Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende de var gebelik testi ama yapmayacağım nasılsa silik çıkacak karnım şişti ağrım var 9 gün sonra adet olucam ben de artık unutcam test mest yapmıcam

Ya ne zor sey bklemk bgün yumurta çatlayalı bes altı gün flan oldu tam gün veremiyom çnkü on biri akşamı çtladı galiba bazen dyorum biri tutsa kolumdan zorla kan testine gtrse çnkü bn testte pozitifi görsemde tek başıma gtmeye cesaret eedemem gerci ztn cok erkn daha

Benim de yumurta çatlayalı 5-6 gün oldu ama bakalım daha erken su an gitsek de bişey cıkmaz

Hic anlamiyorum bu isten canim

Herşeyden nemalanıyoruz olur diye ama bi taraftan olmayacağına inanıyoruz kafayı yedik
Aynen ya ama bnm de gitgide umutlar düşüyo hiç blirti yok brz kask ve bel ağrısı o kdr bu arada bnde hamilelik belirtileri normldede var ya nasıl ayırt etcm blmiyom ruh hali degişimi var sık idrar var uykuya da normalde düşkünümdür

O bende de var karın ağrısı bel ağrısı halsizlik bacakta çekme sık sık idrara çıkma ama galiba bu psikolojik Benin arada batma oluyor sol taraftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…