- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
5 gebelik 10 ovu testi aldim adete kadar hergun yapacamOlsun cnm ya ne bileyim bu arada ovu testiyle öğrenenlere bktım da seninkinden silik çıkıpta hamile olduğunu öğrenenler var batın ykın olsa yap bi gbelik testi dcem ama daha var
Bnde de bes gebelik var on on bes tanede ovu testi5 gebelik 10 ovu testi aldim adete kadar hergun yapacam
Haydi bakalim[/QUOT
Cnm senin bata kç gün vardıOvülasyonla nasıl gebelik bakıyor banada anlatırmısınız kaç gün kala yapmak lazım sonuç nasıl çıkarsa gebelik oluyor va ??
9 gün kaldı cnmCnm senin bata kç gün vardı
benim 9 gün kaldı ama artık hasta olmayı beklicem önceden gidip test yaptırıyordum adet olmadan hüsran oluyordu o yüzden artık beklemede kalıcamCnm senin bata kç gün vardı
Benim de yumurta çatlayalı 5-6 gün oldu ama bakalım daha erken su an gitsek de bişey cıkmazYa ne zor sey bklemk bgün yumurta çatlayalı bes altı gün flan oldu tam gün veremiyom çnkü on biri akşamı çtladı galiba bazen dyorum biri tutsa kolumdan zorla kan testine gtrse çnkü bn testte pozitifi görsemde tek başıma gtmeye cesaret eedemem gerci ztn cok erkn daha
Aynen ama olumsuz dusunce yooooooookBenim de yumurta çatlayalı 5-6 gün oldu ama bakalım daha erken su an gitsek de bişey cıkmaz
Tuğçe canım keşke istediklerimiz olsa ama sanki böyle bir adet ağrısı sanki böyle bi içimde mide bulantısı sancı bitti ama böyle ağzıma ağzıma geliyor sanırım onun sebebi heyecanAynen ama olumsuz dusunce yooooooook
Olabilir canim kendimizi cok dinliyoruz bizTuğçe canım keşke istediklerimiz olsa ama sanki böyle bir adet ağrısı sanki böyle bi içimde mide bulantısı sancı bitti ama böyle ağzıma ağzıma geliyor sanırım onun sebebi heyecan
Herşeyden nemalanıyoruz olur diye ama bi taraftan olmayacağına inanıyoruz kafayı yedikOlabilir canim kendimizi cok dinliyoruz biz
46ya tabii olduk hepimiz hadi hayirli olsunHerşeyden nemalanıyoruz olur diye ama bi taraftan olmayacağına inanıyoruz kafayı yedik
Bazen kendime gülüyorum yaaa komedi gibi her ay kendimde gebeliğe dair bişeyler arıyorum ama olmuyor sonra oturuyorum kendi kendime gülüyorum bu arada eşim test yaptırdı tekrardan %45 ileri hareketlilik çıktı %10 hızlı hareketli46ya tabii olduk hepimiz hadi hayirli olsun
Hic anlamiyorum bu isten canimBazen kendime gülüyorum yaaa komedi gibi her ay kendimde gebeliğe dair bişeyler arıyorum ama olmuyor sonra oturuyorum kendi kendime gülüyorum bu arada eşim test yaptırdı tekrardan %45 ileri hareketlilik çıktı %10 hızlı hareketli
Aynen ya ama bnm de gitgide umutlar düşüyo hiç blirti yok brz kask ve bel ağrısı o kdr bu arada bnde hamilelik belirtileri normldede var ya nasıl ayırt etcm blmiyom ruh hali degişimi var sık idrar var uykuya da normalde düşkünümdürHerşeyden nemalanıyoruz olur diye ama bi taraftan olmayacağına inanıyoruz kafayı yedik
O bende de var karın ağrısı bel ağrısı halsizlik bacakta çekme sık sık idrara çıkma ama galiba bu psikolojik Benin arada batma oluyor sol taraftanAynen ya ama bnm de gitgide umutlar düşüyo hiç blirti yok brz kask ve bel ağrısı o kdr bu arada bnde hamilelik belirtileri normldede var ya nasıl ayırt etcm blmiyom ruh hali degişimi var sık idrar var uykuya da normalde düşkünümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?