• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım onun için gittim doktor baktı alttan muayene edelim dedi baktı hiçbi sıkıntın Yok rahim duvarında kalınlık var adete yakınsan ondan olmuştur dedi ne kadar var adet olmana dedi 15 gün var dedim o zaman bu kadar kalın olması gebelik olabilir yumurtanın çatladığını burdan göremeyiz ama muhtemelen öatlamış çünkü şekilsiz duruyor dedi 3 kere bir gün arayla ve bugün de birliktelik yaşa dedi ay sonu bakalım dedi
Hadi bkalım hakkımızda hayrlıdı olsun inşallah

İnşallah canım bakalım ümitlenmem mi gerekiyor ümitlebmemem mi gerekiyor bilemiyorum
Kafanı başka şeylerle meşgul etmye çalış canm ya gez toz uyu bn öyle yapmaya çalışıyorum gcen ay baya ümit etmiştim bu ay nedense ümitsizim hatta hasta olduğuma bile inanmamıştım baya da blirti yasamıştım hatta

Kızlarr bugün bi test yapayım dedim öyle cok da tuvalete içeceğe pek önem de vermedim ama sanki bnm test de koyulaşmış yine :KK48:

IMG_0758.JPG
IMG_0758.JPG

12.günde koyu cikmisti evet internetten arastiyorum ama ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenen cok var

Back