- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Benimkini gordunmu canim düne gore nasil senceAmin canişkom bnde birazdan yapcam ovu testi bi daha gerci yapmak da istemiyom blki silikleşir dye en azından byle umudum var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkini gordunmu canim düne gore nasil senceAmin canişkom bnde birazdan yapcam ovu testi bi daha gerci yapmak da istemiyom blki silikleşir dye en azından byle umudum var![]()
CANIM SENİN YUMURTLAMA YAKIN YARINA DAHADA KOYU OLURBenimkini gordunmu canim düne gore nasil sence
Gördüm canım ya baya koyu çok umut vaat ediyor bi de regline baya var ona rağmenBenimkini gordunmu canim düne gore nasil sence
Evet canim yumurta takibi yaptrcam catlama olmazsa diye endiseleniyorum ins doktorum catlatma ignesi verir. Riske atmk istemiyorum 17 aylik evliyim hic korunmadimDoktor kontrolunde olman cok iyi canim
Benim yumurtlama 12. Gun oldu canim daha sonra silik cikmaya basladi ve tekrar koyulastiCANIM SENİN YUMURTLAMA YAKIN YARINA DAHADA KOYU OLUR
Muhtemelen catlamazsa verir canim bende hic korunmadim ilk ay haricEvet canim yumurta takibi yaptrcam catlama olmazsa diye endiseleniyorum ins doktorum catlatma ignesi verir. Riske atmk istemiyorum 17 aylik evliyim hic korunmadim
Aynen canim insallah bebis oluyordur yaGördüm canım ya baya koyu çok umut vaat ediyor bi de regline baya var ona rağmen
Kac aylik evlisin pko var mi sen de adetlerin duzenli mi cnmMuhtemelen catlamazsa verir canim bende hic korunmadim ilk ay haric
Ben test yaptım yapmaz olaydım ilk defa bu kdr silik gördüm t çizgisinden eser yok resmen bu ay da boş geçicek anlaşılanAynen canim insallah bebis oluyordur ya
Ben 11 aylik evliyim canim adetlerim duzenliydi ama evlendikten sonra cok kilo aldim duzenim bozuldu doktora gittim kilo verirsen hersey yoluna girer dedi bende spora basladim 10 kilo kadar verdim bu ay ovulasyon testini denemek istedim bakalim insallah tutmusturKac aylik evlisin pko var mi sen de adetlerin duzenli mi cnm
Sabah yapsaydin keske ogleden sonra sivi alimi filan cok dikkat edemiyoruzBen test yaptım yapmaz olaydım ilk defa bu kdr silik gördüm t çizgisinden eser yok resmen bu ay da boş geçicek anlaşılan![]()
Kilo olunca genelde pko diyolar. Benim evlenmeden once duzensizdi ama 40 gunde bi olurdum. Evlendikten sonra ilac kullanmadan regl olamaz hale geldim. Ve 6 kilo aldim. Pko olunca kilo vermek zor oluyo iki ay once pkolu oldugumu ogrendim. Yumurta tembelligo de varmis. Bunun icin klomen verdi canlansin yumurtalarin dedi yarini bekliyorum bakalimBen 11 aylik evliyim canim adetlerim duzenliydi ama evlendikten sonra cok kilo aldim duzenim bozuldu doktora gittim kilo verirsen hersey yoluna girer dedi bende spora basladim 10 kilo kadar verdim bu ay ovulasyon testini denemek istedim bakalim insallah tutmustur
Doktor bana tedavisiz hamile kalabilirsin dedi sadece kilona dikkat et dediKilo olunca genelde pko diyolar. Benim evlenmeden once duzensizdi ama 40 gunde bi olurdum. Evlendikten sonra ilac kullanmadan regl olamaz hale geldim. Ve 6 kilo aldim. Pko olunca kilo vermek zor oluyo iki ay once pkolu oldugumu ogrendim. Yumurta tembelligo de varmis. Bunun icin klomen verdi canlansin yumurtalarin dedi yarini bekliyorum bakalim
Ayy insallah canim rabbim hepimize nasip etsin. Ilk baslarda cok onemsemiyodm simdi herkes yeni gelin diye agzimin icine bakiyo bekliyolar dort gozle esim ve ben de cok istiyoruz. Insallah allahim sana da nasip eder bana da ve dileyen herkese...Doktor bana tedavisiz hamile kalabilirsin dedi sadece kilona dikkat et dedi
Amin canim benim insallah hayirli saglikli evlatlar versin rabbim hepimize ben yumurtlama gunlerinide tutturamadigim icin ovulasyon testi kullandim ve bu ay bir karisim ictim 20 gun kadar iltihap vs ne varsa söktü atti o yuzden fazla umutluyumAyy insallah canim rabbim hepimize nasip etsin. Ilk baslarda cok onemsemiyodm simdi herkes yeni gelin diye agzimin icine bakiyo bekliyolar dort gozle esim ve ben de cok istiyoruz. Insallah allahim sana da nasip eder bana da ve dileyen herkese...
Ne karisimi kullandin canimAmin canim benim insallah hayirli saglikli evlatlar versin rabbim hepimize ben yumurtlama gunlerinide tutturamadigim icin ovulasyon testi kullandim ve bu ay bir karisim ictim 20 gun kadar iltihap vs ne varsa söktü atti o yuzden fazla umutluyum
Aslanpencesi civanpercemi cobancantasi ebru destanin kitabinda okumustum ve cok hamile kalan olmus oyle hem pco hem cikolata kistiyle hamile kalan varNe karisimi kullandin canim
Bi arastirayim canim tesekkurlerAslanpencesi civanpercemi cobancantasi ebru destanin kitabinda okumustum ve cok hamile kalan olmus oyle hem pco hem cikolata kistiyle hamile kalan var
Kitap disinda hic bir yerde tarifi yok diye biliyorum canimBi arastirayim canim tesekkurler
İşte oluyorum maalesef dün de aynı saatte yapmıştım koyuydu ilginç neyse daha da yapmam yaklaşana kdr batSabah yapsaydin keske ogleden sonra sivi alimi filan cok dikkat edemiyoruz