- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Takinti haline getiriyoruz o yuzden olmuyor belkide benim bekarken adetlerim filan hep duzenliydi evlendikten sonra dengem bozuldu duzensizlesti 10 aydir bebek istiyoruz olmuyorValla 4 Aydır denediğim ve olmadığı için korkar oldum artık nedense
Valla 4 Aydır denediğim ve olmadığı için korkar oldum artık nedense
katılıyorum ben de artık nr yapacağımı şaşırdım Allak bullak oldum bu ay çok ümitliyim vakalım. Dün koyu cıktı bugün bu haldeTakinti haline getiriyoruz o yuzden olmuyor belkide benim bekarken adetlerim filan hep duzenliydi evlendikten sonra dengem bozuldu duzensizlesti 10 aydir bebek istiyoruz olmuyor
İnşallah hepimiz için canımmHayirlisi olsun insallah
Bildigim kadariyla gebelik soz konusu oldugunda rahim duvari kalinlasir insallah melegin seninledir canimKızlaaaar doktora gittim dün muayene oldum alttan doktor eahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mısın dedi yok dedim 15 gün var o zaman dedi gebe ihtimalin olabilir dedi sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi rahim duvarın normalden daha kalınlaşmış dedi ayrıca yumurtan da çatlamış dedi ümitlenmek istemiyorum ama ne demek acaba
COk ümitlenmek istemiyorum hep hüsran oluyor ama rahim duvarında baya bi kalınlaşma var dedi eğer adetine az varsa ondan dedi ben de 15 gün var diyince bekleyelim bakalım dediBildigim kadariyla gebelik soz konusu oldugunda rahim duvari kalinlasir insallah melegin seninledir canim
Hadi insallah canim benim hayirli haberler alirsin insallah benim ovulasyon testlerim tekrar koyulasiyor hic bisey anlamadim gercektenCOk ümitlenmek istemiyorum hep hüsran oluyor ama rahim duvarında baya bi kalınlaşma var dedi eğer adetine az varsa ondan dedi ben de 15 gün var diyince bekleyelim bakalım dedi
Bana doktor dün gittim bugün deneme yap bi de 1 gün arayla 3 kez birlikte ol dedi bilemiyorum ama rahim duvarın çok kalınlaşmış dediHadi insallah canim benim hayirli haberler alirsin insallah benim ovulasyon testlerim tekrar koyulasiyor hic bisey anlamadim gercekten
Olacak insallah canim benim testlerime bi bakarmisinBana doktor dün gittim bugün deneme yap bi de 1 gün arayla 3 kez birlikte ol dedi bilemiyorum ama rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi
Baktım şimdi canım tam olarak çizgi koyulaşmamış bence çatladı bizim yumurtlarOlacak insallah canim benim testlerime bi bakarmisin
Biraz arastirdim ya tekrar yumurtlama oluyormus yada hamile kalinca oluyormusBaktım şimdi canım tam olarak çizgi koyulaşmamış bence çatladı bizim yumurtlar
Canım inşallah bebişin geliyodur ben hiç doktora gtmedim genel kontrol için bile ama rahim duvarı kalınlaşınca bebiş var dyolar gnelde inş olur bnm adetime de on on bir gün var ama nedense pek umutlu degilim ya ara ara kadığımda agrı var o da cok az o kdr sende hiç bi blirti var mıKızlaaaar doktora gittim dün muayene oldum alttan doktor eahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mısın dedi yok dedim 15 gün var o zaman dedi gebe ihtimalin olabilir dedi sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi rahim duvarın normalden daha kalınlaşmış dedi ayrıca yumurtan da çatlamış dedi ümitlenmek istemiyorum ama ne demek acaba
Canım valla ben de hiç ümitli değilim yalan söylemeyim tamam çok istiyorum ama açıkcası ümidim yok doktor baktı alttan kontrol etti rahim duvarın baya kalınlaşmış demiş adet yakın mı dedi YÖK dedim ama baya kalın dediCanım inşallah bebişin geliyodur ben hiç doktora gtmedim genel kontrol için bile ama rahim duvarı kalınlaşınca bebiş var dyolar gnelde inş olur bnm adetime de on on bir gün var ama nedense pek umutlu degilim ya ara ara kadığımda agrı var o da cok az o kdr sende hiç bi blirti var mı
Ay inşallah tutar ya en azından birimiz hamiş kalsak bize de umut olur tabi gönül ister hepimiz kalalım çnkü hep doğru günlerde ilişki yaşadıkCanım valla ben de hiç ümitli değilim yalan söylemeyim tamam çok istiyorum ama açıkcası ümidim yok doktor baktı alttan kontrol etti rahim duvarın baya kalınlaşmış demiş adet yakın mı dedi YÖK dedim ama baya kalın dedi
Aynen öyle doğru günlerde yaptık doktor yumurtan da çatlamış dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış gebelik olabilir dedi ama ben artık doktor bile böyle dese ümitlenmiyorumAy inşallah tutar ya en azından birimiz hamiş kalsak bize de umut olur tabi gönül ister hepimiz kalalım çnkü hep doğru günlerde ilişki yaşadık
Neden gtmiştin peki doktora sen yumurtanın çatladığını öğrenmk için miAynen öyle doğru günlerde yaptık doktor yumurtan da çatlamış dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış gebelik olabilir dedi ama ben artık doktor bile böyle dese ümitlenmiyorum
Evet canım onun için gittim doktor baktı alttan muayene edelim dedi baktı hiçbi sıkıntın Yok rahim duvarında kalınlık var adete yakınsan ondan olmuştur dedi ne kadar var adet olmana dedi 15 gün var dedim o zaman bu kadar kalın olması gebelik olabilir yumurtanın çatladığını burdan göremeyiz ama muhtemelen öatlamış çünkü şekilsiz duruyor dedi 3 kere bir gün arayla ve bugün de birliktelik yaşa dedi ay sonu bakalım dediNeden gtmiştin peki doktora sen yumurtanın çatladığını öğrenmk için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?