• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla 4 Aydır denediğim ve olmadığı için korkar oldum artık nedense
Takinti haline getiriyoruz o yuzden olmuyor belkide benim bekarken adetlerim filan hep duzenliydi evlendikten sonra dengem bozuldu duzensizlesti 10 aydir bebek istiyoruz olmuyor
katılıyorum ben de artık nr yapacağımı şaşırdım Allak bullak oldum bu ay çok ümitliyim vakalım. Dün koyu cıktı bugün bu halde

Eklentiler

• IMG_8768.JPG
    IMG_8768.JPG
    53,7 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar bu test tekrar koyulasmaya basladi sanki kafam karisti hic bisey anlamadim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlaaaar doktora gittim dün muayene oldum alttan doktor eahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mısın dedi yok dedim 15 gün var o zaman dedi gebe ihtimalin olabilir dedi sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi rahim duvarın normalden daha kalınlaşmış dedi ayrıca yumurtan da çatlamış dedi ümitlenmek istemiyorum ama ne demek acaba

Kızlaaaar doktora gittim dün muayene oldum alttan doktor eahim duvarın çok kalınlaşmış dedi adetine yakın mısın dedi yok dedim 15 gün var o zaman dedi gebe ihtimalin olabilir dedi sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi rahim duvarın normalden daha kalınlaşmış dedi ayrıca yumurtan da çatlamış dedi ümitlenmek istemiyorum ama ne demek acaba
Bildigim kadariyla gebelik soz konusu oldugunda rahim duvari kalinlasir insallah melegin seninledir canim

COk ümitlenmek istemiyorum hep hüsran oluyor ama rahim duvarında baya bi kalınlaşma var dedi eğer adetine az varsa ondan dedi ben de 15 gün var diyince bekleyelim bakalım dedi
Hadi insallah canim benim hayirli haberler alirsin insallah benim ovulasyon testlerim tekrar koyulasiyor hic bisey anlamadim gercekten

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 41
Canım inşallah bebişin geliyodur ben hiç doktora gtmedim genel kontrol için bile ama rahim duvarı kalınlaşınca bebiş var dyolar gnelde inş olur bnm adetime de on on bir gün var ama nedense pek umutlu degilim ya ara ara kadığımda agrı var o da cok az o kdr sende hiç bi blirti var mı

Canım inşallah bebişin geliyodur ben hiç doktora gtmedim genel kontrol için bile ama rahim duvarı kalınlaşınca bebiş var dyolar gnelde inş olur bnm adetime de on on bir gün var ama nedense pek umutlu degilim ya ara ara kadığımda agrı var o da cok az o kdr sende hiç bi blirti var mı
Canım valla ben de hiç ümitli değilim yalan söylemeyim tamam çok istiyorum ama açıkcası ümidim yok doktor baktı alttan kontrol etti rahim duvarın baya kalınlaşmış demiş adet yakın mı dedi YÖK dedim ama baya kalın dedi

Canım valla ben de hiç ümitli değilim yalan söylemeyim tamam çok istiyorum ama açıkcası ümidim yok doktor baktı alttan kontrol etti rahim duvarın baya kalınlaşmış demiş adet yakın mı dedi YÖK dedim ama baya kalın dedi
Ay inşallah tutar ya en azından birimiz hamiş kalsak bize de umut olur tabi gönül ister hepimiz kalalım çnkü hep doğru günlerde ilişki yaşadık

Ay inşallah tutar ya en azından birimiz hamiş kalsak bize de umut olur tabi gönül ister hepimiz kalalım çnkü hep doğru günlerde ilişki yaşadık
Aynen öyle doğru günlerde yaptık doktor yumurtan da çatlamış dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış gebelik olabilir dedi ama ben artık doktor bile böyle dese ümitlenmiyorum

Aynen öyle doğru günlerde yaptık doktor yumurtan da çatlamış dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış gebelik olabilir dedi ama ben artık doktor bile böyle dese ümitlenmiyorum
Neden gtmiştin peki doktora sen yumurtanın çatladığını öğrenmk için mi

Neden gtmiştin peki doktora sen yumurtanın çatladığını öğrenmk için mi
Evet canım onun için gittim doktor baktı alttan muayene edelim dedi baktı hiçbi sıkıntın Yok rahim duvarında kalınlık var adete yakınsan ondan olmuştur dedi ne kadar var adet olmana dedi 15 gün var dedim o zaman bu kadar kalın olması gebelik olabilir yumurtanın çatladığını burdan göremeyiz ama muhtemelen öatlamış çünkü şekilsiz duruyor dedi 3 kere bir gün arayla ve bugün de birliktelik yaşa dedi ay sonu bakalım dedi

Back