işten de çıkıcam gezerim tozarım dyorum bazen ama kesin yumurtlma zamanı gıdıklar yine bni![]()
Ya sizde vaarr bnce bn çok ümitliyim sizden hem sen bayadır bkliyosun rabbim bnden önce sana nasip eder inşallahValla tavuk gibi yumurtlama bekle horozu bekle bilmem ne yap ruhum sıkıldı artik gunler gecsede ne oldugumuzu bi anlasak ruh hastasi olacam sonunda![]()
Kiz Allah seni Allah hepimize birden versin insallah bu ay sıpalarimiza anlatacak biseylerimiz olur iste bana senden once versin filan yok hepimizin yuzu gulsun insallahYa sizde vaarr bnce bn çok ümitliyim sizden hem sen bayadır bkliyosun rabbim bnden önce sana nasip eder inşallah
Olsun cnm ya ne bileyim bu arada ovu testiyle öğrenenlere bktım da seninkinden silik çıkıpta hamile olduğunu öğrenenler var batın ykın olsa yap bi gbelik testi dcem ama daha varKiz Allah seni Allah hepimize birden versin insallah bu ay sıpalarimiza anlatacak biseylerimiz olur iste bana senden once versin filan yok hepimizin yuzu gulsun insallah![]()