- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bu sabah yaptım sizce ne olmuş olabilirGünaydın kızlar sanirim artik yumurtlama bitti sira kuluckaya yatmaya kaldi hepimize gelsin civcivler insallahbuda bu sabahki test
Sanirim senin yumurtada catladi siliklesmisKızlar ben bu sabah yaptım sizce ne olmuş olabilir
Valla bilmiyorum ki silikleşti bencede dün oldu valla birliktelik inşallah tutar yaaaSanirim senin yumurtada catladi siliklesmis
Ayy hadi inşallah ay sonuna kadar meraktan catlamazsam iyidirValla bilmiyorum ki silikleşti bencede dün oldu valla birliktelik inşallah tutar yaaa
Benim de 28.temmuzda adet olucam valla bildiğin tavuk gibi olduk bekliyoruz civcivlerimiziAyy hadi inşallah ay sonuna kadar meraktan catlamazsam iyidir
Arkadaslarim benden sonra evlendi hepsi hamile bi biz tutturamadik bi gelse o civcivBenim de 28.temmuzda adet olucam valla bildiğin tavuk gibi olduk bekliyoruz civcivlerimizi
Kısmetimizde YÖK demekki benim sen bi çok arkadaşım hamile kaldıArkadaslarim benden sonra evlendi hepsi hamile bi biz tutturamadik bi gelse o civciv
Hayirlisi olsun artikKısmetimizde YÖK demekki benim sen bi çok arkadaşım hamile kaldı
Benim 16. Günümde çift çizgi çıktı ben 9. Günden itibaren başladımMerhaba kızlar. Bu ay bende testle takip etmek istiyorum. Tahmini yumurtlama gününden ne kadar önce başladınız testlere
Teşekkür ederim canim. Bende 1 hafta öncesinden başlamak istiyorum. Tam bilemediğimden öğrenmiş olacağım inşallah yumurtlama gününüBenim 16. Günümde çift çizgi çıktı ben 9. Günden itibaren başladım
Buradaki yazıları takip ederek de bazı sorularına cevap bulabilirsnTeşekkür ederim canim. Bende 1 hafta öncesinden başlamak istiyorum. Tam bilemediğimden öğrenmiş olacağım inşallah yumurtlama gününü
Yumosun çatlamış canım hadi hayırlısıKızlar ben bu sabah yaptım sizce ne olmuş olabilir
İniallah canım yaaaa tek duam hepimizin bebiş haberlerini burada paylaşalım inşallahYumosun çatlamış canım hadi hayırlısı
İnşallah canım inşallah o günlere ulasalim hayırlısıylaİniallah canım yaaaa tek duam hepimizin bebiş haberlerini burada paylaşalım inşallah
Bende 2 gün önce oldu bazen de gün içinde ara ara oluyorKizlar sizin kasiklarinizda agri varmi benim sanki bicak saplaniyor kac gundur yumurtlamadan dolayi olabilirmi
Anladim canimBende 2 gün önce oldu bazen de gün içinde ara ara oluyor
Kızlar az önce test yaptım yine dünkü gbi silik çıktı artık yapmayı düşünmüyorum adete yakın yaparım öyle yapıp hamiş olduğunu öğrenenler olmuşAnladim canim